UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Ir mazak darba ???
Autors: pip ()
Datums: 31/10/2008 12:28

tiri intrese cik maksaa un kaa citi njem par to4ku ar bez uzstadishanas kopaa ar materialiem

Autors: soseds2 ()
Datums: 01/11/2008 11:52

Cenas ir dazadas no 15-70.Parsvara jau skatas pec pasutitaja maksatspejas vai vienojas, ja pa dargu nosit cenu. Ir pasutitaji, kas principiali uzstaj maksat mazak, kaut ari ir bagati, bet lielaka dala tomer ir tadi, kas nevar atlauties pa dargo.Ir pasutitaju kategorija, kuriem neinterese cena, bet gan kartigi izdarits darbs.Tatad cilveki ir dazadi.
Ari meistari ir atskirigi un katram ir sava sistema, ka noteikt cenas.Viens punkts kadam var but 3 saskruvetas vietas, citam 20.Ka kurs rekina, skatas individuali un pec vietas. Ir kas nem 70, tikai nesaprotu, ka var nemt tik daudz pie sodienas darba trukuma un maksatnespejas! 30-40, tas ir videjas cenas, kuras butu adekvatas sodienas inflacijas limenim, cenam, padaritajam darbam par punktu, par pateretajiem paliglidzekliem, instrumentu nolietojumu uc. 15-25, ir meistari, kuri strada pa sadam cenam, kuras lidzinas vairak lielu jaunu objektu vairum cenam, un nekadi nav adekvatas individuala santehnika mazumcenam. Vai par sadu cenu var garantet labu kvalitati....? Tacu pedeja laika pasutitaji pieprasa tiesi cenas ap 25. Tas ir idealais variants pasutitajam, tagad, kad ir gruta finansiala situacija Latvija, bet ir nedaudz par mazu meistaram par darbam patereto laiku un lidzekliem.
Viens punkts mana izpratne skaitas apmeram: padomju laiku maja nomainits radiators ar demontazu, apmeram 10 pakojumi, aptuveni 10 lodejumi kaparam, aptuveni 15 lodejumi plastmasai, ar kranu un sifonu uzstadita izlietne, jauns uzstadits un apvilkts radiators utt.
Kanalizacijai punktus un metrus skaita par citam cenam: jaunas k caurules uzstadisana aptuveni 10-15 Ls.

Autors: pip ()
Datums: 07/11/2008 23:16

ta jau mans par velti straada

Datums: 08/11/2008 23:17

Pip, strada pa 10 ? :) Neskatoties uz nenormalo krizi, nelaizu cenu nost mazaku par 25. Man ir savs paslepnums, pasnovertejums un stradaju loti kartigi!

Autors: šesķigraņņiks ()
Datums: 09/11/2008 18:07

Kad ledusskapī būs palicis tikai pašlepnums gaunjau nolaidīsi arī zem 25Ls.:)

Datums: 11/11/2008 10:09

Var jau taisit tocku ari pa 5 Ls, tikai tas nebusu es! Tikai par tiem 5Ls, par kuriem kads haltursiks bus taisijis, man zvanis un sauks palidzet, salabot pa 30! Beigas jau tie pasi 35 par punktu sanak, ja uztaisa vienreiz un kartigi!

Autors: v_t ()
Datums: 11/11/2008 10:14

soseds
[www.building.lv]

Autors: aaaa ()
Datums: 11/11/2008 11:21

No paša un citu cilvēku pieredzes - cenai par darbu nav absolūti nekāda sakara ar darbu izpildes kvalitāti - tas vairāk atkarīgs no paša meistara. Ir veči, kas ar savu ģelu nodarbojas desmitiem gadu, bet lāgā neko nejēdz un haltūrē visu laiku. Ir puišeļi, kas zin jaunākās tehnoloģijas un strādā ļoti akurāti un precīzi. Tos stāstus par dārgajiem un ūberakurātajiem meistariem var stāstīt kādai vecmāmiņai.

Autors: eee ()
Datums: 11/11/2008 23:08

es Tev iedoshu sava vectetinja numuru, pastastisi vinjam par to, ka jo dargak, jo krutak! vinjam 98 gadi, varbut notices :D

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **   **  **   **        **     **     **    
       **    ****    **        **     **     **    
       **     **     ******    ********      **    
 **    **     **     **        **            **    
 **    **     **     **        **            **    
  ******      **     ********  **            **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.