UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Duškabīnes
Autors: ralf ()
Datums: 22/10/2008 21:37

Kādas ir tās plastamasas duškabīnes ko pārdod visur ar tiem radio un entām strūklām. Domāju kādas viņas ir prakstiskā lietošanā nav tā ka viss aizērē- nestrādā un. Vopšim ir viņas tik labas kā izskatās. nekad nav bijušas un tagad domāju vai tādu likt vai vienkārši kā vecos labos laikos......

Re: Duškabīnes
Autors: EjTakTu ()
Datums: 22/10/2008 22:32

Radio HI-Fi :D - parasti mono variants ar vienu skaļruni, sliktu uztveramību utt. Bet nekas, no rītiem dušā ziņas var noklausīties. Vai pa telefonu dušā atbildēsi, tas gan nav zināms. Es ponta pēc pieslēdzu. Nevienam no ģimenes nav gadījies parunāt ;) Visa pārējāūdens padarīšana - maisītāji, termojaucēji, pārējā garnitūra normāla. Lētais no dārgā gala maz atšķiras. Cik nu katrs tās masāžas lieto, ir individuāls jautājums. Labā lieta, ka saliec un novieto kaut vai viesistabā. Ka tik ūdeni pievadīt, kanalizāciju un tvaiku aizvadīt. Pārējais slapjums telpā vien pāris pēdu nospiedumu no kabīnes izkāpjot...

Re: Duškabīnes
Autors: soseds2 ()
Datums: 23/10/2008 08:40

Cik zinu par duskabinem, tam lielakai dalai nak lidz sifons ar gofru. Pedejo velams nomainit vismaz uz 40mm, citadi nevares sagaidit, kad pazudis netirais udens.

Re: Duškabīnes
Autors: EjTakTu ()
Datums: 23/10/2008 08:53

Lielai daļai vispār sifons kā jēdziens nepastāv. Jāmokās izlocīt to gofru. Bet ar rūmīti draņķīgi. Es izvēlējos alternatīvu. Sifona vietā man ir dušas traps grīdā. Gofra pa taisno trapā iekšā. Vienkāršāk periodiski attīrīt no matiem, utt.

Re: Duškabīnes
Autors: v_t ()
Datums: 23/10/2008 23:16

tā ir laba lieta.

Re: Duškabīnes
Autors: aivarsm ()
Datums: 24/10/2008 10:58

2005. gadā ebay.de iegādāju ķīnieti ar tvaiku, džakuzi, TV, FM, telefonu, pēdu u.c. masāžām utt. Analogs tai laikā Simbā tika redzēts par 2600LVL, man izmaksāja ar visu atgādāšanu 1500EUR. Vesela epopeja bija ar piegādi, vēlāk ar uzstādīšanu. Vācieši nevarēja saprast, ka jāved uz Latviju. Ar piegādi izlīdzēja labs kaimiņš. Uzstādīt atbrauca speciālisti, paprasīja 90LVL, izpakoja un sāka skrūvēt, bet ieraugot komplektācijā pirmās skrūves ar neatbilstošu diametru, visu pameta un nosvīda. Labi, ka iedeva kaktumeistara t.nr., kurš piekrita izdarīt par 70 LVL. Salika, bet nedarbojās gaismas un tvaiks. Pāradresēja mani pie cita meistara, kurš rubī fišku elektrībā. Reāli izrādījās, ka bija nepareizi saslēgts un salaists uz īso. Viss tika atjaunots un sakārtots, ja nemaldos - par 50 LVL. Pēc gada nosprāga tvaika ģeneratora spirāle. Atkal meklējumi, laiks, sakārtoju. No sākuma dabūju 1,5kW oriģinālās 2,7kW vietā - nevilka, vēlāk noveicās ar oriģnālo. Ak jā, vēl bija liela problēma ar tvaika sprauslu. Oriģinālā plastmasas vienkārši sadrupa no karstuma. Ķīniešu haltūra. Iegādāju metāla par 18 LVL. Vēl tādas nelielas nianses, kā cauruļu blīvējumi, kas mēdza šur tur laist ūdeni utt. Bet visā visumā OK!
Tvaika pirts mīļotājiem iesaku. Var baudīt turku pirti mājās. TV un telefons ir pilnīgi lieki. FM ir ļoti patīkams dušā. DVD nekad neesmu pievienojis, jo skatīties uz mazo ekrāniņu ir ļoti neērti. Uz doto brīdi no visām ekstrām ir palicis tikai džakuzi un duša. Pērn mājā iespēra zibens. Krutās kabīnes smadzenes atņirdzās un neviens nav spējīgs tās reanimēt. Ražotājfirma šos modeļus vairs neražo, no citiem ielikt nevar. Lētāk sanāk nopirkt jaunu kabīni. Varbūt kāds ko saprot no tā visa, kas tur iekšā. Shēmas nav un dabūt nevar. Tkai tik, cik uz vāciņa. Puiši no Baltijas Baseiniem nocīnījās 3-4 stundas, bet galā netika.

Re: Duškabīnes
Autors: ft45 ()
Datums: 24/10/2008 14:54

Ui kā napatīk tās šaurās telpas, pret kurām nepārtraukti jāatsitās ar elkoņiem u.c. ķermeņa vietām ;)
Manuprāt nav nekas labāks par auduma aizkaru, kuru var izmazgāt, un liela diametra dušas krāna, kas dod brīvi tekošu "lietus" tipa strūklu!

Re: Duškabīnes
Autors: žora korņevs ()
Datums: 24/10/2008 18:47

kaut kaa nepiedur taas visas struuklas, telefoni, radio utt, dushaa.
cik ilgu laiku juus pavadiet dushaa, lai bez visa taa suuda nevareetu dziivot?? pa piecaam minuuteem nomazgaajaas un aaraa.

Re: Duškabīnes
Autors: soseds2 ()
Datums: 25/10/2008 16:22

Izdot tadu naudu par radio, tv, internetu dusa?! :) Lai piecas minutes paskatitos tv par 1500 Ls un vairak!!!



Ideja ar duskabines kanalizacijas izvadu trapa ir laba, bet jebkura gadijuma, jarupejas, lai butu laba pieklusana duskabines apaksa, lai noverstu aizserejumus.Tadel iesaku likt tadas kabines, kuras ir augstakas ar dekorativo apmaliti.Apmaliti var nonemt un pieklut komunikacijam.

Re: Duškabīnes
Autors: osiss ()
Datums: 27/10/2008 16:23

Nu jau 1,5 gadus tiek intensīvi lietota (vannas istaba ar vannu vēl nav pabeigta) ķīniešu dušas kabīne bez tvaika iespējas. Ir dažādas sprauslas. Jāpiemin, ka ūdens man ir ļoti kaļķains. Viss funkcionē, visu sprauslu izvadi ir gumijas, nevis plastmasa un tāpēc kaļķis neturas tur klāt.
Duškabīne ir ar dziļo vannu, tāpēc bērnu mazgāt tajā ir tīrais nieks.
pēc nopirkšanas pirmie darbi, ko izdarīju, pārbaudīju visus savienojumus- uzliku sifonu gofras vietā, uzveidoju caurumu vienā sānā, kur ievietoju revīzijas lūku. Nopietnāk pieķēros pašai vannai, kurā iekāpjot tā nedaudz čirkstēja, krakšķēja (esmu ~100kg), tāpēc nopirku stiklašķiedras audeklu, un sveķus+ cietinātājs, ar ko tos līmē un visu apakšu nolīmēju vairākkārtīgi, lai nekas neļodzās un nekrakšķ.
Kopumā lietoju gandrīz visas f-jas, izņemot telefonu (nav iespēju), un kāju masāžu (pēdas kut).
Kā baigi labu fīču uzskatu muguras, kakla sprauslas- kad ienāc nosalis- ļoti labi sasilda un ūdensstrūkla pamasē.
radio (nekvalitatīvs) klausos gandrīz vienmēr.

p. lai uzliktu tajā ierobežotajā vietā sifonu, biju spiests veikalos atrast pagarinātāju sifonam- cēsīs tā bij problēma.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   **    **  **     **  **     **   *******  
 **     **  ***   **  **     **  **     **  **     ** 
        **  ****  **  **     **  **     **  **        
  *******   ** ** **  **     **  **     **  ********  
        **  **  ****  **     **  **     **  **     ** 
 **     **  **   ***  **     **  **     **  **     ** 
  *******   **    **   *******    *******    *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727