UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Darba daudzums
Autors: soseds2 ()
Datums: 25/01/2009 23:04

Es nerunaju par visiem, es saku par lielako dalu! Celtniecibas sfera nav kartibas! Ka tiek buveti objekti, viss cerez zho... Uzbuve un pabeidz maju ar ieksejo un arejo apdari un skatas, ka vel maja jaievelk udens, kanalizacija, apkure un nemam apdari nost. Tas ir reals gadijums iz dzives un nav vienigais.
Es uzskatu, ka Latvija meistari, kas pa tiesam no a-z pieprot savu amatu ir maz. Parsvara ir tadi, kas saka, ka mak,bet isteniba... Vel ir kategorija ta saucamie buvdarbu vaditaji, kuri uzdodas par celtniecibas specialistiem, nem pasutijumus caur saviem pazinam un buve vai remonte majas.Sanem naudu no saimnieka- pasutitaja, iebaz sev kabata, noperk letakus materialus un vel piedevam nesamaksa stradniekiem. Vislabakais variants ir meistaram stradat pa tieso ar saimnieku. Savukart saimniekam nedaudz jazin attieciga darba tehnologija, seciba uc., lai nebutu parpratumu par kvalitati un lidzeklu izlietojumu. Saimniekam ari pec iespejas jakontrole celtniecibas darbi, lai nebutu japalaujas uz buvdarbu vaditajiem- viltvarziem. Jo kas gan sargas, ja ne pats sevi! Vispar jau tas viss process ir savstarpeji saistits: pasutitajs-darbu vaditajs- celtnieks.

Re: Darba daudzums
Autors: Sapieris ()
Datums: 26/01/2009 09:56

pie valmieras. kukuruzas lauka ciemataa bij maja nopirkta. laimigais jaunais ipasnieks grib lietot santehniku- tik tads sikums- izlietnes un podi salikti bet caurules aizmirsushi savilkt.

Re: Darba daudzums
Autors: pauljukas ()
Datums: 27/01/2009 01:26

:D
Līdzīgs gadījums Valmierā.
Aizbraucu katleni palaist un ūdeni dzīvokļiem padot.
Vietējie censoņi(diezvai santehniķi ;) ) podus, izlietnes, dušas un visus pārējos loriņus salikuši tik ventīļiem, pagarinātājiem blīvējuma nekāda, šļaukas bez blīvēm utt
Cerams ka saimnieks vēl dabūs šos rokās un izrakstīs p......! :x

Re: Darba daudzums
Autors: soseds2 ()
Datums: 27/01/2009 20:01

Tadi parasti pazud un saimnieks mulkis pats savos s..s pi...s.

Re: Darba daudzums
Autors: einārs ()
Datums: 27/01/2009 22:09

es nevaru saprast,kā var nopirkt māju bez ūdens vai eletrības vai apkures utt.ja es kautko pa latu,iepakojumā nopērku,tad vēl tā,ārā nepakošu.kautvaj nopērkot radio,pieslēdz pie elektrības un pabraukā pa frekvencēm.

Re: Darba daudzums
Autors: Sapieris ()
Datums: 28/01/2009 11:14

visi cilvi nelasa šito forumu un laikam domā ka ūdens rodas krānā vai poda bāciņā. un projekta attīstītājs takš ir ļoti kompetents un māja ir celta no augstākās kvalitātes materiāliem un iekārtām kas neprasīs to nomaiņu tuvāko 20 vai 50gadu laikā. tv arī to māju rādija.

pēc pieredzes- jo sūdīgāks būvnieks vai tirgonis, jo pārliecinošāk viņš muld. pat tam kas saprot ka tāds muld ir grūti kaut ko pretim pateikt.

Re: Darba daudzums
Autors: einārs ()
Datums: 28/01/2009 11:41

bet pie krāna pieiet,papriecāties kā ūdentiņš tek,logus pavirināt un ar ģimenīti papriecāties,cik viss smuki un ērti funkcionē.jeb bāliņiem pieņemts,ka sastinguši stāv ar žūksni naudas mugursomā un klausās ko viens mudaks muld?

Re: Darba daudzums
Autors: aaaa ()
Datums: 28/01/2009 12:18

Vienkārši cilvēki visi nav tik ciniski, ka nekam netic un pat iedomāties nevar, ka krānā varētu nebūt ūdens. Nu principā pārdodot māju krānā tā kā vajadzētu būt ūdenim, tas ir vairāk kā tāds izņēmums, tā taču reāli neviens nebūvē, tur vispār jābūt debīlam lai kaut ko tādu dabūtu gatavu. Es tikai nesaprotu, ko prorābs reāli dara? Nu pieliek santehniķis izlietni, krānu - vienmēr un visi tomēr ūdeni atgriezīs un paskatīsies, vai nekur netek garām, vai viss labi pieskrūvēts utt. Te jau reāli zināja, ka ir sūdi, bet to apzināti slēpa. Es tikai nesaprotu, vai viņi tik naivi, ka cerēja, ka to nepamanīs - nu nafig tad to izlietni uc vispār likt - tāpat pašiem viss būs jāpārtaisa.

Re: Darba daudzums
Autors: IP Logged. ()
Datums: 28/01/2009 12:40

einārs

uz to pusi ir - kad pārdevu dzīvokli, bezmaz bija aiz rokas ļaudis jāvelk rādīt - te lūk virtuve, te tualete. Ienāk un stāv koridorā, ka nezvēra alā būtu tikuši. No kādiem 10 tikai vienam bija jautājumi - a kas tā par plaisu griestos, kas ar radiatoriem, kāds griestu augstums utt. Pārejiem ineteresēja - pat nezinu, kas interesēja. Skats pa logu, pat tas bija jārāda :) un sazin kas tā par mentalitāti - gan latvieši, gan krievi šitā iznesās...

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **     **  **     **   *******  
 **     **  **     **   **   **   ***   ***  **     ** 
 **     **  **     **    ** **    **** ****  **        
 **     **  **     **     ***     ** *** **  ********  
  **   **   **     **    ** **    **     **  **     ** 
   ** **    **     **   **   **   **     **  **     ** 
    ***      *******   **     **  **     **   *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727