UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Inženiertīkli :
Building.Lv Forums
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 4
Re: Apkures katli
Autors:
elzina
()
Datums: 03/02/2009 15:40
karstā gaisa vadu apkure no kamīna. neliela 12kW kurtuve. karstā gaisa ventilators. ja neliek nekādus smalkos marmorus. var teikt, parasta pakota kaste, tad ar 1000 varētu izvilkt.
Autors:
Svarka
()
Datums: 03/02/2009 20:48
Šāds katls maksā tagad 1500ls un es domāju,ka cena ir laba,jo katls tiešāam sevi ataisno un aar elektrību arī var sildīt.Ja ir velme pirkt tad vajaag pasūtīt un nedēļas laikā visu var nokārtot.Protams,ja ir velme pirkt!
Autors:
Raivis74
()
Datums: 04/02/2009 09:22
Svarka! Tu neatbildēji uz manu jautājumu???? Nomainījāt vai nē???
Autors:
Raivis74
()
Datums: 04/02/2009 20:26
Bija man taisnība, un tā dēļ pasliktinājās šo katlu kalpošanas ilgums!
Autors:
viks
()
Datums: 04/02/2009 20:47
Pateicoties Raivis74 modrībai apkures katlu kalpošanas ilgums palielinājās no nedēļas līdz 20 gadiem, pateicamies!
vai tu kaut reizi mūžā esi redzējis izdegušu katlu? piestādi man Raivis74 savu uberkrutāko katlu no viskrutākā materiāla un es pielietojot nepareizus temperatūru režīmus to nokaušu vienā sezonā.
vai tu kaut reizi mūžā esi redzējis izdegušu katlu? piestādi man Raivis74 savu uberkrutāko katlu no viskrutākā materiāla un es pielietojot nepareizus temperatūru režīmus to nokaušu vienā sezonā.
Autors:
plumber
()
Datums: 04/02/2009 21:15
Ja tiesham atljauj elektriiba tad uzliek jonu katlu pietiks ar 12kw katlu tagad tiem 30 m2 var pietik arii ar 5kw. izmaksas uz tiem 100 paari m2 ap 1000lvl .ne kurinaataaju ne tiiriitaaju.
Ja grib malkas katlu uzliek Rudestu 20kw katlu maxaas katls 890lvl ar piegaadi + uzstaadiishana.kursies arii pietiekoshi ilgi lai nav jaskraida biezhi.
Ja grib malkas katlu uzliek Rudestu 20kw katlu maxaas katls 890lvl ar piegaadi + uzstaadiishana.kursies arii pietiekoshi ilgi lai nav jaskraida biezhi.
Autors:
Raivis74
()
Datums: 05/02/2009 21:32
Viks! Redzot tavu agresīvo raksta stilu, noprotu ka tu strādā šajā firmā! Un ja tā tad vai tu vari pa šo katlu dot 20 gadu garantiju! Ja tu to nespēj tad nav ko braukt virsū! Izdegušus katlus esmu redzējis, tev varbūt pa nožēlu! Un vispār gaja runa par to, ka Grobiņas SPMK katlam mūž ir samazinājies, bet nejau būtiski!
Autors:
Viks
()
Datums: 06/02/2009 00:04
Raivis74
Man nāksies kādu te apbēdināt, bet ar cietā kurināmā katliem esmu saskāries tikai kā ekspluatētājs. Bet tādam metālu un siltumtehnikas ekspertam varu vēlreiz atkārtot: dod man katlu ar kurtuvi, kas izgatavota kaut no kosmiskā kuģa apšuvuma un es jau pirmajā sezonā to izdedzināšu.
Un visvairāk šajā forumā man riebjas tādi pārgudrinieki, kam patīk musināt tautu, pašiem neko nejēdzot. Lai pieminētu vārdu GARANTIJA, ir nepieciešami pāris nosacījumi: pareizs pieslēgums un atbilstoša ekspluatācija. Ja to nebūs, aizmirsti par garantiju pat pie acīmredzama izgatavotāja brāķa, kas atklāsies jau pirmajā ekspluatācijas dienā.
Un par to ka Grobiņas SPMK katlam mūžs ir samazinājies, runāt varēsi tikai tad, ja būs reāli pierādījumi, šobrīd tas vairāk izskatās pēc konkurentu apmaksātas antireklāmas.
Man nāksies kādu te apbēdināt, bet ar cietā kurināmā katliem esmu saskāries tikai kā ekspluatētājs. Bet tādam metālu un siltumtehnikas ekspertam varu vēlreiz atkārtot: dod man katlu ar kurtuvi, kas izgatavota kaut no kosmiskā kuģa apšuvuma un es jau pirmajā sezonā to izdedzināšu.
Un visvairāk šajā forumā man riebjas tādi pārgudrinieki, kam patīk musināt tautu, pašiem neko nejēdzot. Lai pieminētu vārdu GARANTIJA, ir nepieciešami pāris nosacījumi: pareizs pieslēgums un atbilstoša ekspluatācija. Ja to nebūs, aizmirsti par garantiju pat pie acīmredzama izgatavotāja brāķa, kas atklāsies jau pirmajā ekspluatācijas dienā.
Un par to ka Grobiņas SPMK katlam mūžs ir samazinājies, runāt varēsi tikai tad, ja būs reāli pierādījumi, šobrīd tas vairāk izskatās pēc konkurentu apmaksātas antireklāmas.
Autors:
Svarka
()
Datums: 06/02/2009 17:50
Es(vikam)piekrītu šeit jāsāk domāt par antireklāmu.Jo ka es teicu,es ar šo firmu strādaju daudz gadus un esmu uzsdādījis daudz SPMK katlus neviens nav sūdzējies vēl līdz šim.Piekrītu,ka ir javeic pareiza katla pieslēgšana un tā eksplotācija,jo daudzi cilvēki pēc tam zvana un saka katlam nevar dabūt tem.Aizbrauc pastās kas tur ir izrādas katlā ir dzivs ūdens iebāzts.Šie katli prasa labu kopšanu tas nozīmē iztīrīt sodrējumus no sekcijām,jo tur saķīp darva un viņa gruzd un ta ir ta vaina kāpēc tik ātri izdeg metāls es to zinu no peredzes.Daudzi kurina ar sausu malku un,protams,katlam uzriez ir maz sodrējumi uz sekcijām salipušas un ko dara cilvēki tīra katlus retāk.Tas ir viens,bet ir tādas vietas,kur katls ir izdedzis kur nav sekcijas tas notiek reti,bet ātri un tam ir izskaidrojums viens vienīgs tajā vietā pa katlu notiek lielāka cirkulācija veidojas strūkla un ūdens ir kā smalks smilšpapīrs,kas slīpē+vēl tem. un katls viens divi ir caurs.Takā metals šeit nav vainīgs.
Pašreizējā: 2 no 4