UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Autors: kolkaskrish ()
Datums: 20/11/2020 08:42

[ibb.co]
šeit varat ieskatīties par ko runāju.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Datums: 20/11/2020 10:01

Man nez kāpēc izskatās, ka nav click sistēma pedantiski salikta. Resp. ir laistas rindas un dažas plāksnītes nepilnīgi ieliktas un tālāk attiecīgi problēma ir turpinājusies. Pēc vienas kļūdas seko nākamās, ja vien neuztaisa vienu koriģējošo superkļūdu. Click sistēmas mēdz mazliet atšķirties, bet kopumā pēc joslas ielikšanas tāpat ir jāpiesit šur un tur šitā un tā un jāskatās vai tiešām ir līdz galam iekšā un veido blīvu šuvi.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Datums: 20/11/2020 10:07

Turklāt manas aizdomas pastiprina tas kā es bildē redzu tās šuvju vietas - pa diagonāli domino efekts seko. Tas parasti ir tipiski, ja pirmā josla ir ar V līkumu un tad nākamās vairs nesaiet taisni un tas nepilnīgais click tālāk aiziet katrā rindā. Bet nu šeit tā sprauga ir baigi liela man šķiet. Var jau būt tas ir foto īpatnība, bet nu izskatās riktīgi daudz. Principā jau liekot viņas tas nevar būt nepamanāms.
Principā cik no manas pieredzes ar cliku (man gan ir tikai lamināta pieredze) - nereāli svarīgi ir sastiķēt kopā pirmās divas līnijas ideāli, tad jau veidojas bloks, kurš minimāli liecas garumā un tad tālāk ir tikai jānovērš mikro nerecizitātes. Bet jebkurā gadījumā nākas sekot katrai līnijai, jo tur veidojas nelielas spraugas, kuras varētu uztvert kā normu, bet patiesībā tā nav.
Ja r tā kā es domāju, tad nav varianti - jāplēš nost un jācer, ka grīda bija putekļaina, un līme slikta. Ja tur tā līme nav mega slānī, tad var cerēt viņu salikt vēlreiz uz apakšklāja bez līmēšanas. Bet nu tad gan akurāti un ja kāda loksne negrib ieiet, tad jāliek tās vietā cita - nebojāta.



Labots 1 reizes. Pēdējo reizi labots 20/11/2020 10:10, labojis Vilnis_Radio.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Datums: 20/11/2020 10:19

Bet ja tu esi pielīmējis un turās ideāli, ņemot vērā, ka vinils ir ļoti labs segums un kopumā tomēr viss ir ok, tad var kaut kā aizkausēt piemēram tās nobīžu vietas. Teiksim ar to pašu tehnoloģiju ko izmanto salīmējo linoleja šuves. Nauda un darbs tomēr ieguldīts. Jā, nebūs ideāli, bet dažreiz tā gadās. Ar laiku būs citas problēmas par ko pārdzīvot un šito aizmirsīsi.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Autors: agrais ()
Datums: 20/11/2020 14:17

Te pilnīgi var piekristt Vilnim.Grīdas nelīdzenums nebus pie vainas, te vainīgs meistars kurš lika gridu...Iespejams ka pirmo reizi to darīja, iespejams ka rokas ne no tas vietas aug...utt

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Autors: v_t ()
Datums: 20/11/2020 15:04

izlasiet vēlreiz pirmo komentu, kungi, un šīs vietas pārlasiet vairākas reizes, reizes desmit, labāk divdesmit:

1) ka PĒC apmēram NEDĒĻAS

2) ka TAJĀS PAŠĀS savienojuma vietās arī līme atlipusi

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Autors: agrais ()
Datums: 20/11/2020 15:10

Viss pareizi..bet..ir siltas gridas, mēs nezinām kas tur un ka līmets..Tas savienojums ari pie sliktas savienosanas kadu brīdi vareja tureties.Tad siltuma iespaida izmaucas ara... Nu kas tur ko zilet, variantu var but daudz. Ja to redzetu uz vietas, tad varbūt būtu lielaka skaidriba.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Datums: 20/11/2020 16:38

Mani dikti mulsina tieši tas, ka tā problēma ir notikusi 3 rindās (vismaz) tieši pa diagonālēm. Tas tomēr liecina, ka vienā rindā loksnes nestāv taisnā līnijā, resp ir nobīde gala savienojumā konkrētām loksnēm. Var jau būt, ka nelīdzenumi ir nobīdījuši lokšņu galu līniju un attiecīgi izrāvušies no garenā klika savienojuma. Es tik ļoti labi nepārzinu kā vinils uzvedas uz nelīdzenuma Katrā ziņā tas ir vairāk ticams nekā siltās grīdas ietekme. Vinilam nevajadzētu būt tādām dimensiju kustībām, lai to izsauktu.
Te ir jāprasa autoram, vai viņš tiešām zin, ka tās loksnes bija saliktas patiešām blīvi un kā viņš viņas montēja un vai piekoriģēja lokšņu rindu pirms nākamās ielikšanas. Ja viss bija superblīvi, tad laikam nepaliek citi varianti kā nelīdzena grīda. Apakšklājs arī 100% nebūs pie vainas un siltā grīda arī nē. Kompensācijas šuves pa perimetru arī laikam atkrīt.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Autors: agrais ()
Datums: 20/11/2020 16:53

Nu nezinu..tad jabūt nezin kādiem nelīdzenumiem.Esmu licis uz uz diezgan viļnainas gridas, nekādu problēmu nebija. Loksnes smuki piegul gridas profilam. Cita lieta ar laminatu, seviski kādu plano. Tapat nav skaidrs kas tur par skanam bija pec uzliksanas, un vel pec pielabosanas.Mistika kaut kada. Būtu tuvak, varētu aizbraukt apskatīties...Bet Tavs variants par pirmo rindu nekvalitativas uzlikšanas varetu but pareizs. Un neviens jau tagad neatzisies. Ja reiz lika...tātad kavalitativi.

Re: Vinilla grīdas seguma problēmas
Autors: Kark ()
Datums: 20/11/2020 18:38

Gan jau tā mistiskā skaņa bija no tā, ka loksnes berzās savā starpā. Vai tiešām tās loksnes bija pareizi saliktas? Ja jau tādas šķirbas kā attēlā. Esmu licis pagaidu, lētāko laminātu uz vecas kokas grīdas, kur viens dēlis augstāks par otru, staigājot jūtas ieplakas un kalni, gadu jau kā turas bez problēmām. Bet bija jāseko līdzi lai tiešām nostrādā tā click sistēma, jo šķita, ka loksnes ir saliktas, bet vēlāk līda laukā līdzīgas šķirbas kā attēlā un tikai izjaucot un saprotot to īsto klikšķi izdevās ieklāt un izveidot viendabīgu pārklājumu kas nejūk ārā pat ar tik nelīdzenu grīdu.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******   **     **  **     **  ********    *******  
 **    **  ***   ***  **     **  **     **  **     ** 
 **        **** ****  **     **  **     **  **     ** 
 **        ** *** **  **     **  **     **   ******** 
 **        **     **  **     **  **     **         ** 
 **    **  **     **  **     **  **     **  **     ** 
  ******   **     **   *******   ********    *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727