building.lv skaitļos

Lietotāji online33
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32877
Kāda materiāla un veida slēģi būtu piemērotāki privātmājas pirmajam stāvam. Kādas ir ārējo un iekšējo slēģu atšķirības un priekšrocības? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kāda materiāla un veida slēģi būtu piemērotāki privātmājas pirmajam stāvam. Kādas ir ārējo un iekšējo slēģu atšķirības un priekšrocības?

www.building.lv atbild:
Slēģi vispār ir logu aizsegs, kas kalpo drošībai. Slēģus var izmantot ne tikai privātmājām, arī birojiem, veikaliem un pat bankām tas ir labs risinājums. Pēc uzbūves slēģi jeb rullo žalūzijas ir metāliska plāksne, kas pie atvēršanas tiek uztīta uz veltņa, taču noslēgtā stāvoklī slēģi tiek fiksēti un pilnībā noslēdz pieeju logiem vai durvīm. Slēģi aizsedz skatu svešiem skatiem un arī samazina ārējo trokšņu līmeni, sniedz papildus siltuma izolāciju un pasargā no nelabvēlīgiem laika apstākļiem vai, ja nepieciešams, saules stariem. Slēģi tiek ražoti no alumīnija profiliem un tiem ir ilgs kalpošanas laiks.
Ārējie no iekšējiem funkcionāli atšķiras maz. Iekšējie slēģi var nebūt tik estētiski, tie nepasargā stiklu no izsišanas.


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.