building.lv skaitļos

Lietotāji online40
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32877
Elektrosadales skapjiem ir svarīga drošība un augsta kvalitāte : building.lv - par būvniecību Latvijā

Elektrosadales skapjiem ir svarīga drošība un augsta kvalitāte

Elektrosadales skapjiem ir svarīga drošība un augsta kvalitāte

Daudzas mūsdienu tehnoloģijas ir ļoti jūtīgas gan pret mitrumu, gan temperatūras izmaiņām. Tas nozīmē vēl vairāk paaugstinātas ekspluatācijas drošības prasības, ko spēj nodrošināt pieredzes bagātākie ražotāji. Uzņēmumam "Satema" ir daudzu gadu praktiskā pieredze dažāda veida elektrosadales skapju ražošanā un šobrīd, sekojot jaunākajām tehnoloģijām un arvien pieaugošajām drošības prasībām, uzņēmums spēj nodrošināt piemērotus risinājumus pat vissarežģītākajām situācijām.

Viens no "Satema" piedāvājumiem ir dubultsienu alumīnija sadales skapji. Tie piemēroti ekspluatācijai dažādos vides apstākļos un produkta koncepcijas izstrādē ieguldīta gan uzņēmuma paša pieredze, gan ievērojami finansiālie līdzekļi. Ņemot vērā, ka vairums šo iekārtu tiek izmantotas sarežģītos ekspluatācijas apstākļos, tām jābūt atbilstoši piemērotām nepārtraukti mainīgām prasībām, vienlaikus nodrošinot nepārtrauktu savu funkciju izpildi.

Drošība pret koroziju

"Satema" elektrosadales skapji izgatavoti no sālsūdens izturīga alumīnija sakausējuma 5052/5754. Šis sakausējums apvieno lielu izturību un noturību pret koroziju. Jo īpaši tas piemērots izmantošanai vidē, kur veidojas regulāra saskare ar sālsūdeni, piemēram, rūpniecībā un kuģu būvē. Tāpat šāda alumīnija sakausējuma sadales skapji būs teicams risinājums videi, kurā izmantotajam aprīkojumam jāatbilst augstām prasībām. No ārpuses skapji pārklāti ar poliesteru pulvera pārklājumu.

Nerada kondensātu

Kondensāta veidošanās ir viena no visbiežākajām problēmām noslēgtās telpās. Savukārt mitrums var ietekmēt iekārtu drošību un arī tehniskos parametrus. "Satema" ražotajiem sadales skapjiem ir dubultas sienas un griesti, kas nodrošina dabisku gaisa cirkulāciju starp iekšējo un ārējo korpusu, tādējādi novēršot kondensāta veidošanos.

autors: Elektrosadales skapjiem ir svarīga drošība un augsta kvalitāte
Foto: Elektrosadales skapjiem ir svarīga drošība un augsta kvalitāte; autors: Elektrosadales skapjiem ir svarīga drošība un augsta kvalitāte
Augsta aizsardzības klases kategorija


Kā zināms, dažādas aizsardzības klases ražotāji izmanto, lai precīzi noteiktu iekārtu aizsardzības pakāpi pret apkārtējās vides iedarbību un to kalpošanas uzticamību. Viens no plašāk pielietotajiem standartiem ir IP klase (aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību), kam pievienotie cipari norāda aizsardzības līmeni vai pakāpi. "Satema" izmanto IP kodu ar diviem cipariem, kur pirmais cipars apzīmē aizsardzību pret cietu objektu iekļūšanu, otrais -aizsardzību pret šķidrumu iekļūšanu. Jo lielāks skaitlis, jo aizsardzības pakāpe pret konkrēto iedarbību augstāka. "Satema" dubultsienu alumīnija sadales skapju korpusi atbilst IP65 klasei un pēc pieprasījuma var tikt uzlaboti, lai atbilstu IP66 klasei. Tas nozīmē, ka skapji ar šādām aizsardzības klasēm ir pilnībā aizsargāti pret putekļu iekļūšanu, kas savukārt var veicināt bīstamu nosēdumu veidošanos, un aizsargāti ūdens pret jebkādā virzienā krītošām zema vai augsta spiediena (IP66 gadījumā) ūdens strūklām.

Viegls svars

Alumīnijam ir neliela īpatnējā masa (AL = 2,7, tērauds = 8), kas padara skapjus par vieglu konstrukciju. Lai arī pats produkts ir viegls, tā īpašais dizains padara to ļoti izturīgu pret lietu, sniegu, ledu, ceļu kaisīšanai izmantoto sāli un vandālismu.

Nozīme arī dizainam

Neraugoties uz to, cik industriāla iekārta ir elektrosadales skapji, jāņem vērā, ka tie atrodas vidē, kas savukārt diktē savas prasības dažādiem objektiem. Tieši tādēļ "Satema" izgatavotajiem skapjiem ir mūsdienīgs un neitrāls dizains, kas ļauj tos izmantot dažādās vidēs, neradot disharmoniju ar apkārtējo ainavu.

Izdevīgas cenas un īss piegādes laiks

Ņemot vērā ilgstošo pieredzi tirgū, uzņēmumā "Satema" ir pārdomāti sakārtota ražošanas organizācija, kas ļauj piedāvāt klientiem īsu piegādes laiku un sagatavot katra vajadzībām piemērotākos cenu piedāvājumus. Klientiem tas ir būtiski, jo tādējādi arī viņu biznesā netiek radītas dīkstāves un lieks laika un naudas patēriņš. Savukārt "Satema" sniegtais tehniskais atbalsts ļauj justies droši par iekārtas atbilstību un funkcionalitāti jebkurā situācijā.

Raksts tapis sadarbībā ar SIA "Satema Baltic"

www.satema.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.