UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Vibroblietes / vibroplates noma
Autors: m. ()
Datums: 18/05/2010 11:34

Piekabee ganjau var ielikt, nezinu pec ka mera 110 kg bet ja tas ir tieshais blietes svars tad uz 2 deguniem sanaak katram 55 kg.

Autors: JanisL ()
Datums: 18/05/2010 11:43

Ehh, problēma jau tajā, ka man autiņam nav piekabes āķa. Un jā - uz degunu tiešām sanāk tik, cik saki. Nez vai tai blietē kaut kāds ūdens lejams masas iegūšanai (kas, protams, būtu pozitīvi priekš transportēšanas).

Datums: 18/05/2010 12:14

Tikko ar vienu cilvēku, kas to verķi redzējis ir, aprunājos - šis saka, ja ir 120kg bliete - tas jau nenozīmē, ka viņa sver tik pat. Tas ir tas pēdas sitiena spēks - bet pati bliete ir daudz vieglāka un pat viens varot celt šitās nelielās. Uhhh, tas būtu labi, a to es tiešām domāju, kā to monstru var autiņā iedabūt... Tā ir, kurš zina?

Autors: aaaa ()
Datums: 18/05/2010 13:03

Muļķības tev saklārējuši - blietes sitiena spēks ir pavisam cita opera, neļaujies piešmaukties, blietēm raksta masu virsū, cik tā sver. Nu paskaties taču, nets ir pilns:
[www.statsserviss.lv]
Parasto mazo 60kg viens mašīnā iecelt normāli nevar - es gan pāris reizes to esmu darījis, bet nevis cēlis, bet vilcis pa dēļiem, bet tā var nopietni apskādēt autiņa pakaļgalu. Piekabē, domāju, var iecelt arī 120kg blieti divatā, bet ielikt auto pakaļā ir pavisam cita lieta - tur jāceļ uz augšu un jānes uz priekšu, turklāt mašīnā jāstumj sāniski, kas ir jau nopietns pārbaudījums pat fiziski stirpam cilvēkam. Cēlu ar čomu, kurš guļus spiež 200kg, pat šis pukstēja un stenēja :)

Autors: kkk ()
Datums: 18/05/2010 13:20

350niece ir vesta kablukā. Objektā iekšā/ārā pa dēļiem 3jatā, bet nu kablukam līdzena grīda, tā ka pa dēļiem (pie tam izmantojot reljefu) var izlīdzēties ar vilkšanu, nav viņa jāpaceļ. Nomā iemet iekšā ar kāru. 500niece vesta piekabē, nu tā likās smaga, ārā/iekša ar frontālo, bet nu to var elementāri aizstāt ar trīsi. Iebraukshanu/izbraukshanu no bedres abām izpildījos pa slīpi noraktu iebrauktuvi bedrē (kritums ap 30graadiem man liekas, mosh bishkji mazaak), gan pamatīgi piestumjot, jo pati nevareeja uzleekaat.

Kā jau te ļaudis ne reizi vien minējuši, labāk ņemt niknāku. Moš atmaksājās uz laika patēriņu un to, ka nebūs tik daudzas iterācijas (smilts vešana/līdzināšana/blietēšana) jātaisa. Sarunā kādu ar āķi, un tai pašā nomā paņem piekabi.

Ja pastāv risks to blieti nogremdēt (ja viņai izdodās kautkur uzsist ūdeni uz augšu - līdzīgi kā ar basām kājām jūrmalā mīcoties uz vietas), tad protams ar smagāku var sanākt ziepes.

Ūdens nevienā blietē, ko esmu redzējis, nav jālej :).

Autors: aaaa ()
Datums: 18/05/2010 13:39

Ui, man arī lielā bliete gandrīz nogrima, ar to toč var sanākt ziepes. man gan viņa sāka grimt sausās smiltīs - pieliku visas stresa situācijā pieejamās spēka rezerves un pēdējā brīdi viņu izvilku - tā nav joka lieta :) Ja nogrimst, tur reāli jāvelk ar autiņu ārā, vai kā citādi jāmēģina.

Datums: 18/05/2010 13:40

Paldies par komentiem. Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Man jau patīk vislaik apgūt jaunu info un saprašanu.
Mjā - jāpadomā par niknākas blietes paņemšanu.

Autors: kkk ()
Datums: 18/05/2010 14:43

Jā, nu ar lielo vajag ar prātu un piešauties, nevar pārāk novērst uzmanību un gluži dragāt kur ienāk prātā. Bet lielākai vari uzreiz uzbērt biezāku kārtu. Manā gadījumā tas bija kritiski, jo bija bezmaz neiespējami saorganizēt smiltis tad kad man vajag, lai varētu to visu veikt pakāpeniskāk. 500kg blietēm pēc papīriem figurē dziļums ap 1m, bet nu uz to paļauties laikam būtu naivi. Īsti vairs neatceros, bet biezākais slānis kur braucu virsū ar 500nieci bija ap 80cm. Kas tur sanāca - hvz, bet pa 10x15 bedri tika braukāts visu dienu. Procesa gaitā tika novērota pastiprināta zīļu krišana no apkārt esošajiem ozoliem :).

Autors: Bruno ()
Datums: 18/05/2010 17:10

ņēmu Kurt Koenig 240kg vairākkārt. Uz vietas viņi ieceļ ar autokāru, ārā cēlu ar vinču. Blietes svars man šķita ok, mazāk neņemtu, vairāk būtu grūti vadāma un iespējams, ka grimtu. Pa sarežģītām vietām pārvietoju uz 3 apaļiem sprunguļiem - ripo labi, ja apakšā kas ciets.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **     **  ********         **  **     ** 
 **     **  **     **  **     **        **  **     ** 
 **     **  **     **  **     **        **  **     ** 
 **     **  **     **  **     **  **    **  **     ** 
 **     **  **     **  **     **  **    **  **     ** 
 ********    *******   ********    ******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727