UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: skaarda fasade
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 26/02/2012 15:35

Jebkurš materiāls, kurš cauri nelaiž mitruma tvaikus pie ārsienas ārpusē ir liekams ar vēdināšanas iespējām. Un tikko parādās šī vēdināšana, tad šāda ārējā materiāla pienesums siltuma izolācijā praksē vairs nav ierēķināms, bet tas kalpo tikai kā dekoratīvs butaforisks elements.
Ja es māju gribu redzēt kā skaistu sievieti, tad to noteikti vēlams apģērbt šādā butaforijā... bet vai jūgenstila butaforija Alberta ielā būtu sliktāka par skārda segumu.
Ēkas fasādes noformējumam taču ir ļoti daudz variantu... piemēram apaudzēšana ar dekoratīviem augiem uz koka režģa... tā lieliski noēno fasādi vasarā. Būtībā jau pietiek ar vienu 'gleznu' uz plikas gaišas virsmas, lai mēs psiholoģiski uz to gribētu skatīties... 'dekoratīvais franču balkons ar kaktusiem'... pieņemu, ka vienkārši jāpameklē idejas kādos žurnālos.
man skārda fasādes asociējas ar noliktavu ēkām... bet tas ir tikai mans viedoklis

Re: skaarda fasade
Autors: Didims ()
Datums: 26/02/2012 21:40

Ungārijas dienvidgalā 80% jumta segumu bija dažādu veidu māla dakstiņi, it īpaši dzīvojamām. Raņila jumtu kā tādu vajadzēja speciāli pameklēt, tādus redzēju tikai dažām industriālām ēkām - kāda noliktava, automazgātuve etc.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   **     **  ********  **        
  **  **   **     **  **     **  **        **    **  
   ****    **     **  **     **  **        **    **  
    **     ********   **     **  ******    **    **  
    **     **     **  **     **  **              **  
    **     ********    *******   ********        **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727