UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Logu aiļu aizdare
Autors:
AndrisL
()
Datums: 25/03/2012 10:40
Sakret mājas lapā rakstīts ka ZM ir tvaiku caurlaidīgs. Tikai nav minēti konkrēti raksturlielumi. :( Ja jautājums ir tik aktuāls, var mēģināt sazināties ar ražotāju pēc skaidrojuma.
Autors:
m.
()
Datums: 25/03/2012 12:49
Skaidrīte, es pastīšos varbūt mana nopirktā arī laiž. :)
Autors:
m.
()
Datums: 25/03/2012 13:01
Aha palureju majaslapa ja pareizi atceros nosaukumu un tipu tad man ari ir gazes caurlaidiiga, laikam vinjas visas caurlaidiigas.
Autors:
Rx
()
Datums: 25/03/2012 13:09
Pilnīgi vienalga, laiž tvaikus cauri putu ( vai cita blīvējošā materiāla, kas iespiests starp loga rāmi un sienu) pārklājums vai nē: Mitrumam ir apejas ceļš cauri sienas daļai, kas ir nepārklāta ar izolējošo materiālu...Galvenais, lai vējš un saule nedara savu.
Autors:
J
()
Datums: 25/03/2012 13:53
Manuprāt svarīgi lai tā aiļu aizdare nepiesūcas ar mitrumu, ja tur ir necaurlaidīgs materiāls, tad viņš jebkurā gadījumā nevar palikt mitrs, ja caurlaidīgs, tad jaseko, lai no ārpuses nebūtu pārklāts ar kaut ko necaurlaidīgu.
Paliek tikai jautājums vai ierastās PU putas ir mitrumu caurlaidošs vai necaurlaidošs materiāls?
Paliek tikai jautājums vai ierastās PU putas ir mitrumu caurlaidošs vai necaurlaidošs materiāls?
Autors:
rbb
()
Datums: 26/03/2012 08:57
Logi bez tvaika izolācijas sk [www.rbb.lv]
Pēc logu nomaiņas jāpārbauda arī Co2 līmenis lelpā
Pēc logu nomaiņas jāpārbauda arī Co2 līmenis lelpā
Autors:
Rx
()
Datums: 26/03/2012 09:39
rbb: Logu foto, spriežot pēc ledusgabaliem loga iekšpusē , mandomāt, ir no ilgi pilnīgi neapkurinātas telpas, ar palielinātu iekšējo mitrumu. Tādos apstākļos viss sapelēs.
Pašreizējā: 2 no 2