UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Tekstūrdekors
Autors: Silva ()
Datums: 17/05/2012 00:32

Laikam palikšu pie Tekstūrdekora. Kaut gan esmu nopirkusi 1 litra bundžu Biolar TEKSTUR AKVA ( uz ūdens bāzes)izmēģināšanai, taču nekur neatradu nekādas atsauksmes par to. Un vēl vienu litru kaut kādu poļu ražojumu Drewno chron arī izmēģināšanai.
Būs kaut kur sētas pusē jāiemēģina kāds pleķītis.
Un par to linneļu, vai var likt zem Tekstūrdekora, man jau liekas ka neiet kopā - lineļļa dabiska un taukaina, bet Tekstūrdekors uz šķidinātāja bāzes. Bet nu es jau neko dauz arī nesapotu no šīm lietām, vēl tikai mācos no kļūdām.

Autors: Vienstavs ()
Datums: 17/05/2012 09:09

Dabiskas ellas ciete, reagejot ar skabekli un piebriestot. Parklajumi uz skidinataja bazes vienkarsi izzust. Kas notiks abus daleji sajaucot?

Autors: Rol ()
Datums: 17/05/2012 21:49

Manējais nomālēja fasādi ar vācu Remmers Aidol HK Lasur. Arī neveido plēvi, dārgs, bet par to mazāks patēriņš uz kv.m nekā RILAK un ilgāk turas. Ir ritīgi ok, ja vien kāds tonis no viņu piedāvātajiem variantiem der!

Autors: Niks ()
Datums: 17/05/2012 22:50

Nezinu zinātnisku pamatojumu, bet lineļļa ar tekstūrdekoru "sadzīvo". Lineļļu pirms tam gan klājam tikai vienu reizi un ieteicams siltu.

Autors: editable ()
Datums: 16/10/2013 10:37

Nav tekstūrdekora, bet labs salīdzinošais tests.
[www.wikidorf.de]

Autors: ibm ()
Datums: 22/10/2013 15:35

Es gan ne fasādi, bet žogu nopindzelēju ar Tekstūrdekoru. kas labi, - neveido plēvi, koks to uzsūc kā švamme ūdeni. Es noklāju žoga dēļišus vairākās kārtās, nu tā "lai maz neliekas", jo dzīvojam klajā laukā, visi vēji un lieti pa skarbo dod virsū. Nu jau 3 gadi, nekādas vainas. Galvenais, ka, lai atjaunotu šo te, vecā kārta nav jākasa nost atšķirībā no Pinotex uc tiem, kas veido plēvi un tā, protams, lobās ar laiku nost.

Autors: Didzisp ()
Datums: 23/10/2013 10:06

Man ar Tekstūrdekoru apstrādāts malkas šķūnis jau 12 gadus stāv un krāsa kā jauna. Dēļi gan bija neēvelēti un Tekstūrdekors labi iesūcās. Vārdu sakot, nu nevajag dzīties pēc dārgām jamporta krāsām, ja mūsu pašu ir daudz labākas. Vot Pinotex gan ir sū**, sū** un vēlreiz sū**. Cik cilvēki nav uzķērusies uz saldas Pibotex reklamas un tagad nezin, ko ar pārklajumu darīt.

Autors: Zodčijs ()
Datums: 23/01/2014 11:16

Neēvelētā materiālā škiet ka labāk iesūcas,jo jebkurš šķidrums spiests piesūcināt visas spursliņas - lielāku virsmas laukumu. Pamēģiniet ar rokas ēveli noiet un pārliecināsieties, ka tādā pašā dziļumā kā ēvelētā kokā. Varbūt neēvelētā virsma kalpo ilgāk jo spursliņu kārta aizsargā koka pamatkārtu?!

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 23/01/2014 11:40

Spursliņu kārta piesaista papildus pārklājumu. Nepārklātam tāda tikai traucētu, tiesa, UV staru ietekmē ar laiku izveidotos tik un tā...

Autors: Zodčijs ()
Datums: 25/01/2014 05:59

Vienstāvam loģisks secinājums par papildus pārklājuma piesaisti spursliņās!
Bet no citu pieredzētā jaušās,ka kaut kādi plusi tai neēvelētajā materiālā ir pat pēc pirmreizīgās
pārklāšanas (daudzmaz ievērojot ražotāja ieteikto procedūru) !
Rādās, ka spursliņas neēvelētam kokam ir kā spalvas kaķim vai pīlei - aizsargā ādu!
Protams līdz ar to: jārēķinās ar pusotrkārtīgu apstrādes līdzekļa patēriņu kā pirmajā, tā nākošajās
reizēs( cerot uz krāsojuma ilgāku kalpošanu un ekonomiskumu kopsummā)... un to derīgi paturēt
prātā, kad taisam sētas, šķūņu apdari, rāmjus rozēm, pupām vai sievassmātēm - visur tur,kur koka
virsmu no putekļiem atmazgā lietus un mums tā nav jāķer ar roku vai citu mīkstāku vietu un kas nav
pakļautas tiešai mehān. iedarbībai-noberšanai !
Dārza mēbeles- soli, galdi,šūpoles, segtās terases un balkona margas un to rokturi, statņi uc.
tuvskatā baudāmas un taustāmas koka virsmas mēs gribēsim ēvelētas un droši vien vienā krāsu
gammā ar sētu, šķūni utt., arī par to jāpiedomā un jāprecizē kokvirsas apstrādes Vienošie varianti
un pie tam Strauji (neatkarīgi ēvelēts vai ne)!
P.S. daži mani ģim. draugi (dažreiz arī es-kompānijas pēc) bezkaunīgā kārtā nespēj atturēties no
nepārvaramas vēlēšanās berzēties (stutēties-braucīties) gar lietām, pie kurām...nevajag un nav vērts !
Turpinājums sekos...( par erlītu zem texstūrdekora vai pinotexa- tak laikam zirgam jāsmejās) !

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******    **    **  **     **  **         **     ** 
 **    **   **   **    **   **   **    **   **     ** 
 **         **  **      ** **    **    **   **     ** 
 **   ****  *****        ***     **    **   **     ** 
 **    **   **  **      ** **    *********  **     ** 
 **    **   **   **    **   **         **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727