UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: ārdurvis
Autors: Grīnbergs ()
Datums: 10/03/2013 13:56

Paldies kungi, ka nepaslinkojāt un parādījāt virzienu kur doties. Pienāks vasara un padalīšos ar rezultātiem. Varbūt kādam kādreiz noderēs.

Autors: Edu ()
Datums: 10/03/2013 14:42

Es kā reiz esmu noskatījis Jeld-Wen durvis Kuršos. Bet to Arctic modifikāciju, kas 9 cm bieza.

Datums: 16/03/2013 11:16

ķīpsalas izstādē bija tādi "Logu pasaule". piedāvāja sevi. Šodien internātā lasu, ka 12. gada novembrī ir tiesa par maksātnespēju, bankrota procedūra utt. Bet stendiņš izstādē bija. Ko jūs zināt? Izkārpījušies vai mēģina vēl noslaukt pēdējo naudiņu?

Datums: 15/05/2013 16:59

Atskaitos par savām ārdurvīm. Atgādināšu, ka vajadzēja 4 ārdurvis (3 stikli, pret vēju un salu). Veicu cenu aptauju. Scwindows uz manu vēstuli vispār neatbildēja. Saules logi & durvis tikai uz atkārtotu zvanu piekrita parēķināt. Dārgi, bet laikam, lai tiktu vaļā no mana sīkā pasūtījuma. SIA Aldens jau stipri lētāk, bet aprēķins KRIEVU valodā ! Saglabāju pašcieņu un šoreiz es ignorēju. Logu pasaule noreaģēja ātri, atsūtīja, piezvanīja, tikāmies, atbrauca pārmērīja, ieteica kā labāk. Privātmājām iesaku dabūt meistaru pie sevis, jo uz vietas redzot un runājot ienāk prātā daudz feinu ideju. Rezultātā cena vēl tika samazināta (zemākā no visiem). 2 nedēļas pēc avansa iemaksas gurvis ir klāt. Atliek cerēt, ka izmēri būs pareizi, bet par to jau vēlāk.

Autors: jamajamajaaama ()
Datums: 15/05/2013 18:09

Jā, Sandis no Logu-pasaules ir labais džeks, atbrauc, izstāsta, iesaka.. Es no viņa logus paņēmu.

Autors: jamajamajaaama ()
Datums: 15/05/2013 18:14

Grīnberg, tu ieliki plastmasas ārdurvis? Es tagad esmu tieši tajā posmā, kad jādomā par ārdurvīm. Logi pvc, bet ārdurvis gribējās no koka. A kokam visādi ierobežojumi, arī krāsu grūti piemeklēt :/

Autors: slēpnis nelog ()
Datums: 15/05/2013 21:08

Ieliku lietotas PVC ārdurvis. Ilgi medīju ssā vajadzīgo izmēru, kamēr gadījās. Manējām tāda fīča, ka vasarā var vērt parasti, bet ziemā var vēl pēc aizvēršanas rokturi pagriezt uz augšu un tad tās pievelkas ar tādiem fiksatoriem pa visu malu. Aizslēdzamas ir tikai pēc pievilkšanas uz augšu.

Koka durvis vispār neizskatīju kā variantu pēc pieredzes ar vairākiem lauku radiem. It kā pie labiem meistariem taisītas, bet tāpat rudeņos kaut kur ķerās un nevar dabūt ciet, uz ziemas beigām šķirbas.

Autors: variants ()
Datums: 15/05/2013 23:21

Ziemā pēc ilgām pārdomām un dažu PVC un koka variantu cenu noskaidrošanas izšķīros par labu šādām poļu ražojuma koka imitācijas DEPO pirktām (527 Ls par divām):
[failiem.lv] .

DEPO var apskatīt šķērsgriezumu un pašas dabā - koka rāmis, kurā 2 leņķa dzelži stiprinājumam, bet tā, ka cik varēja redzēt nav savienots ārējais dzelzis ar iekšējo un līdz ar to, manuprāt, ausktuma tilts neveidojas, jo koks starpā. Pildiņš ir ar koka imitācijas PVC aplīmēts bleķis no abām pusēm, starp ko putas, neatceros cik biezas (4 vai 6 cm).

Pagaidām sūdzību nav (mājā vēl nedzīvoju).

Plastmasenes ar 70-88mm profilu un nedaudz netizlu dizainu piedāvāja robežās no 450 līdz 580 Ls/gab. Kocinieces kādā Rīgas galdniecībā solīja pa 400 Ls/gab (līmēta koka rāmis, ar putām pildīta finiera pildiņš).

Autors: variants ()
Datums: 15/05/2013 23:42

hm.. rakstīju un pazuda (admin, vai bij kas aizliegts manā tekstā?)

Vārdsakot Depo ir šāds koku imitējošs poļu variants [failiem.lv] . Man pērkot divas sanāca gandrīz 1.5-2x lētāk par to cenu, ko kocinieki un plastmastnieki solīja.

Turpat var arī šķērsgriezumu apskatīt - koka rāmis, stiprināts ar leņķa dzelzi, bet uz skatu tā, ka nav savienojums dzelzim no āra uz iekšu (nav ausktuma tilta). Pildījums - ar PVC aplīmēts bleķis iekšā/ārā un 4 vai 6 cm (neatceros no galvas) putu pa vidu.

Pagaidām nesūdzos (māja vēl nedzīvoju).

Datums: 16/05/2013 16:51

Jā, plastmasas. Man līdz šim bija koka, ar stikla paketi. Tās baigi ietekmējās no laika apstākļiem. Izžuva, šķirbas, aukstums un sniegs tiek sapūsts iekšā. Valdošie rietumu vēji no turienes. Koka man galīgi vairs negribējās. Un plastmasas arī vajag ar biezo slieksnīti, jo parastais arī ir gauži sala un vēja caurlaidīgs. Jāpārlaiž šī ziema, lai būtu viedoklis. Galvenās parādes durvis vēl neesmu nomainījis. Tās ir koka (tikai biezākas), bet problēma tā pati - plaisas un vērpjas (mazliet, bet salam ir kur iespraukties).

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******    **     **  ********    *******   **     ** 
 **    **   **     **  **     **  **     **  **     ** 
 **         **     **  **     **  **     **  **     ** 
 **   ****  **     **  **     **   ********  **     ** 
 **    **   **     **  **     **         **  **     ** 
 **    **   **     **  **     **  **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727