UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Re: fasādes siltināšna un ārējā apdare
Autors:
binary
()
Datums: 05/03/2014 11:49
Jautājums par siltinājuma ilgmūžību - to ir kaut kad jāmaina? Konkrētāk interesē vate (Paroc līmeņa). Ja ir, tad pēc cik gadiem?
Autors:
rbb
()
Datums: 05/03/2014 15:04
Musu pieredze rada videji 3-7 gadi kad siltumizolācijai zūd siltumpretestība, tā sadalās.
Pateicoties tam mums ir darbs pārbūvēt jaunbūves sk [www.rbb.lv]
Piemeram akmens vates ugunsdrosiba un siltumpretestiba salidzinot pret papira vate (ekovate) sk [www.youtube.com]
Pateicoties tam mums ir darbs pārbūvēt jaunbūves sk [www.rbb.lv]
Piemeram akmens vates ugunsdrosiba un siltumpretestiba salidzinot pret papira vate (ekovate) sk [www.youtube.com]
Autors:
Aigaritto
()
Datums: 05/03/2014 17:03
To Rbb: Es nesaprotu ko jūs gribat parādīt ar šiem nedegšanas testiem ? KOpš kura laika mājas aizdegšanās sākas no vates? UN parādie kaut vienu celtnu kuru ir paglābusi no ugunsgrēka Ekovate ?
Harij tu pats dzīvo koka mājā..varbūt pieliec šito verķi pie savas majas sienas vai vannas istabā pie grīdas un tad palielies kā nedeg :) Kā eko vate visu nodzēš....
Veči domājiet ar galvu..nav tak te Papuasi savākušies
Jūs paši cilvēkus barojat ar pilnīgiem mēsliem ....
Harij tu pats dzīvo koka mājā..varbūt pieliec šito verķi pie savas majas sienas vai vannas istabā pie grīdas un tad palielies kā nedeg :) Kā eko vate visu nodzēš....
Veči domājiet ar galvu..nav tak te Papuasi savākušies
Jūs paši cilvēkus barojat ar pilnīgiem mēsliem ....
Autors:
rbb
()
Datums: 05/03/2014 19:10
Aigaritto
sk[www.youtube.com]
Foruma lasitajs ir jainforme ka var uzbuvet[www.youtube.com]
Izmantotam tehnologijam ir pazistamas jau 1960gada un nedaudz uzlabotas!
sk[www.youtube.com]
Foruma lasitajs ir jainforme ka var uzbuvet[www.youtube.com]
Izmantotam tehnologijam ir pazistamas jau 1960gada un nedaudz uzlabotas!
Autors:
rbb
()
Datums: 05/03/2014 19:16
Fasades pelē[www.delfi.lv]
Autors:
Teorētiķis
()
Datums: 05/03/2014 19:23
RBB un ko jūs gribat ar to pateikt? Esat apsekojis tās ēkas Liepājā? Foto un aculiecieka teksti ir super siltinātai fasādei "krīt reģipsis".
Autors:
rbb
()
Datums: 05/03/2014 19:43
Problemu ir daudz-tās tiek noklusetas[buvfizika.lv]
Veicot apsekosanu arhttp://buvfizika.lv/new/wp-content/uploads/2011/09/BlowerDoor_tests.pdf
labi ja 5% ekas atbilstu prasībām
Veicot apsekosanu arhttp://buvfizika.lv/new/wp-content/uploads/2011/09/BlowerDoor_tests.pdf
labi ja 5% ekas atbilstu prasībām
Autors:
Andris_
()
Datums: 05/03/2014 20:46
Man kā neticīgajam Tomam rodas daži jautājumi rbb:
1) Pie kādas temperatūras eksperiments tika veikts?
2) Nēsmu baigi pētījis, bet cik esmu dzirdējis, ekovatei ir divi ieklāšanas veidi - slapjais un sausais. Ja ekovate eksperimentā tika ieklāta ar slapjo paņēmienu - vai ekovates mitrums atbilda eksperimenta brīdī tās ekspluatācijas mitrumam?
P.S. Man jau patīk, ka siltumizolācijas materiāliem ir konkurence - lielāka iespēja manis izvēlētajam materiālam dabūt mazāku cenu :)
1) Pie kādas temperatūras eksperiments tika veikts?
2) Nēsmu baigi pētījis, bet cik esmu dzirdējis, ekovatei ir divi ieklāšanas veidi - slapjais un sausais. Ja ekovate eksperimentā tika ieklāta ar slapjo paņēmienu - vai ekovates mitrums atbilda eksperimenta brīdī tās ekspluatācijas mitrumam?
P.S. Man jau patīk, ka siltumizolācijas materiāliem ir konkurence - lielāka iespēja manis izvēlētajam materiālam dabūt mazāku cenu :)
Autors:
Andris_
()
Datums: 05/03/2014 20:55
Un jautājums Tautai: vai ir kādas bildes, kas saistītas ar ekovates pretenzijām? (saprotu, ka Latvijā šis materiāls popularizējies salīdzinoši nesen un objektīvāka info būs gaidāma pēc pāris gadiem...).
Autors:
bibulis
()
Datums: 05/03/2014 21:19
MK noteikumos rakstīts, ka eko vatei daudz sliktākas īpašības nekā stikla vatei, runa iet par lamda labojuma koeficentiem, līdz ar to arī gala rezultāts sliktāks.