UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Nepieciešami meistari fasādei
Autors:
raihs
()
Datums: 09/09/2013 20:14
Praktiķis
Vai tad martos tie ķirbji pārtop par karietēm?:)
Turpinot šo tēmu. Kaut kad jau te minēju,ka savu siltināšanas izvēli uzskatu par pareizu(25cm gāzbetons+15 vate),taču ja man būtu jābūvējas vēlreiz,samksātu dārgāk un celtu tīri no 50cm Aeroc(0,17w/mk),lai izvairītos no visas tās līmju ,stūrīšu,utt meklēšanas un tiktu vaļā no tā murga ar fasādnieku ordām...
Vai tad martos tie ķirbji pārtop par karietēm?:)
Turpinot šo tēmu. Kaut kad jau te minēju,ka savu siltināšanas izvēli uzskatu par pareizu(25cm gāzbetons+15 vate),taču ja man būtu jābūvējas vēlreiz,samksātu dārgāk un celtu tīri no 50cm Aeroc(0,17w/mk),lai izvairītos no visas tās līmju ,stūrīšu,utt meklēšanas un tiktu vaļā no tā murga ar fasādnieku ordām...
Autors:
AndrisL
()
Datums: 09/09/2013 21:01
Raih,
No viena grāvja otrā. :) Tas kurš nesiltināja gāzbetonu teiktu pretējo.
Arī nesiltināts gāzbetons ir jāpdarina - armējošā java, stūrīši, siets jāiestrādā, dokoratīvais slānis jāuzliek.
Izpaliek vates līmēšanas posms, kas krietni uzlabo gāzbetona ekpluatācijas apstākļus.
No viena grāvja otrā. :) Tas kurš nesiltināja gāzbetonu teiktu pretējo.
Arī nesiltināts gāzbetons ir jāpdarina - armējošā java, stūrīši, siets jāiestrādā, dokoratīvais slānis jāuzliek.
Izpaliek vates līmēšanas posms, kas krietni uzlabo gāzbetona ekpluatācijas apstākļus.
Autors:
J
()
Datums: 09/09/2013 21:48
Oho nesiltināts gāzbetons - tikai un vienīgi ja paša mūrēts, jo pie nekvalitatīva darba būs krietni vairāk tādu problēmu, kuras ziemā sit pa maku. Bet fasādnieku meklēšana martā no paša pieredzes nav risinājums, jo meklēju martā-aprīlī, sarunāju pēc Jāņiem (bija aizņemti jau) nu un tā vēl taisa joprojām...
Autors:
raihs
()
Datums: 10/09/2013 10:16
AndrisL
Laikam jau Tev taisnība-neko daudz no tās jezgas es neizvairītos.
Laikam jau Tev taisnība-neko daudz no tās jezgas es neizvairītos.
Autors:
DsKs
()
Datums: 10/09/2013 10:56
raihs,Tev laikam nav paveicies ar fasades vechiem. Bruto 250m2 man divata nosiltinaja menesa laika + vejakaste + lietus sistema + palodzes ... faktiski procesa piedalijos tikai lai palidzetu izkraut materialus + stalazas un vel pirti nacas iekurinat pie nobeigsanas + galdu uzklat
Es gan 2x buvetu no 250 bloka un tiesi classic bloka ... viegli izkalt kas nepieciesams,ari skruve samera labi turas ... protams ari pats buvesanas process vieglaks,ja pats nedaudz piedalies ar fizisko speku
Es gan 2x buvetu no 250 bloka un tiesi classic bloka ... viegli izkalt kas nepieciesams,ari skruve samera labi turas ... protams ari pats buvesanas process vieglaks,ja pats nedaudz piedalies ar fizisko speku
Autors:
raihs
()
Datums: 10/09/2013 14:08
Protams,es arī rēķināju uz 3 nedēļām,un tas būtu adekvāts laiks 140m2 mājai. Jau bija sarunāti bruģētāji uz to laiku. Rezultātā bruģi lika kopā ar fasādes darbiem,un tas,protams,nu nemaz nebija labi-tie klekši lido pa visām malām-sedz vai nesedz,tāpat kaut kur uz bruģa trāpīja
Autors:
J
()
Datums: 10/09/2013 22:28
Kā to var dabūt gatavu? Vai tad fasādei nav jāžūst vismaz 3-4 nedēļas pirms gruntskrāsas klāšanas?
Autors:
luks
()
Datums: 15/09/2013 20:19
nu man tad laikam baigi bija noveicies ar meistariem jo kad viņī sāka darīt tā ar māju man uzbūvēja 2 piegājienos kādu 9 mēn laikā, otro piegājienu protams nokavēja par 3 mēneši bet tas tā kārtīgu meistaru var arī pagaidīt jo laižot viņu sprom pēc pirmās kārtas es jau tā sapratu.
Bet cik runājot ar vīņu ne bez vainas arī ir pasūti`tājs kuram tad naudas nav tad laik nav un iepriekšējais šim bija 4 latus parādā, takkā viena pagale nekad nedeg, par tāmi vienojāmies superkrīzes laika`2010 gadāb, bet nevienu ciparu nepacēla līdz ar celtniecības "augšupeju atkal".
Bet cik runājot ar vīņu ne bez vainas arī ir pasūti`tājs kuram tad naudas nav tad laik nav un iepriekšējais šim bija 4 latus parādā, takkā viena pagale nekad nedeg, par tāmi vienojāmies superkrīzes laika`2010 gadāb, bet nevienu ciparu nepacēla līdz ar celtniecības "augšupeju atkal".
Autors:
luks
()
Datums: 15/09/2013 20:22
būvēju no 40cm bloka un 10cm vati un granulu patērīņš nekāds
Pašreizējā: 2 no 2