UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Re: Pamatu siltinašana ar putuplastu.
Autors:
Ivara Godmaņa vārdabrālis
()
Datums: 03/04/2025 21:20
Janis1984 () 03/04/2025 02:26
Nu un kāds sausais atlikums, salīdzinot ar gatavām nopērkamajām plātnēm. Tās tu vari nopirkt pats un piestiprināt pamatiem, darbu darot pakāpeniski, izrokamo grunti pieberot pie siltumizolācijas plātnes. Un tā nesteidzoties, pīpējot - nosiltini. Bet tā, atroc, izsauc speciālos speciālistus ar iekārtām, tad gaidi sacietēāšanu un tad aizroc.
Nu un kāds sausais atlikums, salīdzinot ar gatavām nopērkamajām plātnēm. Tās tu vari nopirkt pats un piestiprināt pamatiem, darbu darot pakāpeniski, izrokamo grunti pieberot pie siltumizolācijas plātnes. Un tā nesteidzoties, pīpējot - nosiltini. Bet tā, atroc, izsauc speciālos speciālistus ar iekārtām, tad gaidi sacietēāšanu un tad aizroc.
Autors:
Janis1984
()
Datums: 04/04/2025 00:32
man dalu pamatu nav taisnu, bet aplveida, lidz ar to es lenu garu pipejot taisno putaplastu tur nepieliksu,
tapec skatos cita veida risinajumu.
tapec skatos cita veida risinajumu.
Autors:
agrais
()
Datums: 04/04/2025 07:34
Poliuretana izolacijas putas nopērkamas Depo un kursos. Katra savs razotajs, cena ap 8 eiro balons. Es gan neesmu petijis vai paredzetas arpusei, tad jaskatas vai jakonsultejas ar pārdeveju. Iekspuse esmu diezgan daudz ar tām noputis. izmantoju vietas kur kādi salaidumi, gruti tikt klat utt. pat udens akumulatoru ar tam noputu. Atri, ērti. Nu baigi leti nav, bet nu neteiksu ari ka ļoti dargi....
Autors:
Ivara Godmaņa vārdabrālis
()
Datums: 04/04/2025 11:20
Janis1984 (): 04/04/2025 00:32 “ man dalu pamatu nav taisnu, bet apļveida, līdz ar to es lēnā garā pīpējot taisno putaplastu tur nepielikšu” ___________
Tas, ka pamati nav taisni, fiziskajā siltumpārejas izpratnē neko principiāli nemaina. Plātnes tu vati likt lauzīti, šuvju aizpildei izmantojot montāžas putas. Te vienīgi spraugās starp plātni un esošo cieto nelīdzeni līko pamatu virsmu pirms atraktās vietas aizbēršanas ieteicams iebērt sausu smilti, kura sajaukta ar cementu 1:3 attiecībās. Tas saistībā ar to, ka atjaunojamais virsmas planējuma aizbērums nelauztu plātni, tai veidotos pretspiediens.
Tas, ka pamati nav taisni, fiziskajā siltumpārejas izpratnē neko principiāli nemaina. Plātnes tu vati likt lauzīti, šuvju aizpildei izmantojot montāžas putas. Te vienīgi spraugās starp plātni un esošo cieto nelīdzeni līko pamatu virsmu pirms atraktās vietas aizbēršanas ieteicams iebērt sausu smilti, kura sajaukta ar cementu 1:3 attiecībās. Tas saistībā ar to, ka atjaunojamais virsmas planējuma aizbērums nelauztu plātni, tai veidotos pretspiediens.
Autors:
Janis1984
()
Datums: 05/04/2025 00:31
Ivara Godmaņa vārdabrālis rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Janis1984 (): 04/04/2025 00:32 “ man dalu pamatu
> nav taisnu, bet apļveida, līdz ar to es lēnā garā
> pīpējot taisno putaplastu tur nepielikšu”
> ___________
> Tas, ka pamati nav taisni, fiziskajā
> i, fiziskajā siltumpārejas izpratnē neko
> principiāli nemaina. Plātnes tu vati likt lauzīti,
> šuvju aizpildei izmantojot montāžas putas. Te
> vienīgi spraugās starp plātni un esošo cieto
> nelīdzeni līko pamatu virsmu pirms atraktās vietas
> aizbēršanas ieteicams iebērt sausu smilti, kura
> sajaukta ar cementu 1:3 attiecībās. Tas saistībā
> ar to, ka atjaunojamais virsmas planējuma
> aizbērums nelauztu plātni, tai veidotos
> pretspiediens.
izteiksos konkretak man ir pusapali pamati, jo majas siena ari ir pusapala, tapec ir doma ka izsaukt uznemumu un kad busu atracis pamatus lai vini nopus ar tam putam un miers, jo pukiku tur izgriest un meginat ko sakombinet manuprat aiznems kosmosu laiku un beigas bus 1101 sprauga
> Janis1984 (): 04/04/2025 00:32 “ man dalu pamatu
> nav taisnu, bet apļveida, līdz ar to es lēnā garā
> pīpējot taisno putaplastu tur nepielikšu”
> ___________
> Tas, ka pamati nav taisni, fiziskajā
> i, fiziskajā siltumpārejas izpratnē neko
> principiāli nemaina. Plātnes tu vati likt lauzīti,
> šuvju aizpildei izmantojot montāžas putas. Te
> vienīgi spraugās starp plātni un esošo cieto
> nelīdzeni līko pamatu virsmu pirms atraktās vietas
> aizbēršanas ieteicams iebērt sausu smilti, kura
> sajaukta ar cementu 1:3 attiecībās. Tas saistībā
> ar to, ka atjaunojamais virsmas planējuma
> aizbērums nelauztu plātni, tai veidotos
> pretspiediens.
izteiksos konkretak man ir pusapali pamati, jo majas siena ari ir pusapala, tapec ir doma ka izsaukt uznemumu un kad busu atracis pamatus lai vini nopus ar tam putam un miers, jo pukiku tur izgriest un meginat ko sakombinet manuprat aiznems kosmosu laiku un beigas bus 1101 sprauga
Autors:
agrais
()
Datums: 05/04/2025 07:56
Tad zvani uz kantoriem ka to dara, darīt var un tā dara. par izmaksam nepateiksu, bet cik zinu, tad nekas īpasi dargaks ka putoplasts nav.Šeit drosi vien nekadu pieredzi nedzirdesi...ja arī kadam ir, tad tas ir zem zemes un ko tad tagad pateiks....Ja vari vienā piegājiena visu atrakt, tad protams vari darīt ka esi izdomajis. Ja sanak, tad padalies ludzu ar izmaksām...
Autors:
Janis1984
()
Datums: 09/04/2025 22:25
agrais rakstīja:
> Tad zvani uz kantoriem ka to dara, darīt var un tā
> dara. par izmaksam nepateiksu, bet cik zinu, tad
> nekas īpasi dargaks ka putoplasts nav.Šeit drosi
> vien nekadu pieredzi nedzirdesi...ja arī kadam ir,
> tad tas ir zem zemes un ko tad tagad pateiks....Ja
> vari vienā piegājiena visu atrakt, tad protams
> vari darīt ka esi izdomajis. Ja sanak, tad
> padalies ludzu ar izmaksām...
oki, rit meginasim atrak pamatus un ja temp saglabasies tad nakamnedel meginasim nopust un padosu zinu kas un ka
> Tad zvani uz kantoriem ka to dara, darīt var un tā
> dara. par izmaksam nepateiksu, bet cik zinu, tad
> nekas īpasi dargaks ka putoplasts nav.Šeit drosi
> vien nekadu pieredzi nedzirdesi...ja arī kadam ir,
> tad tas ir zem zemes un ko tad tagad pateiks....Ja
> vari vienā piegājiena visu atrakt, tad protams
> vari darīt ka esi izdomajis. Ja sanak, tad
> padalies ludzu ar izmaksām...
oki, rit meginasim atrak pamatus un ja temp saglabasies tad nakamnedel meginasim nopust un padosu zinu kas un ka