UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Tvaika izolācija
Autors:
Koka karkasa māja
()
Datums: 07/01/2019 13:07
Tad pamatā, kas ietekmē virzību un spiedienu!
Siltais gaiss celas uz augšu vienmēr tas nu takā ir skaidrs! Mēģina izlausties ārā.
Ziemā gaisa mitrums ja es parezi saprotu ari ir zems - kad auksts, liels gaisa mitrums ir kad ir lietains.
Bet ja ar air lietains rudeni - +3 grādi man iekša 21 grāds, tad tik un tā spiediesn būs uz āru - pareizi ?
Lai izpildītis rasas punkts iekšā - vasarā, tas laiakm ir diezgan nereāli - vairāk teorētiski.
Siltais gaiss celas uz augšu vienmēr tas nu takā ir skaidrs! Mēģina izlausties ārā.
Ziemā gaisa mitrums ja es parezi saprotu ari ir zems - kad auksts, liels gaisa mitrums ir kad ir lietains.
Bet ja ar air lietains rudeni - +3 grādi man iekša 21 grāds, tad tik un tā spiediesn būs uz āru - pareizi ?
Lai izpildītis rasas punkts iekšā - vasarā, tas laiakm ir diezgan nereāli - vairāk teorētiski.
Autors:
Koka karkasa māja
()
Datums: 07/01/2019 13:07
Vilnis_Radio Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nē, vasarās var gadīties pretējs kustības
> virziens, kad rasas punkts atrodas pie tvaika
> plēves otrajā pusē. Ja iekšā ir vēsāks un
> ārā siltāks un mitrs. Tādi laikapstākļi nav
> ļoti bieži, bet gadās. Pieļauju, ka tas
> aktuāli kļūst, ja iekštelpās vasarā
> ilgstoši kondicionē gaisu.
-------------------------------------------------------
> Nē, vasarās var gadīties pretējs kustības
> virziens, kad rasas punkts atrodas pie tvaika
> plēves otrajā pusē. Ja iekšā ir vēsāks un
> ārā siltāks un mitrs. Tādi laikapstākļi nav
> ļoti bieži, bet gadās. Pieļauju, ka tas
> aktuāli kļūst, ja iekštelpās vasarā
> ilgstoši kondicionē gaisu.
Autors:
daudzjautajumi
()
Datums: 07/01/2019 13:35
iesaku labāk skatīties ražotāja specifikāciju nevis te kaut ko murgot :)
Pašreizējā: 2 no 2