UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: dažu ārdarbu cenas
Autors: spilvens ()
Datums: 13/09/2007 04:55

Shmurger, nevajag jau uzreiz krist panikaa no nelielas kritikas, es jau saprotu, ka dazji "meistari" saak sevi pieliidzinaat dievam, un taa arii attiecaas pret cilveeku, kas maksaa algu (lai gan visaa pasaulee tomeer ir otraadi). Super tirlinj, zini cik zviedrijaa pelna skolotaaji, policisti, ugunsdzeeseeji utt? Luuk, saliidzinot visu profesiju videejo algu zviedrijaa pret celtnieku un izdarot to pashu ar latvijas algaam ieguusi cik normaali sheit celtniekam jaasanjem. Es nerunaaju par algas lielumu, bet gan sameeribu.

Autors: shmurger ()
Datums: 14/09/2007 03:08

un cik tad buutu jaabuut tai algai latvijaa?? gan jau kaut ko esi reekjinaajis,vai tikai dirs pa tuksho???

Autors: ms ()
Datums: 14/09/2007 16:17

nekas, shmurger laiks visu noliks vietaa un tad pats sapratiisi cik kam un ka jaabuut. Saac jau gatavoties nokaapt no maakonjiem.

Autors: Rūdis ()
Datums: 14/09/2007 16:23

PSc, ja paklausās tādus kāsējus, kā schmurger un līdzīgi domājošus. Esmu pārliecināts, ka nav Latvijā tādu sklotāju, policistu un daudzu citu profesiju pārstāvju, kuri varētu atļauties maksāt 100ls dienā, kur tad vēl paliek materiālu izmaksas. Tam ir kaut kad jābeidzās, jo ne jau pēkšņi citas profesijas sāks pelnīt milzu naudas, bet celtniecības cenas kļūs reālākas.

Autors: Bubulis ()
Datums: 14/09/2007 19:33

Ja vēl no tiem 100Ls/dienā visus nodokļus maksātu varbūt arī varētu pieciest, bet kad zini ka tie 100Ls aiziet uz ķepas un nav nekādas garantijas par darbu kvalitāti (kur nu vēl 2 gadu garantijas) tad vienīgais kas atliek ņemt 'pašam rokās instrumentu un darīt.
No savas pieredzes varu teikt, ka pieteik palasīt atbilstošu literatūru un ražotāja tehnisko dokumentāciju, lai varētu veikt ap 70% visu būvniecības darbu paša spēkiem

Datums: 15/09/2007 02:36

prichom es kaaseejs???? reekjiniet pashi, shonedeelj es nofliizeeju 20m2 x12Ls tas jau ir 240Ls....veel ir noliimeetas tapetes 48m2x2Ls, tas ir 96Ls, nogrunteeta siena , ko ieprieksh spakteleeju 30m2x1...30Ls, kopaa366Ls...njaa, shonedeelj taa pamazaak sanaaca, bija citas dariishanas...un pasakiet , kuur ir kaashana???,

ne jau katru dienu tam policistam, ugunsdzeeseejam, skolotaajai jaafliizee vannasistaba...ir tam panjemts krediits, atlicinaata nauda, nezinu kas par probleemaam, varbuut vajag straadaat veel leetaak kaa latgalee????
ja jums pashiem rokas no pakaljas augushas, nevajag liegt citiem nopelniit...

jobannaa skaugju tauta, katru dienu naakas ar to saskarties...vareetu juus veel pastudeet literatuuru un tehniskos rakstus , varbuut vareetu sev pashi labot zobus un raknjaaties pa iekshaam...

Datums: 15/09/2007 02:40

ja es prasu lielaaku naudu, tad es arii izdaru attieciigi, nogrunteeju, teiksim, pirms katras operaacijas, un straadaaju ne jau ar leetajiem materiaaliem... savaadaak-nopeerk policists/ugunsdzeeseejs/skolotaaja kaut kaadu wandweis kraasu un grib ahujenno kvalitaati...es piedaavaaju kvalitaati ar beckers kraasu un pareizu kraasoshanas tehnologiju,taksh nee, par daargu, labaak pats pisiisies kaa pliks pa naatreem...

Autors: mātriņš11 ()
Datums: 15/09/2007 19:02

Shmurger... tas pa to zobu labošanu bija labs!!!! jāaaa, daži plaudē ka tik lēti un kruta- bet ka sāk nodokļu maksātājus pieminēt- tad jau skataties augs`tāk- ne jau uz tiem kas prātu un zināšanas liek lietā- kur nu vēl konsultē darba devējus! ja ir kur piķis likt-tad ir kas ņem! un ne jau pa skaistām acīm tās cenas pienākas!

Datums: 15/09/2007 19:29

tur jau taa lieta, es nosaucu pasuutiitaajam ciparu,shim acis apgriezas-ko tik daargi???!!! es saku, man nodoklis jaamaksaa,shis man- es labaak panjemshu nemaksaataaju, buus leetaak.... vo taa gudriishi.

Autors: Bubulis ()
Datums: 17/09/2007 17:41

to shmurger

neapšaubu jūsu darba kvalitāti, bet vairums "meistaru" nav redzējuši ne pareizu celtniecības tehnoloģiju, ne režōtāja rekomendācijas un uzskata ka viņa nopirktais makitas akumulatorskrūvgriezis parāda ka viņš ir profs un strādā ar profesionāliem instrumentiem.

un lūdzu nesalīdziniet zobārstniecību ar flīžu uzlikšanu uz iepriekš izlīdzinātas un sagatavotas virsmas (nemaz nerunājot par kapitālieguldījumiem zobārstniecības kabineta un flīzētāja aprīkojuma iegādē)

P.S. neesmu tikai brēcējs, bet gan pats visus šos darbus daru un zinu cik tad reāli ir liels laika un resursu patēriņš.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******         **  ********   *******   **    ** 
 **     **        **  **    **  **     **   **  **  
  ********        **     **     ********      **    
        **  **    **    **      **     **     **    
 **     **  **    **    **      **     **     **    
  *******    ******     **       *******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727