UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: dažu ārdarbu cenas
Autors:
viesulis
()
Datums: 17/09/2007 20:00
Vairumam pasūtītāju interesē gala cena un rezultāts,nevis ražotāja tehnoloģijas un rekomendācijas,kas ļoti maina cenu,bet ne tik ļoti rezultātu.piemēru jau minēja SHMURGER par to gruntēšanu pirms katras kārtas.Rezultātu tas neietekmē(ir pārbaudīts),bet cenu gan.P.S.Un ,bubul,mēdz būt arī taisnas sienas ar vije...iem,ārējiem stūriem,kur pasūtītājs nevēlas likt stūra līstes,bet flīzes kanti piegriezt 45grādos utt.Te nepietiks ar instrumentiem par pārdesmit latiem un vēlēšanos izdarīt pašam...
Autors:
shmurger
()
Datums: 17/09/2007 21:41
viesulis... protams rezultaatu tas neietekmee, bet kaut kaa taksh ir jaadod taa kaarotaa divu gadu garantija, par ko te daudzi streso...
es vienaa objektaa spakteleetaajiem uzprasiiju , kaadu grunti vinji lieto pirms kraasoshanas uz spakteleetaam virsmaam???!! NEKAADU...uz shiitroka varot pa taisno kraasot it kaa!!! da ,blja, kaada kvalitaate tur var buut !!?
es vienaa objektaa spakteleetaajiem uzprasiiju , kaadu grunti vinji lieto pirms kraasoshanas uz spakteleetaam virsmaam???!! NEKAADU...uz shiitroka varot pa taisno kraasot it kaa!!! da ,blja, kaada kvalitaate tur var buut !!?
Autors:
spk
()
Datums: 18/09/2007 05:06
viesulis un shmurgulis, jūs abi deklarējat to rezultātu, ko pasūtītājs vizuāli pamana no ārpuses, bet pasūtītājs sagaida, ka piem. špaktelējums nelobīsies nost arī pec gadiem 3, ko garantē ražotājs, bet ar nosacījumu, ka tiek ievērota metode, ko pats ražotājs arī nosaka.
VIslabākais, ko esmu dzirdējis akurāt pie negruntēšanas un lobošas špakteles - saimnieks, redz, nebija _pierunājis_ celtnieku gruntēt :)
VIslabākais, ko esmu dzirdējis akurāt pie negruntēšanas un lobošas špakteles - saimnieks, redz, nebija _pierunājis_ celtnieku gruntēt :)
Autors:
shmurger
()
Datums: 18/09/2007 06:17
man domaat , ir jaabuut taa , ka celtnieks pierunaa saimnieku uz sho vai to...
man te nesen bija hohma.. nokraasoju vienu telpu (beckers kraasa , anzas rullitis zaljais) ,pasham patika , feina struktuurinja,i vis''' blja atnaaca pasuutiitaajs, saka, ka kraasotai sienai esot jaabuut gludai, bez struktuuras, redz, kaiminju dziivoklii taa esot... jop[tvai, aizeju paskatos, a tur plebeji kaut kaadi ar hvz kaadiem lupatniekiem kraaso , spiez to rulliii sausu, protams struktuuras nekaadas.. da jebal, nospljaavos , pasuutiiju dirst to idinju. teicu , ka taa man iemaaciija zviedri kraasot , ja nepatiik , lai njem tos plebejus no blakus dziivoklja....beigaas viss bija labi, pieziimeeshu...
man te nesen bija hohma.. nokraasoju vienu telpu (beckers kraasa , anzas rullitis zaljais) ,pasham patika , feina struktuurinja,i vis''' blja atnaaca pasuutiitaajs, saka, ka kraasotai sienai esot jaabuut gludai, bez struktuuras, redz, kaiminju dziivoklii taa esot... jop[tvai, aizeju paskatos, a tur plebeji kaut kaadi ar hvz kaadiem lupatniekiem kraaso , spiez to rulliii sausu, protams struktuuras nekaadas.. da jebal, nospljaavos , pasuutiiju dirst to idinju. teicu , ka taa man iemaaciija zviedri kraasot , ja nepatiik , lai njem tos plebejus no blakus dziivoklja....beigaas viss bija labi, pieziimeeshu...
Autors:
babtistsa
()
Datums: 11/06/2015 22:22
tur taks nav ko salidzinat vnk nereikinas ar to ka instrumenti neietilpst cena
Pašreizējā: 3 no 3