UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Tu labi zini manu tel. nr., un es esmu klients nevis konkurents, no kura esi izkraapis naudu un nepildiijis savu liiguma pusi - proti fasaades apmeshanu, kraasoshanu! Darbiem vajadzeeja saakties 7 septembrii, ja atceries!!!!!!!!!! Un kopsh taa briizha tevi vairs nevar ne sazvaniit, ne arii uz meiliem atbildi.
Un tajaa pashaa laikaa tev veel pietiek nekauniibas sheit diskuteet un mekleet jaunus leetticiigos darbu pasuutiitaajus...
ps. joprojaam ceru ka naudu atgrieziisi, savaadaak to piedziit man vairs nebuus finansiaalas, bet gan principiaalas dabas jautaajums...
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Ārsienu siltināšana
Autors:
Sīpols
()
Datums: 22/10/2007 22:22
Paldies par komentāriem.
Saprotu, ka jāsiltina no ārpuses.
Cik biezu kārtu vajadzētu likt, lai pēc laika nevajadzētu šo procesu atkārtot.
Kā ar pamatu siltināšanu?
Saprotu, ka jāsiltina no ārpuses.
Cik biezu kārtu vajadzētu likt, lai pēc laika nevajadzētu šo procesu atkārtot.
Kā ar pamatu siltināšanu?
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 24/10/2007 02:46
Es siltinātu ar 100 mm putuplastu. pas savu māju ar tā nosiltināju...
cokola daļu obligāti vajadzētu siltināt ar styrodur putupolistirolu!
cokola daļu obligāti vajadzētu siltināt ar styrodur putupolistirolu!
Autors:
whatever
()
Datums: 24/10/2007 20:24
Paklausies Andri Fasaades darbi, man liekas ka esmu gaidiijis pietiekami ilgi, taatad luudzu atdod manu naudu ar visiem soda procentiem! ja tuvaakajaa laikaa neuzradiisies, tad reetjinies, ka ir dazhaadi sabiedrisko attieciibu speciaalisti, kas buus prieciigi atgriezt naudinju kuru tu no manis esi izkraapis.....
Nemaz nerunaajot par 2 meeneshiem manu zaudeeto laiku.. un ziema ir klaat.
Es vispaar nesaprotu, kaa taads viltus darbonis kaa tu veel nav uzsprausts uz mieta...
Nemaz nerunaajot par 2 meeneshiem manu zaudeeto laiku.. un ziema ir klaat.
Es vispaar nesaprotu, kaa taads viltus darbonis kaa tu veel nav uzsprausts uz mieta...
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 25/10/2007 04:50
eu whatever - atsūti savu tel nr - atbildēsi par šitiem vārdiem. ko tu čakarē citiem reputāciju ja pašam nav objektu? es tev esmu kādu ēku nocēlis? idiņš!!!
Autors:
whatever
()
Datums: 25/10/2007 19:44
Tu labi zini manu tel. nr., un es esmu klients nevis konkurents, no kura esi izkraapis naudu un nepildiijis savu liiguma pusi - proti fasaades apmeshanu, kraasoshanu! Darbiem vajadzeeja saakties 7 septembrii, ja atceries!!!!!!!!!! Un kopsh taa briizha tevi vairs nevar ne sazvaniit, ne arii uz meiliem atbildi.
Un tajaa pashaa laikaa tev veel pietiek nekauniibas sheit diskuteet un mekleet jaunus leetticiigos darbu pasuutiitaajus...
ps. joprojaam ceru ka naudu atgrieziisi, savaadaak to piedziit man vairs nebuus finansiaalas, bet gan principiaalas dabas jautaajums...
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 26/10/2007 01:03
sviests kkāds!!! atslābsti, principiālais, no sākuma pārliecinies kam un par ko brauc virsū! vēl viens apvainojums un ziņošu par to lai tavu IP adresi izslēdz no šī foruma!!!
Autors:
whatever
()
Datums: 26/10/2007 01:58
Nu pag, pag, tu gribi teikt, ka neesi Andris Viitols? Un liigumu par darbiem arii neesi sleedzis? Tad interesanti, kaapeec tev ir emails andrisvit@#$%&in.... un vienaads telefona nummurs ar "TO CITU" Andri Viitolu. Luudzu paskaidro!
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 26/10/2007 02:22
Esmu gan es Andrtis Vītols, taču neesmu slēdzis nevienu līgumu ar cilvēkiem kam neesmu izpildījis.
:D kas ir cits Andris Vītols? :D:D:D
atvainojiet, bet vai tiešām nebūtu laiks izbeigt šīs muļķības???
:D kas ir cits Andris Vītols? :D:D:D
atvainojiet, bet vai tiešām nebūtu laiks izbeigt šīs muļķības???
Autors:
Marchix
()
Datums: 26/10/2007 02:55
Ooo, Andris Vītols ir atgriezies no Vācijas? :)
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 26/10/2007 05:10
karoče sviests! man apnika... :D:D:D
Pašreizējā: 2 no 3