UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Bruģēšana - izmaksas
Autors: zampa ()
Datums: 29/04/2008 16:00

Jautājums:

Bruģēšanas izmaksas ar visām pamatkārtām, labu bruģi 26lvl/m2 ir OK?
Apmalītes un esošā seguma demontāža cenā nav iekļauta.

Re: Bruģēšana - izmaksas
Autors: aaaa ()
Datums: 29/04/2008 16:08

Tas pat ir lēti, parasti ir ap 30 LVL/m2. Tikai tur kur brauks ar mašīnu, obligāti skaties lai blietē ar lielo blieti (vismaz 200kg), ja blietē ar mazo 60kg - sūti viņus ratā.

Autors: spk ()
Datums: 30/04/2008 09:21

Tas "parasti" bija pērn, pirms nedēļas veicu aptauju, bija tādi, ksa vēl aizvien gribēja 35, bet pa 25 arī bija piedāvājumi.

Datums: 30/04/2008 09:45

Cena ļoti pat var atšķirties no piedāvātā bruģa kvalitātes. Ja cena tiek nosista uz lētākā bruģa rēķina (krāsas bieži atšķiras, izmēri nav vienādi, plaisā utt.) tad vēlu veiksmi kapeiku p**anā :)

Autors: Mikelisss ()
Datums: 30/04/2008 09:49

aaaa, saki lūdzu pēc kādiem kritērijiem vislabāk noteikt, kurš bruģis ir kvalitatīvs un kurš vēlāk plaisās? Pieredze ar citiem materiāliem dažkārt rāda, ka ne vienmēr dārgākais ir labākais. Tagad jēpērk bruģakmens, bet skatos, ka cenas šobrīd ļoti pat atšķiras

Autors: v_t ()
Datums: 30/04/2008 10:35

cik zinu, betonam cena ir kritusies. kas ir betona bruģis? - betons.

ja es pērku gala produktu - nobruģētu pagalmu, tad man ir pilnīgi pie vienas vietas bruģa ķieģelīšu izmēri. es nemaksāšu par šķībām līnijām un dažādā augstumā esošiem bruģakmeņiem. darbu veicējs pats domās, kuru ņemt, kuru ne. protams, ja tas nav viņa pirmais objekts.

krāsu atšķirt nav problēma nedz pašam pērkot, nedz gatavu darbu pieņemot/nepieņemot.

Datums: 30/04/2008 10:47

No galvas tās bruģa šķirnes nezinu, bet labākais variants ir apjautāties pie paziņām un kaimiņiem, kam bruģis jau ir pastāvējis kādu gadu un kādas ir atsauksmes - un no kā ņēmuši. Tā teikt - doverjai no proverjai :)

Autors: Rol ()
Datums: 30/04/2008 13:02

It kā offtopic, bet kāds ir Jūsu viedoklis par betona bruģi ar caurumiem, kuros sēj zāli? Ir doma tādu uzlikt iebraucamam celiņam, priekš a/m. Man patīk, kā izskatās - pa gabalu kā zāliens, bet kāds viņš ir ir ekspluatācijā?

Datums: 30/04/2008 13:27

Pie mums nav īpaši iecienīts, bet ja pabraukāsi pa Vāciju, tad redzēsi, ka pat lielveikalu stāvvietās gandrīz puse ir nobruģēti tieši ar šito caurumoto bruģi ar zāli. Tātad jābūt labam :)

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 30/04/2008 13:42

Izlasot par pagalma asfaltēšanu kā balvu:
[www.building.lv]
es, ekoloģiski sašutis, tūdaļ iedomājos par caurumoto bruģi. Bet vēlāk, iztēlojies sētnieka viedokli, sapratu - atšķirībā no privātām teritorijām, sabiedriskām vietām tāds neder: īsā laikā bruģa actiņas būtu pilnas izsmēķu galiem!
Vieglsvara transportam gana labs ir pašdarināts ekobruģis - zemē iebraukātas rupjās šķembas, caur kurām zāle aug griezdamās.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **        **  **    **  ***   ***  **       
       **        **  **        **** ****  **       
 **    **  **    **  **        **     **  **       
 **    **  **    **  **    **  **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.