UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Fasādes izmaksas - lūdzu padomu
Datums: 11/05/2008 12:12

Kur tev nosuutiit kvazi?es bischi savu darbu cienu...Bet ja tu pa djosho taisi ,tad jau laikam darbu nav,jo esi suudiigs meistars...

Autors: Gunārs111 ()
Datums: 11/05/2008 16:31

siltinaataaj!!..... un tu esi viens no tiem nedaudzajiem kursh shajaa forumaa apdirsh visus - sauc par suudiigiem meistariem, leetajiem, utt. nu, ko es varu tev teikt - kas pasham saap, to arii citos redzi.. ;)

Datums: 11/05/2008 19:57

nevienu neapdirshu,tu pasties uz saviem komentaariem.Starp citu ka taa dauzot cenas nost pateicoties taadiem kaa tu ,tieshaam nesanaak taa ka staadaasi par 12ls dienaa.Domaa nometot cenu tev vairaak uzradiisies darbs,tak neesi naivs.

Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 12/05/2008 14:32

vispās siltinātāj - šādu cenu maiņu sauc par veselīgu konkurenci :D
tak beidz lekties, strādā pa saviem 12 ls kvm un nomierinies, katrs tak strādā pa tādu cenu kādu grib, jā kaut vai pa 6-8 ls kvm...
es atceros tos laikus kad cena bija 4.5 ls par visu pīrāgu - es tāpat pelnīju 400 ls... tagd jā, biku inflācija, bet taisot pa 10 ls kvm es mēnesī nopelnu ap 700 ls... un es uzskatu to par pietiekamu naudu...

Autors: ralf ()
Datums: 13/05/2008 21:23

labāk meistari pasakiet kā parezi līmēt vati 100 uz pikučiem vai ar roboto lāpstiņu apstrādājot visu vati?

Datums: 14/05/2008 17:39

ja tu esi uzmūrējis perfektu māju vai arī saimnieks negrib līmenī fasādi tad protams ka ar roboto lāpstu var likt, tas tikai ir pluss, bet ja ēka nav līmenī tad nu gan tu to roboto lāpstiņu vari atstāt mājās :D:D:D 9 gadu laikā nav man bijusi tāda māja lai es varētu bez pļokām likt :D

Autors: kvazi ()
Datums: 18/05/2008 01:03

Liec vien uz pļokām (jo var gadīties ka tev mūris uz augšu ejot ir izbīdijies ārā un tad tev sanāks mest slalomu velkot ar lapstiņu) Principā pieliec 2,5 līmeniun skaties kā tev tas mūris iet.
Vienvārdsakot uz izjūtām un viss būs kārtībā!!!

Veiksmi

Datums: 19/05/2008 12:15

nu bet protams ka uz pļokām... ;)

Autors: spektrs ()
Datums: 22/08/2008 19:09

pasreizejo objekta saimnieks pieprasa pukiku limet ne uz plokam bet pa perimetru, lai butu pilnigs sada s siltinasanas veida efekts, protams lime aiziet nezeligi vairak, pat zem coko listes vinam vaig uzvilkt limi un dekoru.
man radas jautajums pasreizejam cenam, mes to fasadi taisam ka norunajam pa 8 ls /kvm, ko nu peksni vins nometis uz 7, plus fasade ir pat lidz 8 m augstuma un mes taisam koka stalazas- cik maksa fasade, koka stalazas kvm, uzlikt gatavas palodzes metra, nonemt un uzlikt(piegriest pa jaunam) plastmasas kastes zem nojumes ???
varbut ir kadas interneta ardeses kus sis cenas var apskatit ?
p.s saimnieks par manu teikto 1.8 ls kv uz stalazam saka smieties , vins saka apm 80 sant tik km ir, laikam vaidzes uz dekora darvu uzvilkt

Autors: spk ()
Datums: 25/08/2008 09:53

Ja nepatīk 0,8 Ls par stalažām, tad nelīgsti un nestrādā! Bet par darvas smērēšanu var arī rokas aizlauzt.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **     **  ***   **  **       
 **     **  **     **  **         ****  **  **       
  **   **   **     **  **     **  **  ****  **       
   ** **    **     **  **     **  **   ***  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727