Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Graco smidziātāji

Autors Dagmārs 
Dagmārs
Graco smidziātāji
20/11/2012 14:57
Paldies par saprotamu atbildi.
Vai tuvākā apkārtnē ( Rīga radiusā 300 km) ir iespēja NOPIRKT šādus smidzinātājus( varbūt ne tik jaudīgus)?
Un kāda pieredze darbā ar bezvadu Graco TrueCoat Paint Sprayers?

Dzīvokļu griestu krāsošanai kādu tehniku ieteiktu?
Re: Graco smidziātāji
20/11/2012 18:26
Harijs zelčs - GRACO dīleris LV. Mob. 29204210
Ir arī mazjaudīgāki smidzinātāji, Harijs nokonsultēs. No maziem smidzinātājiem iesaku uzmanīties, jo, ja tie ir pārāk mazražīgi un krāsotās slejas ātrāk nožūs, nekā varēs paspēt salaist kopā ar nākamajām.
Bezvadu Graco True Coat Paint Sprayers savā vietā ir OK. Jaudīga krāsošana tur nesanāks, jo gan jauda, gan akumulatora darbības laiks, gan bundžas tilpums ir neliels. Durvīm, līstēm, nelielām sienām, kur pietiek ar litru krāsas, šis mazais smidzinātājs ir piemērots. Lakot gan neizdevās labi, jo ražība likās daudz par lielu. Iespējams, neizdevās piemeklēt īsto dīzi.
Krāsošanu ar smidzināšanu ir ērti izmantot:
1.) Sarezģītas konfigurācijas griestiem, kur ar rulli netiek klāt (aiz komunikācijām u.tml.).
2.) Sarežģītiem griestu paneļiem (noapaļojumi, sfēriskas formas)
3.) Augstiem griestiem, kur citadi ir jābūvē stalažas (sporta zāles)
4.) Nelielām detaļām.
5.) Lielām virsmām, kur neprasās augsta kvalitāte.
Dzīvokļiem, laikam, vēl aizvien labākais risinājums ir ražīgs rullis ar pagarinātāju, jo, tomēr, viendabīgumu un kvalitāti tā var panākt augstāku.
Problēma smidzinot rodas kūļa malās, kur krāsas klājums ir "liesāks". Ūdens bāzes krāsas veidotās slejas nemaz negrib tik labi saplūst kopā un izlīdzināties, tādēļ perfektam rezultātam rullis nobeigumam ir tik un tā būs vajadzīgs. Līdz ar to, smidzinātājam ir maza jēga, jo krāsu uz virsmas uzklāt ar labu rulli arī var diezgan viegli un ātri.
Smidzinot špakteli, ieguvums un temps ir nesalīdzināmi lielāks, nekā špakteli uznesot ar rokām, tādēļ špakteļu smidzinātāji darbojas perfekti, bet ar krāsošanu vienmēr tā nav.
Nezinu, kāda ir Jūsu pieredze ar smidzinātājiem. Pirms pirkt, iesaku noteiki pamēģināt un notestēt tieši tāda modeļa krāsu smidzinātāju, kādu vēlaties pirkt, lai neiznāk pārsteigums - dārgs un ne visai derīgs pirkums. Lai Jūs saprastu, kādu rezultātu var panākt. Ir zināmi vairāki vīlušies būvnieki, kuri cerēja, ka visu atrisinās smidzinātājs, bet tā nebija. Pie mums Krūzes ielā 3, varat dabūt izmēģināt gan lielo MARK V, gan mazo - ar akumulatoriem.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'