Best Way to Prepare for Kubernetes and Cloud Native Associate Questions
04/11/2025 13:53
Sveiki visiem,
Es nesen sāku gatavoties Kubernetes and Cloud Native Associate (KCNA) sertifikātam, un cenšos noskaidrot, kā visefektīvāk pieiet Kubernetes and Cloud Native Associate jautājumiem mācību laikā. Esmu pamanījis, ka, lai gan pašas koncepcijas ir diezgan vienkāršas, jautājumi bieži pārbauda reālo izpratni, ne tikai teoriju.
Tiem, kas jau ir nokārtojuši KCNA eksāmenu vai šobrīd mācās, kā jūs piegājāt savai sagatavošanai?
Lūk, ko es līdz šim daru:
Iziet cauri Linux Foundation oficiālajam KCNA mācību materiālam, lai saprastu galvenās jomas, piemēram, Kubernetes pamatus, konteineru orkestrāciju, mākoņvietējo arhitektūru un novērojamību.

Skatos CNCF un Kubernetes apmācību video, lai redzētu īstus izvietošanas un pārvaldības procesus.

Praktizēju Kubernetes komandas uz nelielas lokālās vides, lai labāk saprastu podus, izvietojumus un pakalpojumus.

Pārskatu dažus Kubernetes and Cloud Native Associate jautājumu Kubernetes and Cloud Native Associate jautājumu (Pass4future.com) piemērus, lai pārbaudītu savu izpratni nevis tikai atcerēties atbildes, bet izprast, kāpēc katra izvēle ir pareiza.

Tomēr esmu sapratis, ka daži jautājumi ir formulēti tā, lai pārbaudītu praktisko domāšanu, nevis tikai atmiņu, tāpēc praktiska pieredze šķiet būtiska.
Ja jūs jau esat kārtojuši eksāmenu, labprāt dzirdētu jūsu padomus:
Kuras tēmas vai rīki bija vissvarīgākie?

Cik līdzīgi bija prakses jautājumi salīdzinājumā ar īsto eksāmenu?

Kādi ir jūsu padomi laika pārvaldīšanai eksāmena laikā?

Dalīsimies pieredzē un palīdzēsim viens otram labāk sagatavoties KCNA eksāmenam!

Labots 4 reizes. Pēdējo reizi labots 04/11/2025 13:57, labojis Frank. ()
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'