UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Piedāvā darbu :
Building.Lv Forums
Cik forši ir būt vienam no pirmajiem, jo tāds princips strādā
lielākajai daļai biznesu!
Ieej zemāk norādītajā adresē un vari pelnīt, nekas nav daudz jādara, ieej, izlasi un izlem, vai ir vērts!?
Piereģistrējies, zem Tevis piereģistrēsies vēl kāds un tā tālāk, naudiņa pati nāks, pamazām, bet nāks pie Tevis...
[www.latvianmoney.com]
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Cik pelna projektētāji?
Autors:
zgrupa
(91.142.3.---)
Datums: 26/02/2007 20:25
Elinaa
Apzaljumoshana ir sezona darbs, taa kaa spried pati ko dara tas ainavu arhiteksts ziemaa, nemaaceeshu es tev atbildeet...
Izskataas ka tu neesi pietiekami informeeta par izmaksaam un pelnju kas saistaas ar apzaljumoshanu...
Tev viss veel priekshaa Elinaa, gan jau tev ar kaadreiz paveiksies un saaksi pelniit nevis 300 LVL meenesii, bet gan lielaaku naudu...
Apzaljumoshana ir sezona darbs, taa kaa spried pati ko dara tas ainavu arhiteksts ziemaa, nemaaceeshu es tev atbildeet...
Izskataas ka tu neesi pietiekami informeeta par izmaksaam un pelnju kas saistaas ar apzaljumoshanu...
Tev viss veel priekshaa Elinaa, gan jau tev ar kaadreiz paveiksies un saaksi pelniit nevis 300 LVL meenesii, bet gan lielaaku naudu...
Autors:
kurmis1
(62.85.72.---)
Datums: 26/02/2007 23:17
He, skatos, ka pats šo topiku kādreiz tiku aizsācis. Laiks ir mainījies un sis tas ir gājis uz priekšu. Alga no 300Ls tagad ir uzcēlusies uz 600Ls ķepā. Plus vēl ja kādas haltūras paņemu sanāk vairāk. Pārstrādāties nesanāk. Uz darbu nāku 10.00 beidzu 17.00. Un ņemt haltūras aŗī vairs negribās, labāk savu brīvo laiku veltīt savam hobija un izklaidēm.
Autors:
Elinaa
(62.85.119.---)
Datums: 26/02/2007 23:25
zgrupa
Negribu te kašķēties, bet ar labiekārtošanu jau esmu saistīta kādus gadus 10, tā kā dažas lietas tev varētu pat pamācīt noteikti, laikam jau nezināji ka ain. arh. ziemā dara to pašu ko vasarā - projektē :) , bet nevis organizē ierīkošanu un sastāda tāmes un piedzen naudu, tā kā.... izspried vien vai pie tevis strādā ainavu arhitekts vai kas cits. Esmu arī saņēmusi daudz reiz vairāk par tevis noaukto summu pilnīgi noteikti, bet ne par to ir šis stāss, gribēju vien dzirdēt kolēģu pieredzi.
Vienkārši besī arā visi tie kuri domā ka labiekārtošana un apzaļumošana ir tikai sezonāls darbs - starp citu ziemā arī viss notiek (kādas nu mums tās ziemas!!) un kur tad paliek ziemas dārzi un telpaugi, tos taču pa ziemu arī var ierīkot un stādīt. Un strap citu ziemā projektēts dārzs ir 10 reizes pārdomātāks par pavasara projektiņu, ko citādāk nemaz nosaukt nevar.
Lai veicas jums visiem!!!!!
Negribu te kašķēties, bet ar labiekārtošanu jau esmu saistīta kādus gadus 10, tā kā dažas lietas tev varētu pat pamācīt noteikti, laikam jau nezināji ka ain. arh. ziemā dara to pašu ko vasarā - projektē :) , bet nevis organizē ierīkošanu un sastāda tāmes un piedzen naudu, tā kā.... izspried vien vai pie tevis strādā ainavu arhitekts vai kas cits. Esmu arī saņēmusi daudz reiz vairāk par tevis noaukto summu pilnīgi noteikti, bet ne par to ir šis stāss, gribēju vien dzirdēt kolēģu pieredzi.
Vienkārši besī arā visi tie kuri domā ka labiekārtošana un apzaļumošana ir tikai sezonāls darbs - starp citu ziemā arī viss notiek (kādas nu mums tās ziemas!!) un kur tad paliek ziemas dārzi un telpaugi, tos taču pa ziemu arī var ierīkot un stādīt. Un strap citu ziemā projektēts dārzs ir 10 reizes pārdomātāks par pavasara projektiņu, ko citādāk nemaz nosaukt nevar.
Lai veicas jums visiem!!!!!
Autors:
Elinaa
(62.85.119.---)
Datums: 26/02/2007 23:28
Malacis : kurmi 1!!!
Tad jau esi īstajā laikā īstajā vietā ietrāpījis.
Tad jau esi īstajā laikā īstajā vietā ietrāpījis.
Autors:
iwish
(---.plus.estpak.ee)
Datums: 03/03/2007 01:26
Ieej ludzu!!!varesi daudz ko uzzinat par darbu!!!
[www.burzs.com]
[www.burzs.com]
Autors:
Edg
(85.234.180.---)
Datums: 05/03/2007 04:12
jaa interesanta teema!
Autors:
zorge
(84.237.164.---)
Datums: 06/03/2007 19:06
tiko redzēju darba piedāvājumu Jelgavā ainavu arh. Ls400....
Autors:
Tehnologs
(212.93.97.---)
Datums: 14/03/2007 02:15
Tātad Jelgavai pēc gada jābūt min. par LS 15'000 + ierīkošanas izmaksas skaistākai. Lai veicas!
Autors:
ramzzess
(80.90.11.---)
Datums: 19/07/2007 07:46
ramzzess.maxigood.lv nakat rakstat atrodat sev jaunus domu biedrus. kaa arii pardodam vietas uz servera...
Autors:
Bucis
(---.lyckeby.com)
Datums: 28/02/2008 12:55
Cik forši ir būt vienam no pirmajiem, jo tāds princips strādā
lielākajai daļai biznesu!
Ieej zemāk norādītajā adresē un vari pelnīt, nekas nav daudz jādara, ieej, izlasi un izlem, vai ir vērts!?
Piereģistrējies, zem Tevis piereģistrēsies vēl kāds un tā tālāk, naudiņa pati nāks, pamazām, bet nāks pie Tevis...
[www.latvianmoney.com]
Autors:
Sapieris
(80.232.222.---)
Datums: 07/03/2008 11:38
nevaru piekrist rakstitajam ka darbu vaditajs sanem tikai naudu un izglitiba vinam ir 0.
ari darbu vadisanai tiek kartoti sertifikacijas exameni.
ir protams atseviski gadijumi kad kads bratans comiski tiek iecelts kadā amatā.
un ja darbu vaditajs ir jedzigs tad vins iedzilinasies projekta un papetis vai nav kludas, jo visu zinat tapat neviens nevar, un ari projektetajiem ir klūdas.
darbu vaditaja alga 1000-1200 uz ķepas. un man neliekas ka tas ir daudz. normali butu 1600.
projektetajiem uz kepas sanak apmeram 300-400 nedēļā, taisot privatos pasutijumus pa "melno"
ari darbu vadisanai tiek kartoti sertifikacijas exameni.
ir protams atseviski gadijumi kad kads bratans comiski tiek iecelts kadā amatā.
un ja darbu vaditajs ir jedzigs tad vins iedzilinasies projekta un papetis vai nav kludas, jo visu zinat tapat neviens nevar, un ari projektetajiem ir klūdas.
darbu vaditaja alga 1000-1200 uz ķepas. un man neliekas ka tas ir daudz. normali butu 1600.
projektetajiem uz kepas sanak apmeram 300-400 nedēļā, taisot privatos pasutijumus pa "melno"
Autors:
archis1
(159.148.99.---)
Datums: 23/06/2008 15:59
vispār ar grūti saprast mūsdienu standartus. Cik projektētājs prasa naudu par AR+BK no pasūtītāja? kādi ir jūsu darba vietas standarti? Cik % no summas aiziet AR izpildītājiem, cik BK, cik priekšiniekiem, cik parejiem, ja ir? Esmu dzirdājis, ka projekts maksā kvadratmetrā aptuveni 7% no celtniecības kvadratmetra izmaksām. Bet tad rodas arī jautājums cik tad ir celtniecības izmaksas(kas tās nosaka), jo summas ir dazhadas un laikā mainīgas.
Pašreizējā: 3 no 3