UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Piedāvā darbu :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Jumti
Autors: mozolis (212.93.97.---)
Datums: 18/04/2007 21:15

ir ko parādit, kas vēlās tiem rādam!!! mums nav ko slēpt!

Autors: ginis (84.237.133.---)
Datums: 19/04/2007 01:17

nu ja mozolis ir trakais jumtu konstruktors maak likt div plaknju jumtus, pac galvenais ka piektajaa staavaa:)
kaada atshkjiriiba kuraa staava, jumts ar divaam plakneem pasaules vienkaarshiiba.
pagaajusho vasar uzmonteejaam 300m2 jumtu ar pacmit plakneem un torniiti, bez projekta no saimnieka skiceem. she tev piektais staavs.

Datums: 19/04/2007 01:30

man patiik taadi cilveeki, kaa laimoniitis, cilveeki vinjam staavot rindaa pa 3ls bet veel peraas pa sludinaajumiem.

cilveeki jau tev var dot 3ls jo vinji reekjinaas ar visu jumtu bet tu gribi tikai kopnes un peec tam pleevi un laktojumu, ar kaimij peeteri pa sveedienaam kautkaa piechiniisiet un peec tam vajadzees kaadu meistaru kas pabeidz un jumta segumu atkal tu gribeesi pa 3ls.
tapeec es tev nemaz nepiedaavaaju atsevishkjas cenas.
atbildot uz tavu jautaajumu ko meistari pa dienu dara maajas, varu atbildeet atskreeju maajaas nokniebties un ieiet internetaa lai tev uzbrauktu.
kaada tev huj starpiiba ko es padienu daru maajas?

Datums: 19/04/2007 07:16

nu vecīt as nav divplakņu jumts, ar visām lāčpkāļām un pusapaļiem vijeboniem!!! tā nav ka nemāku likt esmu ar licis varākplakņu jumtus!!! nu moš esi krutāks, bet es nesaku ka visu māku kā tu!!! vienmēr var ko jaunu atrast un iemācīties!!!

Datums: 19/04/2007 07:30

tapē nav te jablato ka tādu jumtu uzliki, ne visiem ir tādi objekti! un mans jumts ar nebij mazais gandrīz 700m2

Autors: Laimonis__ (---.btv.lv)
Datums: 19/04/2007 14:56

3,5 Ls/m2 ir tikai kopņu cena! Ir arī cenas par visām pārējām pozīcijām (plēvēm, latojumiem, siltināšanām, segumiem)

Godīgi sakot, šeit interesējos, jo viens labs paziņa ieteica, ka šeit varot atrast labus meistaus. Man nepatīk ņemt ciet pirmo piedāvājumu, kas tiek izteikts. Man parīt salīdzināt.
Vienkārši patika arī tas, ka šie meistari pat nemēģināja sauks kaut kādu kopējo mistisko ciparu, bet uzreiz pateica, cik kas maksā.

Man Huj gini galīgi neinteresē, ko tu mājās dari, kaut vai sviestmaizes smērē un lipini pie sienām, vienkārši kaut kā šķiet dīvini, ka čalis baigais meistars, bet tādā laikā, kad saule ārā spīd un ir silts (ideāli laika apstākļi darbam) sēž mājās pie PC, nevis strādā, lai savu BMW 7-series varētu nomaksāt un sievai jaunas kurpes nopirkst....

Datums: 19/04/2007 14:58

Un Huj gini - neesi pār savu pakaļu uzlēcis??? 30 Ls pa FIBO mūri.... pa tādu cenu tu jau noteikti zīda cimdos strādā, vai arī tev tiešām pajauns ('97 - '99) BMW jānomaksā... :D

Datums: 19/04/2007 15:04

Un Huj gini atceries - nevis laktojumu (ko tu profesionāli kūtīs priekš gaiļiem vari taisīt), bet LATOJUMU!!!! :D

Datums: 19/04/2007 19:15

30 ls m3 kubaa ir normaai. infalaacija ik pa triis meeneshiem kaapj pa 8% kaapeec man buutu jaamuuree pa 23ls kaa peern gad taa ir normaala cena un pat vairaak prasa un maksaa jo cits nekas neatliek jo nav cilveeku kas to dara,
paskatietie kaa kaapj cenas materiaaliem, kaapeec man jaastraadaa pa vecajaam. pagaidiet vasaras beigas tad redzeesiet kadas bus cenas it sevishkji jumtiem tagad samuurees staavus un peec tam buus jaaliek jumti cenas buus fantastiskas domaaju ka 25 ls jums neviens pat uzmaniibu nepieveersiis. protams runa iet par profesionaaljiem kaa muusu brigaade un mozolja.

Datums: 19/04/2007 19:24

vispaar man ir 23 gadi un profesionaals celtniek ir mans teevs un brigaades es te kaartoju objektus un papiirus man vienkaarshi ir interesanti ar jums pastriideeties.
mozolis arii ir laaga chalis un ja vinjam buus kaads lieks objekts varbuut vinjsh man piezvaniis 26221270.:):):)

taa galiigi pa tuksho nelecos esmu daudz pats straadaajis celtnieciibaa un man tika dota iepeeja maciities nopietnas lietas nevis staaveet pie meshalkas, laigan arii to esmu dariijis.

Autors: Laimonis_ (---.btv.lv)
Datums: 19/04/2007 21:32

Jā - gudri ir sēdēt kādam aiz muguras un gudri runāt.
Bet tiešām ko pats esi sasniedzis savos 23 gados???
Interesanti kādus papīrus tu kārto BRIGĀDĒM???

Un pagāšajā sezonā mūrēja pa 20 Ls, šogad pa 25. Jebkurā gadījumā, ja gada laikā inflācija būvniecībā ir uzkāpusi pa 11,6% (statistiķu ziņojums), sanāk, ka pēc tava prāta inflācijai gada laikā būtu jābūt 32 %... interesandi :D

Es piemēram jau 20 gadu vecumā kļuvu neatkarīgs no vecākiem (gan dzīvesvietas, gan finansiālajā ziņā) un ne jau tāpēc, ka mani būtu izmetuši no mājas.
Tātad 20 gados pirmais dzīvoklis (pirkts, nevis īrēts), bet tagad 27 gados būvēju māju (440 m2 2 stāvi +mansards) bez kredītiem bankā u.t.t.

Bet tu vēl tagad sēdi sava papucīša aizmugurē... Nožēlojami...

Autors: Laimonis_ (---.btv.lv)
Datums: 19/04/2007 21:36

Lieki jautāt, kāpēc tu Mozolim tā pielien - varbūt paņems savā paspārnē, lai tiktu vaļā no papucīša??? :D

Datums: 19/04/2007 22:26

kuraa teikumaa tu pamaniji ka es aiz kaada sleepjos??
nu ko lai saka baigais fraiers esi bet es veel patuseeshos un pamekleeshu savu nishu.gribi teikt ka savam biznesam pamatkapitaalu atradi kokos augam ko tu tur muuldi neatkariigais.

mozlilam arii nekur nelienu!

skatos ka tu esi baigais ekanomists kad runa iet pa taam lietaam kas tevi skar vistieshaakajaa noziimee.

Datums: 19/04/2007 23:07

DZIVO LAIMONI LAIMIIGS LAI TEV VEICAAS, MAN SAAK APNIKT AR TEVI NJEMTIES.
MOZILAM NEKUR NELIENU, VIENKAARSHI SANAACA BIKIJ SAVAADAAKS TEKSTS KAA BIJU DOMAAJIS.

ES NEVIENAM NEKO NELUUDZU NEPRASU UN NEKUR NEPIELAIZOS, ES PIEDAAVAAJU PROFESIONAALU JUMIKJU UN STAAVBUUVJU BRIGAADI, JA VARAT ATLJAUTIES UN INTERESEE PROFESIONAALS DARBS VARAT ATSAUKTIES.

VISU GAISHU

Datums: 20/04/2007 14:53

Man jau arī bija prieks patērzēt ar kādu "gudru" cilvēku.
Pamatkapitālu iekrāju - ieguldīto naudu atpelnīju 2 nedēļu laikā (ieguldīju vairāk nekā tikai pamatkapitālu)
Tā ka mācies...tusējies, baudi jaunību.
Es tagad pēc smaga darba (uzsākot biznesu), varu vismaz atpūsties kā gribu!

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******         **  ********  **     **  **     ** 
 **     **        **  **    **  **     **  **     ** 
        **        **      **    **     **  **     ** 
        **  **    **    **      **     **  **     ** 
 **     **  **    **    **      **     **  **     ** 
  *******    ******     **      **     **  **     ** 
This is a moderated forum. Your message will remain hidden until it has been approved by a moderator or administrator

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727