UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Frēzējums koka pakāpienos
Autors: E (78.28.224.---)
Datums: 22/01/2012 22:41

Ļoti skaits rezultāts!
Man arī ir pakāpieni no tieši tāda paša materiāla. Patreiz trešais gads un nekas nekur nelokās. Līmēts osis ir ļoti izturīgs.

Vienīgais, ko es būtu ieteicis, pirms lakošanas noiet ar beici un padarīt pakāpienus tādus sulīgi sarkan-brūnus. Baigi labi izskatītos uz baltā fona. Bet nu tā ir gaumes lieta.

Autors: spk (---.tieto.com)
Datums: 23/01/2012 08:17

Skaisti. Kāda konstrukcija leņķdzelžu karkasam, pats taisīji vai pasūtināji?

Autors: aaaa (---.csc.lv)
Datums: 23/01/2012 10:29

Leņķdzelžu konstrukciju sametināja kaimiņš. Iepriekš gan jau biju pasūtījis precīzi piegrieztus (arī leņķī zāģetos) leņķus no:
[www.ngs.lv]

Autors: eb (80.233.222.---)
Datums: 23/01/2012 11:06

es skatos uz tiem 7 pakāpieniem, kas ir griezienā. nav neērti pa viņiem kāpelēt? ja nav grūti, ieraksti kādi viņiem ir platumi, arī normālie pakāpieni cik augsti un plati?
man plānojas līdzīga kāpņutelpa, zīmējot uz papīra svārstījos par to vai pagriezienā likt 3 vai 4 pakāpienus. tev, skatos, septiņi.

Datums: 23/01/2012 12:05

Jo vairāk šķībo pakāpienu, jo mazākā telpā var ietilpināt trepes. Ērti? Nevis ērti, bet pat bīstami pa tādām staigāt!!! Es noteikti otrreiz neparakstītos - tikai taisnās trepes ar kāpņu laukumu vidū. Protams, vietu tādas aizņem gandrīz 2x vairāk, bet tas tomēr ir tā vērts. Pakāpiena augstums no virsmas līdz virsmai ir 18.5 cm, pakāpiena platums pa "ideālo trajektoriju" ir, precīzi neatceros, bet liekas, ka ap 25 cm.

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 23/01/2012 13:23

Vai svarīgs drošības faktors nav vizuāla pakāpienu malu redzamība no augšas? Pa tādu lejupejošu raibumu uzreiz nevar saprast - labāk kāpt vai šļūkt uz d...
Es visur vai kā minimums apkārt asajam stūrim pieliktu kaut kādu margu. Kaut vai noņemamu, ja traucē, piemēram, nest dīvānu.

Datums: 23/01/2012 13:31

Vienstāv - Tu precīzi uzķēri problēmu - tā arī ir - augšā kāpjot OK, bet lejā kāpjot ņirb acis no tiem pakāpieniem. Tur prasītos kaut kādu līniju katra pakāpiena galā, bet nezinu kā tādu iestrādāt? Mož pielīmēt? Nebruks nost? Lai gan ir redzētas tādas smilšpapīra sloksnītes uz trepēm kauč kuŗ.
Jā lenteris ir plānā, domāju par kaut kādiem gataviem, kas apmēram redzēti veikalos, pētījis gan vēl neesmu.

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 23/01/2012 13:45

Manuprāt ir ne tikai smilšpapīra sloksnītes, bet arī abrazīvi sastāvi, ko uzklāj uz koka. Ja atmiņa neviļ, vienā no koka konferencēm ( [www.lak.lv] ) bija plašāks apskats par visādiem koka ap-brīmum-dares (iekštelpās) līdzekļiem. Pats Kārlis Apinis vai nebija teicis, ka šodien ar koku var izdarīt gandrīz jebko.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **  **   **        ***   **  **        **     ** 
   ****    **        ****  **  **        **     ** 
    **     **        **  ****  **               ** 
    **     **        **   ***  **        **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727