UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Arkas konstrukcija
Autors:
Gints__
(178.16.22.---)
Datums: 20/06/2013 14:51
Nu, ja tuvumā ir mežs vai ne gluži tuvumā, bet ir vismaz vāģis vagons, tad var aizbraukt pakaļ (iepriekš oficiāli sarunājot ar mežsargu - tas tā atrunai, lai mani neiesēdina par musināšanu uz nelikumībām :) un nogāzt kādu kociņu 10-12 cm diametrā, dabūt no tā 2 gab apaļkokus kādu 3 m garumā un basta.
Otrs variants kā dabūt šādus kokus (un kā es tos dabūju) - izmantot malku. Es sīkajiem šupoļu-rāpelējamo iestādījumu uztaisīju pa daļai no 3 metrīgās malkas. Fleksis ar rupjo smilšpapīru dara brīnumus - miza nost vnk zibenīgi, tālāk jau var krāsot, lakot, beicēt, impregnēt, atstāt tāpat - kā nu katrs vēlās. Varbūt kāds kaimiņš tuvumā, kas nežēlos pāris baļķēnus no savas 3metrīgās malkas?
Otrs variants kā dabūt šādus kokus (un kā es tos dabūju) - izmantot malku. Es sīkajiem šupoļu-rāpelējamo iestādījumu uztaisīju pa daļai no 3 metrīgās malkas. Fleksis ar rupjo smilšpapīru dara brīnumus - miza nost vnk zibenīgi, tālāk jau var krāsot, lakot, beicēt, impregnēt, atstāt tāpat - kā nu katrs vēlās. Varbūt kāds kaimiņš tuvumā, kas nežēlos pāris baļķēnus no savas 3metrīgās malkas?
Pašreizējā: 2 no 2