UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Brigādes vervēšanas no Lietuvas vai Bulgārijas/Rumānijas
Autors: Tanks (194.8.16.---)
Datums: 02/03/2007 23:11

Ozo, es pēc tāmes palīgmateriālu % samaksāju vairāk par pusi tavu instrumentu vērtības... es pieļauju, ka tie tev ir ne vienam objektam vien... tad, ko tie ir vienreizējie??

XXX ir taisnība - viņš ļoti labi saprata, par ko ir stāsts. Tev esot žoga otrā pusē, acīmeredzot, to nesaprast.

Skaidrs ir viens - celtniecības projektu es kontrolēšu pats. Materiālus sagādāšu pats un veikšu to izlietošanas uzskaiti.

Autors: interesents (217.199.120.---)
Datums: 03/03/2007 03:27

piekritu. Esmu pie starta linijas lai pavasari (labakaja gadijuma) saktu buvet, tacu mani si situacija ari sak 'besit'! Piedodiet, tacu nav normali, ka brigadieri brauz ar 3gadigiem Audi A8, flizetaji ar 7.BMW, bet skolotajiem un medicinas darbiniekiem (starp citu, iespejams, pasa nozimigaka aroda parstavji) ka nepiepildams sapnis ir iekapt lidmasina, jauns TV utml., par savu maju nemaz neuzdrosinoties iedomaties! Esmu par to, lai cilveki pelna, bet kad mani izriko izpilditajs ar 8 klasu izglitibu, kurs parvietojas ar faktiski jaunu premium vai lux auto, man vienkarsi gribas vinu pasutit d...t, tacu nevaru, jo gribu savu maju!!!!

Autors: ozo1 (---.wfd102.dsl.pol.co.uk)
Datums: 03/03/2007 03:59

To Tanks

Protams, ka instrumenti nav domaati vienam objektam, kaa arii tie nav pirkti vienaa reizee. Lieta jau taada, ka es atveeru savu kompaaniju lai pelniitu ar straadaashanu nevis klientu chakareeshanu. Man arii ir loti svariiga muusu reputaacija, taapeec pret darbu attiecamies profesionaali.

Es nedomaaju, kad probleema ir tamaa, ka celtnieki sanem daudz vairaak, bet gan taapeec, ka citaas specialitaatees algas ir nieciigas. Man atrodoties uk Lv nekustamaa iipashuma cenas liekas nenormaalas atbilstot staavoklim valstii. Zemi tirgo par taadu cenu, taa kaa tur buutu zelta raktuves.

Par aarstu atalgojumu gan negribeetu piekrist, bet par skolotaaju piekriitu.

Lai tev veicas ar projekta vadiibu. Bet zini, ka visa atbildiiba buus uz tevis. Paziistu cilveekus kuri ar sliktu projektu vadiishanu ir izniekojushi daudz naudas, bet zinu arii kuri ir daudz ieekonomeejushi. Viss buus atkariigs no tevis.

Autors: andy (81.198.55.---)
Datums: 03/03/2007 22:13

Domaju ka Tanks iebrauks dzilas auzas ar paskontroli un viesstradniekiem. Pirmkart padoma ka ar bulgariem vai rumaniem komunicesi vai tiesam doma ka vini saprot angliski? Diezvai! Otrkart Tu vairs savam pamat darbam nevaresi veltit tik daudz laika ka parasti jo Tev bus jagada materiali un jaskatas kas notiek objekta un tas panems daudz laika. Treskart ir tads teiciens par to skopumu... Domaju ka Tev vienkarsi vajag vel pameklet tepa Latvija celtniekus jo visi jau nav tadi ka Tevis aprakstitie ir ari normali celtnieki. Bet katra zina lai Tev veicas! :)

Autors: Kanclers (---.54.livas.lv)
Datums: 21/06/2007 06:45

Veči,šitik lecīgām sūdu mušām,kuru nosaukums ir Hozjain-barin vajag piegriezt pavisam lufti-šīsdienas tirgus cenu pareizināt ar 10 un bonusā paziņot,cikos attiet kāds ormanis uz saulaino Sofiju vai Viļņas tirgu-lai airē tur ar sūdiem spekulēt!!!

Autors: a (81.198.227.---)
Datums: 22/06/2007 03:15

Nu ir jau traki ar tiem celtniekiem. Ja pats aizej uz veikalu un nopērc bikses, kurai viena vīle šķība - nebūsi priecīgs un iesi uz veici atpakaļ. Nez kāpēc celtnieki to uzskata par normu - saņemt pilnu samaksu un nodot brāķi. Manuprāt tas nav OK. Normālās valstīs, tajā pašā UK vai Vācijā vai Zviedrijā tur celtniekam pat prātā neienāk doma, ka kaut ko tādu varētu nodot klientam. Un pie mums, ja klients sūdzas, ka kaut kas ir galīgi garām uztaisīts, tad celtnieku attieksme ir bez maz vai - čo najezžaješ urod, esi priecīgs, ka vispār tevi pagodinājām. Nu vot tas jau vairs nav normāli. Ja darbu izdara labi, es neesmu pret maksāt normālu cenu, bet ne tā, ka ķipa, ja es kaut ko nepamanu, tad ķiharjom brāķis arī tiek atstāts. Mums arī, bļe, celtnieki jaunu bruģi visu ar betonu notašķīja, un neko, būtu notīrījuši kamēr mitrs nekas, a atagad tā ir elles smaka to visu dabūt nost. Tajā pašā UK par šitādu joku celtnieku firma visu to bruģi par savu naudu dabūtu pārbruģēt. Tāpēc arī attieksme tur cita gan pret darbu, gan pret klientu.

Autors: SAK (87.110.66.---)
Datums: 22/06/2007 18:52

Tā visa kvalitātes padarīšana ir no tā, ka tagad sevi par "īstu" celtnieku uzskata vai katrs kurš ir tapetes līmējis un zin kas ir FIBO vai "Airoks". Šiem 60%(vai vairāk?) no celtbiekiem nav nekādas poņas par materiālu darbību slodžu ietekmē, materiālu pielietojumu dažādos apstākļos u.t.t. Ir tik "es visu zinu kā darīt, esmu tā darījis jau". Celtniecībā vispār vajadzētu aizliegt strādāt cilvēkiem bez speciālas - tehnikuma, koledžas vai universitātes izglītības. Tad gan kvalitāte būtu atbilstīga cenai. Saprotu, ka patreizējā celtniecības uzplaukumā tas nav reāli, taču pasūtītājam vajadzētu, lai vismaz meistari būtu ar attiecīgu izglītību, par kuras esamību uzrāda doķus. Un nevis "meistari". :) Tas varētu būt sākums.

Autors: KOHINURS (84.237.179.---)
Datums: 23/06/2007 05:17

Viena pagale nedeg. Taupot naudu uz virsizdevumiem, līguma un oficiāla celtnieka, visdrīzāk, nav. Rezultātā, ja būvniekam (haltūritu brigādei vai firmai viendienītei) nav goda prāta vai zināšanu, nav arī ko cerēt uz garantijām un kvalitāti. Formāls līgums uz 1,5 lapas + līgumtāme uz 1-2 lpp. dabīgi, ka arī neatrisina neko.

Autors: a (81.198.230.---)
Datums: 25/06/2007 22:41

Un galvenais - jauno dzīvokļu cenas jau noteikti nekritīsies!

Autors: gzz (84.237.164.---)
Datums: 29/06/2007 08:20

A ja taadi 1000 pistu muusu tautumeitas peecaak , ka tas notiek Anglija u.tt????? Vai ari tad ietaupisim uz beernunamiem??? Karo4 biju viena firma kur hoholjus piedavaa - saakot no 350 + 10 % pa pusi gadu no katras algas klaat . Nu nezinu cik izdevigi tas ir .Man ta po - klienti 2 ir , darbs ir - varat riskeet lidz pirmajiem suudiem !!!

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  **    **  **    **   ******   **    ** 
       **   **  **   ***   **  **    **  ***   ** 
       **    ****    ****  **  **        ****  ** 
       **     **     ** ** **  **        ** ** ** 
  ******      **     **    **   ******   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.