UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3
Re: meklēju arhitektu
Autors: jurka (80.232.217.---)
Datums: 11/11/2007 22:29

td tāds baigi lielīgs izklausās :))))

Autors: spk (159.148.42.---)
Datums: 12/11/2007 17:22

Nu redz, td, tāpat kā tu putrojies, mēģinot kautko sakarīgu iepostēt forumā par tēmu "cik būtu jāmaksā par arhitektu darbu", tāpat tu arī putrojies attiecībā uz finansēm.
Tu pats saki, ka "gan uzņēmēju, gan darba ņēmēju interesē cik katram iznāk", bet tālāk doma pazūd. Jā, darbiniekam vieglāk uztvert skaitli "uz rokas", un tas arī tiek nosaukts, bet nebūt ne _tikai_. Savukārt uzņēmējs savas izmaksas aprēķina kā reizi no bruto*1.25.
No iepriekšminētā es izdaru tikai secinājumus, ka td nav uzņēmējs, vai arī ir slikts uzņēmējs. Man pazīstami uzņēmēji ar 9 klašu izglītību, kuru bizness sastāv no 3 komponentēm 1) pirkt 2) pārdot 3) dalīt šmeli - pat tie, biznesam augot un legalizējoties, ātri apguva šo formulu un vairs necepina smadzenes. Bet nu arhitektu sfērā tak tādi nestrādā, vai ne? Droši vien kāda augstskola ar izsēdēta? Bet tās rezultātā tikai iegūts puskurlums un verbālā caureja.

Autors: td (84.237.149.---)
Datums: 12/11/2007 21:21

spk- tās manieres Jums laikam no tiem paziņām ar pamatskolas izglītību...apšaubīdams cita intelektu, savu taisnību nepierādīsiet...ja nu vienīgi princips: ...dūrei tik spēks.

Autors: spk (84.237.203.---)
Datums: 13/11/2007 05:41

td, es nekādā gadījumā neapšaubu Jūsu _intelektu_. Ja Jums tiešām tā šķiet, vai no manis iepriekš rakstītā tiešām tā sanāk - tad atvainojiet, lūdzu.
Doma bija tāda - katram ir vienas prasmes vairāk attīstītas, citas mazāk, ja Jums padodas projektēt, tad projektējiet uz veselību, tā teikt, vēlu sekmes, bet rēķināt finanses Jums nepadodas (saistībā ar personālu noteikti), tāpēc ne******** lūdzu muļķības, pie kam publiski :)
Jā, ar manierēm man tā ir, kā ir - varētu būt arī smalkāk :) ir, uz ko tiekties ...

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **   **   **        **    **  ***   ***  **     ** 
 **  **    **        **        **** ****  **        
 **  **    **        **        **     **  **     ** 
 **   **   **        **    **  **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727