UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Par siltumsūkņiem
Autors: Lajs (81.198.89.---)
Datums: 04/10/2004 22:40

Vēlos ierīkot centrālo apkuri divstāvu mājai ar kopējo kvadratūru 160 m2 vai kubatūru 440 m3. Sāku nosvērties uz ZEMES SILTUMSŪKNI.

Lūgums padalīties pieredzē, ja kāds ir sev mājās tādu uzstādījis? Kā esat apmierināts? Kādas ir elektrības vidējās izmaksas ziemā/vasarā? Kādi plusi, mīnusi? Kas uzstādīja? Cik tas maksāja?

Jau iepriekš pateicos.

Re: Par siltumsūkņiem
Autors: muntis (---.btv.lv)
Datums: 05/10/2004 10:30

es arii vēlos šo sistēmu, bet piezvanot uz divine viņi man ieteica manai mājai apm.100m2 likt analogu gaisa siltuma sūkni. tur teica ka zemes sūknis makasā ap 7500 ls, bet gaisa 3500ls.bet neko vairāk nezinu zinu tikai ka zviedri viņu atdzīst ka tā ir laba.

Autors: umka (---.tele2.lv)
Datums: 05/10/2004 12:10

Paluukojiet Finndomo maajas lapu. Vinji arii piedaavaa siltusuuknjus.

Autors: Arcijz (---.cs.llu.lv)
Datums: 05/10/2004 15:21

Piedaavaat ta piedaavaa, bet kaads ir arii uzstaadiijis un kaadas atsauksmes? Labas? Sliktas? Izmaxas?

Datums: 05/10/2004 23:28

Palasot forumā kā finndomo rikojas ar somu maju celniecību man vairs negribas skatīties uz to pusi.

Autors: Inesex (62.84.22.---)
Datums: 06/10/2004 09:48

Man arī tāda vēlme un man arī ieteica DIVINE gaisa apmaiņas sūkni, kam lētāka ierīkošana. Arī labprāt dzirdētu lietotāju atsauksmes. Ir gadījies dzirdēt tādas Zviedrijā - cilvēki ir ārkārtīgi apmierināti, lēti, droši un nesagādā vairāk problēmas, kā ledusskapji. Bet kā ir pie mums? Kādas reālās (nevis teorētiskās) izmaksas?

Datums: 07/10/2004 09:39

pēc šī foruma liekās ka tas ir patiešām kaut kas jauns, jo nav nekadas atsuksmes no lietotājiemun pat viszinošajam Taa luuk arī nav ko teikt, es jau domaju piezvanīt uz divine un pajautāt viņa jau esošo klientu un aizbraukt paskatīties un parunāt.

Autors: Inesex (62.84.22.---)
Datums: 07/10/2004 11:03

Pēc tam pastāsti, lūdzu, šeit, ko uzzināji.

Autors: Ta luuk (159.148.150.---)
Datums: 07/10/2004 12:01

Ha ha ka mani nosaukushi ;-)))
Jacer ka tas ir laba nozimee!

Par tiem siltumsuuknjiem tika te reiz runats ka shai apkures sistemai ta pat tiek veidota paraleela klasiksa apkures sistema tas ir nepieciešams lai nodroshinatu siltumu pie pīķa aukstumiem (kādi pie mums gadas)
Leishos esmu bijis viena ciemata kur vism majam bija siltumsuuknji, bet ciemats bija tikko ka pabeigts un atsauksmes nekadas nevareeja sanjemt ;-)

Ta luuk

Datums: 08/10/2004 12:50

šodien biju divinē tur es dabūju sīkaku informāciju par manai mājai apm.110m2 nepieciešamo sūkni tas ir 360P(sīkāk skat. saitā) tas strādā uz gaisu no ventilācijas. par citiem klientiem gan neko neuzzināju vienīgi ka viņiem pašiem tu rir uzstādīts tāds pats. Tajā sistēma jau ir cirkulācijas sūknis. pats katls maksā 2700ls par uzstādīšanu 300ls un 800ls par ventilāciju (materiāli un darbs). Manai mājai it kā būs jamaksā 270ls gadā. bet mājās bukletā izlasīju ka elektrības patēriņš gadā 100 m2 mājai būs 15000 kWh/gadā nu sareizinot ar elektrības cenām sanāk pavisam citi dati 675ls gadā.
Tad man ir jautājums citiem, kas lieto citas sistēmas (automātiskās) kuri izmanto apkurei un siltam ūdenim cik sanāk gadā maksāt ar tām?
Paldies.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **         **        **    **   ******    **    ** 
 **    **   **        **   **   **    **   ***   ** 
 **    **   **        **  **    **         ****  ** 
 **    **   **        *****     **   ****  ** ** ** 
       **   ********  **    **   ******    **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727