UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: gars pirtī
Autors:
M
(85.255.65.---)
Datums: 25/12/2007 22:25
Ir vēlēšanās visas fiškas apgūt! man ir tikai 22 gadi un par krāsni lidz šim zināju tikai to kur ir krāsns mute un šiberis! ar laiku gan jau iebrauks visas tajas fiskas, jo pirti iet LOTI patiik! vienkārši vajag arī no kurienes info smelties! ar grāmatām ir grūtības valmierā nevar neko tādu atrast ne par Noviku ne arī tās grāmatas par krāsnīm un to kurniāšanu, kura iznākusi 1943.gada!
Autors:
EjTakTu
(78.84.45.---)
Datums: 26/12/2007 00:21
=>M
[buvnieciba.delfi.lv]
[www.irlaiks.lv]
[www.pirtslietas.lv]
[www.saimnieks.lv]
[www.ailab.lv] :)
[www.pirtssavieniba.lv]
[malka.selfip.com]
[www.laivas.lv] ;)
Valmierā var atrast visu :D Ja nu visi striķi trūkst, ejtaktu3@#$%&inbox.lv esmu aiz stūra :D
[buvnieciba.delfi.lv]
[www.irlaiks.lv]
[www.pirtslietas.lv]
[www.saimnieks.lv]
[www.ailab.lv] :)
[www.pirtssavieniba.lv]
[malka.selfip.com]
[www.laivas.lv] ;)
Valmierā var atrast visu :D Ja nu visi striķi trūkst, ejtaktu3@#$%&inbox.lv esmu aiz stūra :D
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 26/12/2007 18:10
pirms pāris dienām biju grāmatu veikalā un novika grāmatas tur bija biezā slāni. turklāt izvietotas acu augstumā.
runa iet par veco grāmatnīcu.
runa iet par veco grāmatnīcu.
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 26/12/2007 21:45
Man kautkā vairāk informācijas izdodas atrast krievu internetā. [rusbani.narod.ru]
[www.parilka.ru]
[probanu.narod.ru]
[ostashovo.narod.ru]
[www.remontiruem.ru]
[camin-a.narod.ru]
[www.build.ru]
[www.mukhin.ru]
[bestsauna.narod.ru]
Diemžēl, Novika grāmatas nav tā labākā lasāmviela par pirtīm. Autors pārpublicē vecas,sen zināmas idejas un neko jaunu šais grāmatās izlasīt neizdodas.
[www.parilka.ru]
[probanu.narod.ru]
[ostashovo.narod.ru]
[www.remontiruem.ru]
[camin-a.narod.ru]
[www.build.ru]
[www.mukhin.ru]
[bestsauna.narod.ru]
Diemžēl, Novika grāmatas nav tā labākā lasāmviela par pirtīm. Autors pārpublicē vecas,sen zināmas idejas un neko jaunu šais grāmatās izlasīt neizdodas.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.97.---)
Datums: 28/12/2007 05:46
Racionalizācijas institūta vācu laika izdevuma "Krāsnis un pareiza kurināšana" interesantākās nodaļas un manuprāt veiksmīgāko apkures krāšņu rasējumus brīvā brīdī plānoju noskanēt un ielikt tīklā. Neskatoties uz daļējo ziemu, pagaidām gan laika nesanāk. Par pirtskrāsnīm tur gan nava pārāk daudz, pieņemu, ka Didža minētajos krievu saitos varētu būt vairāk.
Novika līdzšinējās grāmatās pirts varbūt būs pieminēta garāmejot, jo, cik noprotams, aizejošā gada "Praktiskajā būvniecībā" publicēto rakstu sēriju par pirti vēl tikai nākotnē plānots izdot atsevišķā grāmatā.
Novika līdzšinējās grāmatās pirts varbūt būs pieminēta garāmejot, jo, cik noprotams, aizejošā gada "Praktiskajā būvniecībā" publicēto rakstu sēriju par pirti vēl tikai nākotnē plānots izdot atsevišķā grāmatā.
Autors:
M
(85.255.65.---)
Datums: 07/01/2008 04:24
sveiki! man muurnieks uzmuureeja muura kraasni vasaraa, kurai no pasa sakuma, kad saka kurinat veidojas plaisas taja vieta kur ir zvaigžnrats un tam pa virsu ir akmeni! un tas plaisas veidojas arvien vairak taja liimenii kura tas atrodas! man izskatas ka muurnieks izmantojis par daudz cementa muureejot jo ir vietas ko ar liidzekli nevar pat nomazgat un tapec ari plaisa?! rit pieliksu atsauci vares apskatit kaa reali tas izskatas! buusu loti pateiciigs ja dosit kadu padomu!
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 07/01/2008 18:36
Viņš tiešām mūrēja ar cementa javu?
Vetonit mālu-cementa (līdz 300°C) mazgājas nost viegli.
Vetonit mālu-cementa (līdz 300°C) mazgājas nost viegli.
Autors:
Musits
(85.255.65.---)
Datums: 08/01/2008 18:51
sveiki! varbūt ir iespēja kādam no Jums tās bildes par tās krāsns plaisām aizsūtīt uz e-pastu, un ta varētu ieteikt kā rīkoties tālāk!?
Pašreizējā: 3 no 3