UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: termins: mazēkas
Autors: tevocis (78.84.183.---)
Datums: 29/08/2008 19:10

A varbūt tomēr varētu kādu konkrētu pantu nosaukt?

Autors: aaaa (84.237.203.---)
Datums: 29/08/2008 22:59

Nekadus likumus nelasu un neparzinu, bet viena pagajshgada DariPats bija par tiem 12m2 rakstits. Ka jau teicu, kad gaju uz buvvaldi intereseties par skuni, tur man teica, ka lidz 15m2 itka nevajagot, bet konkreti neviens neko nezinaja teikt. Man gan maja vel nav nodota ekspluatacija un skunis bija paredzets uz vismaz 20m2, ta ka man tapat jaizdara izmainjas genplana. Vismaz musu pagasta par tiem 12m2 ir ta, ka nevajag ne projektu, ne buvatljauju, bet ir jasaskanjo atrashanas vieta. Ka tas praktiski notiek, ja maja jau ir nodota ekspluatacija - nezinu. Musu pagasta pat siltumnica un sunjubuda ir jasaskanjo - absurdi, bet fakc. Bet reali ir ta, ka ja pavaid par gruto dzivi buvvalde, tad ne par siltumnicu - lai cik liela ta ari nebutu, ne par sunjubudu un pat ne par shkjuni neviens neko neteiks, nekadus sodus neliks un nekasisies, bet pie majas nodoshanas saskare ar inventarizatoriem varetu but loti nepatikams pasakums. Ja maja jau nodota, tad sava pagalma visadu drazu var buvet kamer nav vairs kur apgriezties.

Autors: tevocis (78.84.183.---)
Datums: 30/08/2008 20:06

Man tie 12 m2 neinteresē man vajag 25 m2. Tobiš mazēka. Man interesē vajg proj. vai nevajg. Saskaņot vietu now problem. Gribu būvvaldē ierasties pārliecināts par to ka proj. nav vajadzīgs.

Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 01/09/2008 10:35

Vienstāvs jau virzienu norādija. Vai ta ar MK noteikumiem pa maz? Vispārīgie būvnoteikumi. 16., 62., 62.2 punkti.
[www.em.gov.lv]
Šamējie takš izdoti saskaņā ar būvniecības likuma 2.panta 4.daļu.
[www.likumi.lv]
Satversmē toč par to nekas jēdzīgs nav sadrukāts...L

Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 01/09/2008 11:44

Par likumiem viena piebilde - katra pagasta būvvalde ir tiesīga pieņemt savus noteikumus, īpaši par šitādām maznozīmīgām celtnēm, līdz ar to ir jāpaprasa būvvaldē un miers.

Datums: 01/09/2008 12:39

Arī piebilde - būvvalde noteikumus nepieņem. Tos pieņem pašvaldības, saskaņā ar Likuma par pašvaldībām 14. un 15. pantu. Noteikumi nedrīkst būt pretrunā ar pastāvošo likumdošanu, t.i. jāievēro likumdošanas aktu hiearhija.
Būvvaldes strādā saskaņā ar nolikumu, kurš būtībā visās pašvaldībās ir gandrīz vienāds. Piemēra pēc
[www.balozi.lv]

Autors: tevocis (83.136.136.---)
Datums: 04/09/2008 15:27

Tad vēl pēdējais jautājums. Kas notiks ja nekur neiešu un neko neskaņošu?

Datums: 04/09/2008 15:50

Ja neko nedara, tad arī nekas nenotiek. Ar nosacījumu, ka nekā arī nebūvē. Nopietnāk sakot risks, ka neuzliek sodus, neliek nojaukt. Vēlākie riski - nevar normāli pārdot, ieķīlāt, dāvināt, mantot.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **         **  **     **  **       
 **     **  **    **         **  **         **       
  **   **   *********  **    **  **     **  **       
   ** **          **   **    **  **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727