UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 4
Re: Apkures katli granulas +malka!
Autors:
rm67
(78.84.218.---)
Datums: 22/07/2008 10:37
Sapierim:
pasts at probus punksts lv
rm67
pasts at probus punksts lv
rm67
Autors:
evils
(78.84.55.---)
Datums: 22/07/2008 23:48
Vēlētos dzirdēt kādu komentāru par poļu firmas - Klimasz granulu katlu LING COMBI (28kw). Kādi plusi, kādi mīnusi.......Paldies.
Autors:
suns
(87.110.163.---)
Datums: 23/07/2008 17:56
par polu katliem (t.sk Klimasz) Danijā ir baigais skandāls dzeki stance katlus un tirgo ar kautkadu sertifikatu kuru izsniedz kompanija kas ir tiesiga sertificet...zobu pastu!!!! :))) visi tie parametri ko vini saka ir pilnigs bullšits, gan jauda gan lietderigais pateriņs, gan ari kvalitates atbilstiba CE
Autors:
vik
(---.clients.alfalinks.lv)
Datums: 26/06/2009 20:05
labdien.es nopirku granulu katlu Kostrzewa,strada uz granulam,oglem,malkas,pilns automats,vajag tikaj reiz 5-7 dienas,uzpildit baku.bija interese nopirkt grandeg bet kvalitate un cena ir vienkarsi nesalidzinama.biju uz izstades lietuva atradu sito katlu idealais aparats man loti patik,man ir stradajosi divi konturi katrs regulejas atseviski,katram sava temperatura.pieliku saitihttp://www.kostrzewa.com.pl/
Autors:
MarcisEL
(78.84.203.---)
Datums: 08/09/2009 12:50
to VIK
varbūt vari padalīties vairāk pieredzē par "kostrzewa" katlu?!? Kur, kādu un kādā cenā esat iegādājies un kā darbojās? Vai esat mēģinājis kurināt arī uz malciņu???
Ja ir kāda info, droši atraksti - pudele no manis ;)
varbūt vari padalīties vairāk pieredzē par "kostrzewa" katlu?!? Kur, kādu un kādā cenā esat iegādājies un kā darbojās? Vai esat mēģinājis kurināt arī uz malciņu???
Ja ir kāda info, droši atraksti - pudele no manis ;)
Autors:
to vik
(83.136.136.---)
Datums: 08/09/2009 16:22
vik Wrote:
-------------------------------------------------------
> labdien.es nopirku granulu katlu Kostrzewa,strada
> uz granulam,oglem,malkas,pilns automats,vajag
> tikaj reiz 5-7 dienas,uzpildit baku.bija interese
> nopirkt grandeg bet kvalitate un cena ir vienkarsi
> nesalidzinama.biju uz izstades lietuva atradu sito
> katlu idealais aparats man loti patik,man ir
> stradajosi divi konturi katrs regulejas
> atseviski,katram sava temperatura.pieliku
> saitihttp://www.kostrzewa.com.pl/
Kuru tieši katlu tu nopirki un cik tas maksāja
Kuru tieši katlu tu nopirki un cik tas maksāja
Autors:
dzincha
(---.erlm.siemens.de)
Datums: 12/11/2009 11:32
Autors:
students
(87.110.16.---)
Datums: 15/11/2009 15:22
esmu noskatījis Kalvi 4 katlu, jo vieta katlam ir ierobežota un nepieciešamas ar virsmu ēdiena gatavošanai.
kāds var kaut ko pateikt par šiem katliem?
kāds var kaut ko pateikt par šiem katliem?
Autors:
Jānis L.
(78.84.7.---)
Datums: 16/11/2009 15:20
Nu jau kādus pāris mēnešus kurinu leišu Vienybe V plīti (12 kw). Domāju, ka normāla krāsns. Lai gan būtisks trūkums ir tas, ka nav ierīkots vilkmes regulators, taču to es izveidoju pats ar kontaktu termostatu un elektromagnētu. Nu ar ēdienu gatavošanu nezinu kā būtu,jo tad vajadzīga arī ātra uguns, kas plīti ātri uzvāra līdz tvaikam. Varbūt ,kad ārā mīnus 10 gr. tad ok.Ir jau kurtuvē iespēja pacelt resti uz augšu "vasaras režīmā", bet tie piemetinātie leņki traucē malkai slīdēt uz leju, tāpēc es tos novācu. Es pašreiz virsmu izmantoju tējas uc.produktu pasildīšanai utml. Labi uzsilst arī virtuve un boileris. Degšanas ilgums ap 3 stundām, uzturēšanas režimā pietiek, ka deg 2-3 pagales, vēlams rupjākas. tad ik pēc 30 min jāpiemet atkal. Mājā turu ap 23 gr.C (zīdainis un vecs mazkustīgs cilvēks). Kalvim esot mazāka "mute".
Autors:
aleksandrsf
(87.110.234.---)
Datums: 26/12/2009 15:16
Esmu šogad iegādājies GRANDEG BIO 25 kW granulu/ malkas katlu. Apsildāma platība 240 m2 (4 dzīvokli). Pie -10 grādiem patērē 4 maisus (4x33 kg) diennaktī. Katla tīrīšana ir ļoti sarežģīta, sevišķi grūti uzlikt atpakaļ kurtuves bļodu, kuru jānoņem pie tīrīšanas. Ļoti neērti tīrīt katla izejā sakrājušos pelnus (murgs!). Degšanas process netiek regulēts, liesma tīram katlam un nākošajā dienā ir diena un nakts. Sadedzinot 4 tn granulu vajadzētu saražot ap 16 MWh siltumenerģijas. Man iepriekš bija pieslēgums pie centrāliem pilsētas siltumtīkliem, siltumenerģijas patēriņš pēc skaitītāja aukstākajā mēnesī bija 10 MWh, pēc teorijas pietiktu ar 2.5 tn granulu mēnesī, bet man aiziet 4 tn. Bet tie ir tikai pirmie iespaidi par GRANDEG katliem, nopietni varēšu pateikt pēc apkures sezonas.
Autors:
sēne
(---.deac.net)
Datums: 28/12/2009 10:22
un cik tad MW ir saražojis šis katls ar patēriņu 4t? un cik ilgi jau strādā tādā režīmā? baigi daudz izklausās... kāda māja? siltināta? logi mainīti? un cik turat temperatūru iekšā?
Autors:
aleksandrsf
(87.110.234.---)
Datums: 28/12/2009 10:35
Pagaidām, siltumskaitītājs nav uzstādīts, bet vasarā to obligāti izdarīšu. Mājai ir 4 dzīvokļi (300 m2). Logi ir nomainīti, dzīvokļi daļēji siltināti, māja celta 1945.gadā, ķieģeļu sienas 45 cm. Vienam dzīvoklim (tiek pārdots) apkure daļēji ir noslēgta. Apkures sistēma ar augšējo sadali (bēniņos). Kurinu tikai trīs nedēļas, arī sals ir bijis šajās dienās. Vasarā noteikti jāpārbūvē visa sistēma tā, lai visas caurules ir dzīvokļos. Temperatūra dzīvokļos pie - 15 grādiem bija 18-19 C.
Autors:
sēne
(---.deac.net)
Datums: 28/12/2009 11:49
Neesmu gan baigais fizikas doktors, bet kā var aprēķināt vidējo patēriņu mēnesim, ja iekārta darbojas 3nedēļas ar dažādu āra gaisa temperatūru? un kur tad pašlaik atrodas caurules, ja tās jāpārbūvē, lai ir dzīvokļos?? tad ko tad silda?? un brīnāmies par patēriņu.. :)
māja nedaudz izklausās pēc melnā cauruma ar lieliem zudumiem.. :( tad jau arī patēriņš rodas..
māja nedaudz izklausās pēc melnā cauruma ar lieliem zudumiem.. :( tad jau arī patēriņš rodas..
Autors:
Elza
(78.84.196.---)
Datums: 22/01/2010 17:31
Iesaku Klimosz cuguna katlu. Gan ar malku,gan granulaam.Nopirku internetveikalaa www.isantehnika.lv Tur meistars tieshaam zinosh un apkopes veic katlinam manam. Meenesii man izmaksas 60 Ls. Tas ir leeti manupraat.
Autors:
viktors777
(87.99.64.---)
Datums: 09/02/2010 21:36
здесь можно ознакомиться с техническими данными котла kostrzewa
1 очень часто выходит из строя электроника .....
2 высыхают конденсаторы, они в лучшем случае отработают год, потом придеться платить за вызов и за сому деталь.....
3 при большом нагреве лопается сварка на перегодках внутри котла....
4 диллер говорит что котел герметичен и сам тухнет - это не так.....
5 дисплей очень часто выбивает ошибки из-за перегрева котла или перегрева подачи или есчё непонятно чего...
6 сами вы неразберетесь, придется звонить диллеру опять платить ,за каждый вызов будете оплачивать дорогу...
7 есть ошибки в самой программе процессора, процессоры есть старые, есть новые какой вы получите никто незнает,а вам об этом никто не скажет,сам диллер об этом узнает только тогда,когда котёл уже установлен и его нужно запустить ....
8 теперь задумайтесь нужны ли вам такие проблемы и зараты.....
9 что касается договора и гарантийных обязательств,то он сотавлен так,что вы каждый год будете платить за
обслуживание-это что бы сосать с вас деньги....
и вобще продавец может и имеет права на диллерство,но заначит должно быть и представительство,куда он может пригласить вас,чтобы показть свою продукцию,имющиеся образцы и грамотно дать всю интересующую Вас информацию,а это всё просто отсутствует... лучшем случае вас потащат к какому нибудь клиенту,как в моём случае и то если вас там захотят принять..
так что sia dsilts имеет только регистрационный номер и возможность ставить объяления в ss.lv...
лучше обратитетесь в солидные конторы - benekof и grandeg ,они на рынке латвии уже не первый год....
один коммпетентный человек сказал: - " полякам ёще надо поучиться делать котлы!!!!!!
1 очень часто выходит из строя электроника .....
2 высыхают конденсаторы, они в лучшем случае отработают год, потом придеться платить за вызов и за сому деталь.....
3 при большом нагреве лопается сварка на перегодках внутри котла....
4 диллер говорит что котел герметичен и сам тухнет - это не так.....
5 дисплей очень часто выбивает ошибки из-за перегрева котла или перегрева подачи или есчё непонятно чего...
6 сами вы неразберетесь, придется звонить диллеру опять платить ,за каждый вызов будете оплачивать дорогу...
7 есть ошибки в самой программе процессора, процессоры есть старые, есть новые какой вы получите никто незнает,а вам об этом никто не скажет,сам диллер об этом узнает только тогда,когда котёл уже установлен и его нужно запустить ....
8 теперь задумайтесь нужны ли вам такие проблемы и зараты.....
9 что касается договора и гарантийных обязательств,то он сотавлен так,что вы каждый год будете платить за
обслуживание-это что бы сосать с вас деньги....
и вобще продавец может и имеет права на диллерство,но заначит должно быть и представительство,куда он может пригласить вас,чтобы показть свою продукцию,имющиеся образцы и грамотно дать всю интересующую Вас информацию,а это всё просто отсутствует... лучшем случае вас потащат к какому нибудь клиенту,как в моём случае и то если вас там захотят принять..
так что sia dsilts имеет только регистрационный номер и возможность ставить объяления в ss.lv...
лучше обратитетесь в солидные конторы - benekof и grandeg ,они на рынке латвии уже не первый год....
один коммпетентный человек сказал: - " полякам ёще надо поучиться делать котлы!!!!!!
Autors:
rajmonds
(81.198.49.---)
Datums: 05/10/2010 18:58
vik Wrote:
Autors:
roberts 17
(81.198.49.---)
Datums: 05/10/2010 19:02
Neperciet katlus kostrzewa tadu sudu es varu pac salikt.Ja jums ir lieka nauda labak BENEKOV pietiek eksperementet.polija nemak tajsit katlus
Autors:
sarciks
(84.237.162.---)
Datums: 04/02/2012 20:34
Labdien! Gribu padalīties ar savu pieredzi.Man ir KATLS Viadrus U 22 pie tā pieliku igauņu degli. Apkurinu 150m2, pie tam 16 m apkure iet pa zemi no saimn. mājas uz dzīvojamo māju. Kurinu jau 4 sezonu.
+ apkure apstājas līdzko pazūd elektrība
var kurināt ar malku
- dažreiz apstājas tāpat vien, raksta, ka nav granulu
Pa sezonu izkurinu 6 tonnas granulu, arī vasarā ūdeni sildu ar granulām , daudz lētāk nekā ar elektrību. Man ir Dražice boileris 200 l, vienu mēnesi vasarā pamēģināju ar elektrību, ak dievs -1200 kw
Par granulām. Vislabākās granulas ir Inčukalnam, kad atvedu, smaržoja pēc malkas, baltas, 2 nedēļās 1x jātīra katls, patlaban 112 ls tonna, Esmu izmēģinājusi arī citas granulas - mēsli, man vairāk nav ko teikt! Es, sieviete, esmu iemācijusies apieties ar šo degli, man mājās patiešām nekad nav vēsi!
+ apkure apstājas līdzko pazūd elektrība
var kurināt ar malku
- dažreiz apstājas tāpat vien, raksta, ka nav granulu
Pa sezonu izkurinu 6 tonnas granulu, arī vasarā ūdeni sildu ar granulām , daudz lētāk nekā ar elektrību. Man ir Dražice boileris 200 l, vienu mēnesi vasarā pamēģināju ar elektrību, ak dievs -1200 kw
Par granulām. Vislabākās granulas ir Inčukalnam, kad atvedu, smaržoja pēc malkas, baltas, 2 nedēļās 1x jātīra katls, patlaban 112 ls tonna, Esmu izmēģinājusi arī citas granulas - mēsli, man vairāk nav ko teikt! Es, sieviete, esmu iemācijusies apieties ar šo degli, man mājās patiešām nekad nav vēsi!
Autors:
subaru
(95.68.97.---)
Datums: 07/02/2012 20:16
man ir māja ap 140m2, kurinu ar benekov granulnieku. man 2011 gada ziemā(8.mēn. apkure) izgāja 4paletes granulu- 400ls.
Autors:
slēpnis nelog
(---.lnt.lv)
Datums: 07/02/2012 20:56
Sarciks, ko vari teikt par kurināšanu no saimniecības mājas. Kāda iet trase no saimn mājas uz māju. Kādas trubas, kāda siltināšana? Taisos arī pārvilkt no pagraba uz saimn māju.
Pašreizējā: 3 no 4