UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Ūdens spices ierīkošana
Autors: laima5 (---.btv.lv)
Datums: 31/05/2010 11:25

Labdien!
Nepieciešams ierīkot ūdens apgādi Tīnūžos uz zemes gabala. Bijām nosliekušies par labu spices ierīkošanai, jo tā kā uz vietas pagaidām nedzīvojam un ūdens nepieciešams dārza laistīšanai, tad salīdzinoši lēto izmaksu dēļ mūs šāds variants apmierināja. Atbrauca meistari un ar skalošanas metodi tika līdz 4,5 metriem, bet tālāk atmeta ar roku. Kaimiņiem ir ierīkota spice pašu spēkiem ar iedzīšanas metodi 7 m dziļumā, bet problēma tā, ka ūdens spicē ir tikai neilgu brīdi un tad pazūd. Dziļurbumam uz doto brīdi, kamēr nedzīvojam uz vietas kā ūdens apgādes veidam neredzu jēgu, jo bez jaudīga sūkņa tāpat pie ūdens nevarēsim tikt, bet sūkni likt negribas, jo zog uz velna paraušanu. Tad nu sazvanīju firmu SIA "TOTAS", kura spici ierīko ar urbšanas mašīnu. Par 10 metru dziļas spices ierīkošanu prasa 240 Ls + 35 Ls ceļš, kopā 275 Ls ar visiem PVN un oficiāli ar līgumu, analīzēm. Vai tā ir normāla cena par spices ierīkošanu ar urbšanas metodi, jo ar skalošanu sanāk krietni vien lētāk, taču mūsu gadījumā laikam šis variants atkrīt. Vai kādam ir bijusi darīšana ar šo firmu SIA TOTAS un kādas atsauksmes?

Re: Ūdens spices ierīkošana
Autors: Mārtiņš1960 (41.33.56.---)
Datums: 14/01/2026 22:28

Ja nepieciešama spices ierīkošana tad vienozīmīgi ūdensspices.lv meistari ar bagātu darba pieredzi, nesen man atbrauca un nomainīja veco metāla spici pret moderno plasmasas. Ps. Metāla spici arī bija ierīkojuši ūdensspices 17 gadus atpakaļ. Nekad nebiju domajis kad atkal sastapšu šoš meistarus, jaunā spice kā teica puiši strādās līdz kapa malai. Esmu ļoti apmierināts ar puišu darbu un attieksmi!

Autors: dex2 (83.99.135.---)
Datums: 27/01/2026 16:20

Patīkami kad veci klienti ir apmierināti! :)

Kvalitatīvas ūdens spices ierīkošana – profesionāli risinājumi un pieredze.

Autors: Dailis.Mukans (83.99.135.---)
Datums: 22/08/2026 12:14

Arī es varu pievienoties labai pieredzei ar ūdensspices.lv. Man bija nepieciešama ūdens spices ierīkošana, un izvēlējos viņus.

Patika tas, ka meistari uzreiz izvērtēja situāciju uz vietas un izskaidroja, kāds risinājums konkrētajā vietā būtu piemērotākais. Nebija sajūtas, ka vienkārši grib pārdot konkrētu pakalpojumu, neiedziļinoties apstākļos.

Darbs tika paveikts ātri un profesionāli. Pēc ierīkošanas arī izstāstīja, kā pareizi izmantot sūkni un ko ņemt vērā turpmāk. Spice darbojas labi, ūdens pietiek gan mājai, gan dārza laistīšanai.

Tāpēc, ja kādam aktuāla spices ierīkošana Rīgā vai Pierīgā, varu ieteikt vismaz apskatīties ūdensspices.lv. Man personīgi pieredze bija laba, tāpēc arī pievienojos pozitīvajām atsauksmēm.
dex2 rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Patīkami kad veci klienti ir apmierināti! :)

Autors: Katls (84.15.218.---)
Datums: 22/08/2026 19:40

Nekādi nevaru viņus ieteikt. Ieskatījos vinu lapas sadaļā daritie darbi un dažas bildes ir pilnīgi sarkanie karogi, lai ņemtu no viņiem pakalpojumu. Iesaku neizvelēties ūdens spiceslv. Bildes darīto darbu sadaļā neliecina, viņi saprot, ko dara.

Autors: Dailis.Mukans (83.99.135.---)
Datums: 23/08/2026 13:13

Katls tipisks dīvana eksperts : dzivoklī tev nekad nevajadzēs ūdens spici :D Šos puišus nav smuki nomelnot, Katls tu sevi par muķi tagad uztaisīji, darbu galerija viņiem patiesi bagāta ūdensspices.lv mūsu dabi, labāk apskati un pašam paliks kauns! Bet problēma jau tāda ka tādi kā Katls ir daudz, sež dīvānā un piržļako :D

Autors: agrais (89.254.136.---)
Datums: 23/08/2026 19:34

Nu katls nebūt nav dīvana eksperts. Bet tu gan iekriti ar savu reklamu...

Autors: Katls (5.241.146.---)
Datums: 25/08/2026 13:54

Sucējsuknim likt mīksto šlangu, drāšu armejumā- tas ir pilnīgs sapkanis karogs! Dzeki nesaprot, ko dara! Kautkas tāds... Jā viss kautkā izskatās! Bet, pat, ja kautkur tas strādā, tad tās bildes runā par meistaru kvalifikāciju! Nē. Pasam ir spice. Lietoju, pats taisiju apsaiti! Nevienam neieteikšu "meistarus", kas aiz spices uzliek sūkšanai mīksto!

Datums: 26/08/2026 08:45

Par trubam neko neteikšu...es savam dzilurbumam arī visu pats saliku, arī mikstinatāju pats pieslēdzu un apsaisti uztaisiju...Bet man te tadas pārdomas par udens filtru.Pasi urbuma urbeji teica ka filtru nevajag likt pirms sūkņa. Nu es ta skaptiski uz to skatijos...bet tad pamekleju pa internetu info...un jā, tiešam iesaka likt pēc sūkņa. Tā arī uzliku...Uzliekot pirms, pie netirāka filtra, sūknis vair nevar sukt ar pilnu jaudu....nu kam interese, var pameklēt pa internetu, ir viss izskaidrots. Nesen taisni kaiminš sudzejas ka suknis no akas vairs korekti nestrāda...un tiešam tur bija fitra vaina...kurs bija pirms sūkņa. Skeptiķiem varu piebilst....dziļurbuma suknim filtra ta nav, bet suknē un nekadas sīkās daļiņas neko sliktu nedara....Tam arī filtru liek pēc hidrofora, neviss pirms.

Datums: 26/08/2026 08:50

Biški nekorekti uzrakstīju.....manā gadījumā pirms hidrofora neieteica likt, bet pēc.Hidroforam pievienots spiediena regulators, ja pirms viņa būs filtrs, un tas bus jau ne pirma svaiguma, tad regulators sak glukot... Tas ta stipri vienkārsoti...Tas dziļurbumam, bet parastiem sukniem, ar hidroforu pēc sūkņa, līnijā kas jau iet uz māju...

Jūsu Vārds: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **    **  **    **  **       
 ***   **   **   **   ***   **  **   **   **       
 ****  **    ** **    ****  **  **  **    **       
 ** ** **     ***     ** ** **  *****     **       
 **  ****    ** **    **  ****  **  **    **       
 **   ***   **   **   **   ***  **   **   **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.