UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: regipsis vai apmetums
Autors:
essss
()
Datums: 27/11/2009 17:17
400m2 1 dienaa. neticu!!! ja nu vcieniigi 5 brigaades ar 5 mashiinaam
Autors:
žora korņevs
()
Datums: 29/11/2009 20:13
ta jau čoms tagad karstu mīž no laimes..
Autors:
esss
()
Datums: 27/12/2009 21:53
tad sanak ja sienas relativi lidzenas tad var ar to pashu mp75 uzmest plaatu kaartu lai izliidzinaatu neliidzenumus(nelielus)?
Autors:
Rukki
()
Datums: 28/12/2009 11:34
Nu gan te d.rš par to slapjo apmetumu.
Laika ziņā un žūšanas, skaidrs ka riģipsis ir labāks.
Es vasarā apmetu vienas istabas sienas ar Rotbandu, žuva veselu mēnesi.
Un varēju pavilkt tikai vienu sienu nedēļā.
Kāpēc ņēmu slapjo apmetumu, jo domāju ka vecās padlaiku sienas baigi nelīdzenas.
Pēc tam kad biju nomocījies slapš, nākošo istabu taisīju ar riģipsi, kuru līmēju ar
gipša līmi, jāsaka nebija viegli- īpaši sākumā, bet kad piešāvos, tad aizgāja ātri.
Katram darbam ir savi knifi, bet atzīšos godīgi ar slapjo apmetumu pēc tam ķēpāties negribas.
Laika ziņā un žūšanas, skaidrs ka riģipsis ir labāks.
Es vasarā apmetu vienas istabas sienas ar Rotbandu, žuva veselu mēnesi.
Un varēju pavilkt tikai vienu sienu nedēļā.
Kāpēc ņēmu slapjo apmetumu, jo domāju ka vecās padlaiku sienas baigi nelīdzenas.
Pēc tam kad biju nomocījies slapš, nākošo istabu taisīju ar riģipsi, kuru līmēju ar
gipša līmi, jāsaka nebija viegli- īpaši sākumā, bet kad piešāvos, tad aizgāja ātri.
Katram darbam ir savi knifi, bet atzīšos godīgi ar slapjo apmetumu pēc tam ķēpāties negribas.
Autors:
KB
()
Datums: 02/01/2010 04:44
Man uztaisīja to balto kaļķu apmetumu uz kura itkā neaug sēne un kas no slapjuma nebaidās - apmeta ap 700m2 - sagatavošanās darbi 3 nedēļas, apmešana 1 nedēļa. Smuki un līdzeni. 4 - 5 Ls/m2 atkarībā no gluduma - flīzēšanai vai krāsošanai. Ar pašu apmetumu esmu apmierināts - iesaku - špaktelētājam būs viegli.
Vienīgie sūdi, ka tagad ziemā, kad ārā < 0 un logus nevar virināt, viņš žūst nenormāli lēni - tam visam līdzi nāk baigākās kondensāta problēmas un nenormālais gaisa mitrums mājā. Ar visiem sausinātājiem un ventilēšanu ir baigās mokas. Divi mitruma nosūcēji un ventilācija darbojas uz max jau vairākas nedēļas raujot ārā 80 l dienā un vēl joprojām viss pamatīgi mitrs. Par baltajiem apdares darbiem var aizmirst uz pāris mēnešiem. Nekādā gadijumā netaisiet apmetumu ziemā, pagaidiet vasaru, kad var māju žāvēt turot vaļā logus. Man likās, ka paņemšu mitruma savācējus un būs ok, bet nu nav tik vienkārši.
Vienīgie sūdi, ka tagad ziemā, kad ārā < 0 un logus nevar virināt, viņš žūst nenormāli lēni - tam visam līdzi nāk baigākās kondensāta problēmas un nenormālais gaisa mitrums mājā. Ar visiem sausinātājiem un ventilēšanu ir baigās mokas. Divi mitruma nosūcēji un ventilācija darbojas uz max jau vairākas nedēļas raujot ārā 80 l dienā un vēl joprojām viss pamatīgi mitrs. Par baltajiem apdares darbiem var aizmirst uz pāris mēnešiem. Nekādā gadijumā netaisiet apmetumu ziemā, pagaidiet vasaru, kad var māju žāvēt turot vaļā logus. Man likās, ka paņemšu mitruma savācējus un būs ok, bet nu nav tik vienkārši.
Autors:
viser
()
Datums: 03/01/2010 11:47
Ja ir izveeles iespeejas, tad izveeleetos apmetumu. Taa ir paliekosha veeriiba!
Autors:
heating
()
Datums: 04/01/2010 05:44
Kaa ir ar to kalka-cementa apmetumu............peec tam es pie taa vareesu labu gleznu piekaart...........nedrups tas apmetums araa??!
Jo man maja buveet apa 60gadiem no skaidbetona vai kautkaa lidziiga........un apmesta...........bet vecais apmetums jau reaali nokalpojis un ir doma nokalt veco nost un uzmest pajaunu apmetumu!!Vai buuss labi??!!
Jo man maja buveet apa 60gadiem no skaidbetona vai kautkaa lidziiga........un apmesta...........bet vecais apmetums jau reaali nokalpojis un ir doma nokalt veco nost un uzmest pajaunu apmetumu!!Vai buuss labi??!!
Autors:
MW
()
Datums: 12/01/2010 09:45
Arī no siltumtehniskā viedokļa labāk apmetums, siltums labāk akumulējas, māja ir inertāka, vasarē lāni uzkarst, ziemā lēni atdziest.
Autors:
MW
()
Datums: 12/01/2010 09:49
Ja kādam nav laika gaidīt uz žūšanu, ir speciālas iekārtas - kondensāta savācēji, kas žāvāšanas laiku būtiski saīsina. Jāmeklē Ramirentā.
Pašreizējā: 2 no 2