UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Plaisāšana stūros starp griestiem un sienu
Autors: h2so4 ()
Datums: 27/02/2010 09:23

kur šitādi rodās?? tu varbūt āksties, ka nevajag gruntēt?? jeb tevi bērnībā arr galvu tīfenes spainī bāza??

Autors: Riģipsis ()
Datums: 28/02/2010 18:12

to: h2so4
Ja vēlies mani apvainot, neslēpies zem nika, bet iedod telefonu, jo par tavu stulbumu man šaubu nav, nevajag to uzspiest citiem.

Datums: 28/02/2010 18:25

tikai nesāc raudāt, mūžīgi apvainotais tirliņ. Manis pēc tu vari turpināt negruntēt, tikai neiesaki to darīt forumā.

Autors: viesulis ()
Datums: 01/03/2010 17:23

Nekad nevienā būvē pa 12 gadiem neesmu manījis,ka kāds gruntētu šuves ne pirms pirmās kārtas špaktelēšanas,ne pēc slīpēšanas,pirms otrās kārtas špaktelēšanas.Vienīgi pirms krāsošanas biezākos objektos ar gruntskrāsu.Un dīvainākais tas,ka nevienam nekas nost nekrīt.Ja kādam no tās gruntēšanas labāks miegs,lai gruntē katru kārtu.

Autors: kraasotaajs ()
Datums: 01/03/2010 19:12

nu ja taada jau mums taa stroika peedeejos 12 gadus ir:D ir pat redzeets, ka veesaa mieraa mauc kraasu uz sheetroka virsuu:D tad kada velna peec taa grunts vajadziiga??
es domaaju, ka ir jaajuut ,kur vinju vajag, ir vietas ,kur tieshaam nevajag varbuut

ir naacies paartaisiit daudz vietas, kur pirmaa vaina defektam-nav nogrunteets.pirmaa un galvenaa vaina, kas sapis visu kori:D

Autors: Zviedrs ()
Datums: 03/03/2010 12:30

Es ar riģipšiem esmu strādājis Zviedrijā un Norvēģijā.
Tur tādu problēmu vispār nav, neviens neapstrīd otra kompetenci.
Pirmkārt, riģisi montē namdari(snikkare),tiem skolālā viss ir iemācīts perfekti,bez kļūdām, lai būtu līmenī liek eksāmenu.
Otrkārt, špaktelē un krāso krāsotāji(malare),ja vajadzīgs speciāla augsta kvalitāte, tad gruntē ar grunts krāsu, bet netiku redzējis,ka kāds gruntētu šuves ar betonam paredzētu grunti (vācu tiefgrunt).
Vispār, cik es saprotu, visa tā Latvijas ģipškartona montāžas un apdares būšana ir nokopēta un vācu firmu ieteikta, kas būtiski sadārdzina gala rezultātu, bet neuzlabo kvalitāti.Vācijā ,starp citu ,visu lipina no blokiem, ķieģeļiem,betona - riģipša patēriņš nav liels.
Klimats mums līdzīgs kā Skandināvijas valstīs, aukstums arī, bet mēs gribam būt līdzīgi vāciešiem, kur klimats ir maigāks un ziema nav tik barga.

Autors: ess ()
Datums: 03/04/2010 07:57

nepietiek ja sturos salaiduma vietaas iesmeeree uniflot nevis fuugenfuuleri? uniflotam jau nevajag vispaar nekaadas lentas. izskataas ljoti elastiigs.

Datums: 03/04/2010 10:02

kā tad, gandrīz kā plastalīns:D

Autors: Zigissss ()
Datums: 03/04/2010 15:34

aspraatis afigennijs.

Datums: 03/04/2010 22:41

nē nē ,droši smērē tik iekšā stūros. viskaut kur iesmērē ,kur palielāka šķirba, vai kas.gruntēt nevajag.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   **    **  **     **  **    ** 
  **  **   **     **   **  **   **     **   **  **  
    **     ********      **     **     **     **    
    **     **     **     **     **     **     **    
    **     **     **     **     **     **     **    
    **     ********      **      *******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727