UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Kā aizpildīt platas reģipša šuves?
Autors: aaaa ()
Datums: 25/07/2010 10:05

Radīs problēmas. Nezinu kā tajā video viņiem tas izdodas, es kaut kādā vācu gaidā tieši redzēju, ka nedrīkst pa virsu špaktelēt. Nezinu, pats visādi izmēģinājos jo sākumā neviens tolkom nevarēja pastāstīt ko un kā, bet man nekad neizdevās normāls rezultāts, ja papīra lentai pa virsu slapjai uzreiz zieķē špakteli. Itkā gaisa apakšā nav, bet tiko kā uzsmērē otru kārtu pa virsu, lenta samirkst un sataisa nežēlīgākos burbuļus. Kur viņi rodas - nesaprotu. Kad sāku špektele, lenta, tad gaida, kad sacietē un tikai tad otra kārta špakteles - pilnīgi cita aršana. Nu tas tā, varbūt ir kaut kāds triks kā to var darīt uzreiz, bet man neizdevās. Amerikāņi jau principā reizēm pa taisno mauc ar smalko Sheetroku, nevis ar ģipša bāzes špaktelēm, varbūt, ka ar tādām var, bet nu šītroks ar uniflotu nav salīdzināms - pirmais ir kā saceitējis krīts - ieskrāpējams ar nagu un trausls kā tāfeles krīts, kamēr uniflots ir ciets kā akmens.

Autors: aninoms ()
Datums: 25/07/2010 11:13

Šajā forumā es izlasīju, ka noslēpums kā iestrādāt ir, ka ar tīru špakteļlāpstiņu vienkārši "jāpārbrauc" pāri lentai, izspiežot visu iespējamo špakteli. Var jau būt. ASV pieņemu arī tās lentas ir savādākas nekā šeit.

Tātad, labākais variants ir noplēst visu papīra lentu nost, noslīpēt līdzenu, atputekļot un uzlīmēt ar PVA?

Es vispār lietoju vetonit šuvju aizpildītāju. veikalā tā izvēle tik liela bij, ka izvēlējos vidējo. Uniflots maita dārgs, šis tāds vidusceļš cenas ziņā. Vēl ir kkāds igauņu Siler smukās kastēs, bet neriskēju kaimiņu produkciju ņemt :D

Autors: h2so4 ()
Datums: 25/07/2010 12:42

griestiem iesaku scala project krāsu, 2. nr. esmu redzējis tikai uz hanzas ielas tajā krāsu veikalā.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **     **           **  **     ** 
 **     **  **     **     **           **  **     ** 
 **     **  **     **     **     **    **  **        
 **     **  **     **     **     **    **  **        
 **     **  ********      **      ******   **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727