UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 123Nākošā
Pašreizējā: 1 no 3
Stikla bloki
Autors: omonsky ()
Datums: 23/05/2011 14:26

Sveiki!
Esmu iegādājies stikla blokus no kuriem mūrēšu duškabīnei sienas!! Gribētos zināt kā viņus pareizi jāmūrē.. Cik lielu šuvi? teiksim ar 5mm pietiek? Un vel kā viņus pareizi pie grīdas un sienas stiprināt.. Cik es te lasu tad tur kautkādas armatūras izmanto un starp rindām?

Gribētos kautko konkrētāk un tiešāk nekā es te internetā atradu kautkādus faktus..

Re: Stikla bloki
Datums: 23/05/2011 19:59

Lab vairāk vai mazāk izštukoju ko un kā tur darīt...

Varbūt kādi ieteikumi ko izmantot kā javu?

Autors: aigarello ()
Datums: 23/05/2011 20:51

Kur var dabūt tos stikla blokus ? Cena ?

Autors: aaaa ()
Datums: 23/05/2011 21:47

Ja ir pieejami vecie DariPats, tur vienā numurā, gan nepateikšu, apmēram pirms 1-2 gadiem bija liels raksts par stikla bloku mūrēšanu. Iesākšanai un nobeigšanai tur kaut kādi speciāli profili tika lietoti, kurus pie mums, protams, nevar dabūt. Es tagad uz sitiena nevarēšu atrast, varbūt ir vērts iebraukt kādā bibliotēkā, kur tie ir, vai meklēt netā, kurā numura tas bija.

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 23/05/2011 23:23

Es pamēģinātu ar to pašu poliuretāna hermētiķi (Sikaflex vtml)

Datums: 24/05/2011 08:46

Stikls ir absolūti neelastīgs, līdz ar to nevajag viņu līmēt ar kaut ko elastīgu, bet parasti tos tomēr vairāk vai mazāk mūrē ar cementa bāzes javām/līmēm, ja pareizi atceros, DariPats numurā līmēja ar flīžu līmi, liekot starp blokiem kaut kādas starplikas. Par armatūru neatceros, tur bija kaut kāda metode, kā viņu pie sienas stiprināja utt. Ja tiešām grib sev un smuki, iesaku to rakstu atrast.

Autors: lee ()
Datums: 24/05/2011 09:24

1. līmē ar jebkuru bloku vai flīžu līmi
2. lai būtu vienādas šuves lieto speciālas starplikas un krustus, kas notur blokus vienādos attālumos un arī nedaudz satur kopā, tādus izmantoju gadus ~10 atpakaļ Lv pirktus, tā kā tagad noteikti tādi arī atrodami
3. šuves aizdara kā flīzēm ar šuvotāju, jāņem tāds kurš pieļauja izvēlētā platuma šuves aizsmērēšanu
4. stiegrojumu var izmantot no fibo H tipa liek kā norādījis ražotājs vai arī katrā 5 horizontālajā šuvē un katrā 3 vertikālajā (tas tā mans viedoklis)

Autors: jtdesign ()
Datums: 24/05/2011 10:08

Ar cementa javu - [www.cchoganas.se]

Ar silikonu - [www.cchoganas.se]

Datums: 24/05/2011 10:49

Vot šitais atgādina DariPats zīmējumus. Kad interesējos, tās plastmasas starplikas/distancerus, ko liek starp blokiem, nekur nevarēja dabūt. Bloki ir, bet pričendāļu nav, varbūt cītīgi nemeklēju.

Datums: 24/05/2011 13:07

Jap es youtubā arī skatījos kā un ko tur mūrē.. Tur tas variants ar to speciālo līmi taka no silikona tulbiņas vispār.. tas taka konstruktors uzspied līmi un ar tiem plastmasiem tik līmē kopā.. Arī tur par to mūrēšanu bija velns viņ zin kādus plastmasus tur visur starpās liek un mūrē taka klucīšus liek.. Ļoti šaubos ka vispār tās plastmasas konstrukcijas pie mums kautkur var dabūt!!!

+ es iegādājos lietotus no krievu laikiem.. Itkā labā stāvoklī jānomazgā un viss oki doki..

Par tām armatūrām man vairāk vai mazāk skaidrs es te visādus variantus esmu saštukojis.. Priekš vertikālajām armatūrām ieurbšu grīdā caurumus un spraudīšu iekšā... ar horizontālajiem līdzīgi, bet galu vajag ar kautkādu leņķi lai var pie sienas pieskrūvēt!!

es te atradu vienu veikalu kur ir tie speciālie krustiņi ---> [www.ebs.lv]

Tik jautājums tāds - Kā es tos krustiņus pēctam varu dabūt laukā???
bilde --->
[img.diynetwork.com]

Viņi takš tiek iemūrēti iekšā !!??!!??

Iet uz lapu: 123Nākošā
Pašreizējā: 1 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   **   **   **     **  **     **     **    
 **     **    ** **    **         **     **     **    
 *********     ***     ********    ********     **    
 **     **    ** **    **     **         **     **    
 **     **   **   **   **     **  **     **     **    
 **     **  **     **   *******    *******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727