UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pievienojumi: siena.GIF (45.8 KB)
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Re: Negribu flīzes!
Autors:
EjTakTu
()
Datums: 20/12/2011 15:16
Man kaķītis tika vannasistabā un sienas linolejs vairs nerullzz galīgi nemaz :D
Pievienojumi: siena.GIF (45.8 KB)
Autors:
tikkurila
()
Datums: 20/12/2011 16:43
J jautāja:
"To Tikkurila Luja var arī uzreiz uz apmetuma likt jeb tikai uz tapetēm?"
Jā, protams. Luja ir lietojama kā parasta tonējama krāsa uz visu veidu krāsojamām sienu virsmām (apmetums, betons, ģipškartons, minerīts, tapetes, OSB, MDF, HDF, finieris, metāls...), tik dažādos specifiskos gadījumos gruntskrāsas ir dažādas.
Ļoti ieteicama virtuvē, koridoros, kāpņu telpās - visur, kur sienām vajadzīga augsta nodilumizturība, un, lai ir ērta un viegla kopšana.
"To Tikkurila Luja var arī uzreiz uz apmetuma likt jeb tikai uz tapetēm?"
Jā, protams. Luja ir lietojama kā parasta tonējama krāsa uz visu veidu krāsojamām sienu virsmām (apmetums, betons, ģipškartons, minerīts, tapetes, OSB, MDF, HDF, finieris, metāls...), tik dažādos specifiskos gadījumos gruntskrāsas ir dažādas.
Ļoti ieteicama virtuvē, koridoros, kāpņu telpās - visur, kur sienām vajadzīga augsta nodilumizturība, un, lai ir ērta un viegla kopšana.
Autors:
h2so4
()
Datums: 20/12/2011 21:21
cilvēki bieži vien grēko uz gruntēšanu. arī tādas absolūtas muļķības kā vienkārša dziļumgrunts pirms krāsas. ņemam balto ,sedzošu gruntskrāsu un nogruntējam.pēc tam pietiek vienu reizi nokrāsot. esmu krāsojis arī melnu krāsu, viena reize un viss ir nosedzies, nekādas strīpas, nekas nesit cauri. principā otru reizi krāsoju tikai tad ,ja pasūtītājam ļoti gribas, parasti atnāk, paskatās,pasaka, ka ir ok un viss.
un jā ir tam bindo 20 numura, vai kura tur krāsa tāda sūdīga, nesedz, caparol tas pats, man liekas ,ka jebkurai liela numura krāsai tas niķis ir.
tagad krāsoju ar flugger krāsām, varu teikt tikai to pašu labāko, pat labāk kā beckers patīk.
un jā ir tam bindo 20 numura, vai kura tur krāsa tāda sūdīga, nesedz, caparol tas pats, man liekas ,ka jebkurai liela numura krāsai tas niķis ir.
tagad krāsoju ar flugger krāsām, varu teikt tikai to pašu labāko, pat labāk kā beckers patīk.
Autors:
Kakis
()
Datums: 21/12/2011 16:50
Nu tad es saprotu ka ar to Fiberum hidroizolāciju un stiklaudumu man virs tā OSB jāiet jebkurā gadījumā? Pēc tam var Bindo 20 vai paneļus?Uz grīdas linoleju var likt?
Autors:
khe
()
Datums: 22/12/2011 00:52
Linoleju var likt, tik stūri jāsakausē, lai veidotos vannīte un spec traps(kā jau H2SO4 rakstija) vajadzīgs. Var meģināt sameklēt Uponorā - itkā gadu atpakaļ esot bijis...
Autors:
h2so4
()
Datums: 22/12/2011 11:02
bet jaliek ir lielais, apalais traps, nevis kaut kadi mazie pirdieni.
pabrovsē šeit , [goo.gl] gan jau kaut kas atradīsies derīgs. vnk ir radies iespaids, ka zviedriem tā sistēma vannasistabās ir atstrādāta perfekti.
pabrovsē šeit , [goo.gl] gan jau kaut kas atradīsies derīgs. vnk ir radies iespaids, ka zviedriem tā sistēma vannasistabās ir atstrādāta perfekti.
Autors:
aaaa
()
Datums: 22/12/2011 12:28
Traps vien te nelīdzēs - tā kā strādā zviedri, pie mums nestrādās vēl pāris paaudzes un pat maksājot štuku dienā. Viņi visu taisa ļoti rūpīgi un galvenais - pēc tehnoloģijas!
Autors:
h2so4
()
Datums: 22/12/2011 13:49
rūpīgi viņi ir 50/50, vnk viņiem ir izkopti standarti, kurus oārkāpt var tikai idiots, kaut ko izlaižot.
ja latvijā katrs taisa kā grib, jeb vēl trakāk, kā diktē pasūtītējs(95% pilnīgs analfabēts būvniecībā un materiālos), tad zviedrijā ir savi standarti, kuri nemainās jau gadu desmitiem un tas visiem ir asinīs:D
p.s.derētu lielu daļu latvijas elektriķus aiztriekt uz swe pamācīties!:D
ja latvijā katrs taisa kā grib, jeb vēl trakāk, kā diktē pasūtītējs(95% pilnīgs analfabēts būvniecībā un materiālos), tad zviedrijā ir savi standarti, kuri nemainās jau gadu desmitiem un tas visiem ir asinīs:D
p.s.derētu lielu daļu latvijas elektriķus aiztriekt uz swe pamācīties!:D
Autors:
aaaa
()
Datums: 22/12/2011 13:59
Zviedrijā elektrību drīkst vilkt tikai un vienīgi sertificēts elektriķis ar sertificētiem materiāliem un arī vilkšanas standarts un metodes ir aprakstītas un visi dara vienādi. Izrādās pirmā vietā pēc apdrosināšanas atlīdzību summas Zviedrijā ir mitruma nodarītie bojājumi - pelējums, appludināšana, konstrukciju bojājumi utt. Līdz ar to apdrošinātāji ir gadu gaitā spējuši piespiest izveidot mitro telpu būvniecības standartu. Un arī tur viņi visi tam seko. Tikai atšķirībā no mums tie priekšraksti ir reāli cilvēkiem un celtniekiem, nevis kā pie mums - tikai papīram un ķeksītim. Par rūpību - nu tas protams no cilvēka atkarīgs, bet vismaz pieeja kā pie mums - ai, i tak saiģot, tur nav.
Autors:
h2so4
()
Datums: 22/12/2011 14:34
nav tik traki, es jau otro gadu bez sertifikāta to daru:D ne jau ikdienā,protams,bet šad tad vajag, citreiz elektriķis ir pārāk ilgi jāgaida. bet taja gadījumā viss ir janofotografē no 100 rakursiem ,lai vissīkākā detaļa ir redzama:D
tas pats attiecas uz trapiem un hidroizolācijām. apdrošinātājs pieprasa bildes no katra procesa.
tas pats attiecas uz trapiem un hidroizolācijām. apdrošinātājs pieprasa bildes no katra procesa.