UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5
Negribu flīzes!
Autors: Kaķis ()
Datums: 19/12/2011 23:04

Vannas istabai jāliek kautkas uz grīdas un sienas, bet briesmīgi negribas flīzes. Nu ir tāda fobija...
Man jau vislabāk patiktu linolejs jeb līdzīgs kautkas bet saprotu ka ieraugot linoleju uz sienas man tiks izsaukti attiecīgie mediķi :-)
Vai nav kādi plastmasas paneļi ar flīžu imitāciju jeb jeb kas cits? Kāda hidroizolācija jāpiekopj,kā tas viss vispār darāms ja viss ir no OSB(attiecīgi 12 un 22 mm?)
Ā, vēl svarīgi ka neko īpaši dārgu pacelt nevaru...

Re: Negribu flīzes!
Autors: khe ()
Datums: 19/12/2011 23:23

Re: Vansistabas hidroizolacija
Posted by: h2so4 (IP Logged)
Datums: 11/12/2011 22:13

piekrītu Ivaram B. Tāpat arī dara zviedri, kuri būvniecībā ir krietni priekšā mums. tiek ielikts lielais traps, vietā ,kur stāvēs vanna , vai duša, tad no visām pusēm uz trapu neliels kritums, ar betonu, jeb speciālu masu, kā izlīdzinošais. tad tiek ieklāts materiāls, kas atgādina linoleju, plastmasīgs tāds, malas uzloka 10 cm uz augšu,griezumu vietas sakausē ,pie trapu to ielaiž iekšā, apgriež un uzsit blīvējošu riņķi, kā rezultātā tiek iegūts absolūti mitrumizturīgs pasākums visas vannasistabas apmērā.

Tā apmēram džeks, kas tur bij bijis ari man stāstija, vēl piebilda, ka negrrribot nekāāādas flīzes vairs sev mājās:) Domāju, ka speci, kas kausē linoleja šuves šādu lietu var nostrādāt un droši sūti tos mediķus atpakaļ:)

Autors: khe ()
Datums: 19/12/2011 23:28

Jā, aizmirsu piebilst, ka pie sienām tiek piestiprinātas metāla lentas, pie kurām piekausēts turas šis materiāls, kādā augstumā vajag....Ari uz atklātām terasēm un balkoniem, nodilumizturīgs utt. varianti.

Autors: raihs ()
Datums: 19/12/2011 23:35

Par grīdām nezinu,bet kāda probļema ar sienām?-nokrāso! Nošpaktelē sienas un ar BINDO-20 vai 30 pa virsu un miers! Man arī flīzes besī-tādēļ vienmēr esmu krāsojis-un neko-viss ir ok gadiem ilgi.Apnīkst-pārkrāsoju. Bet nu kompromisam tomēr jābūt-grīdai tomēr flīzes:) Flīžu imitācija-vizuāli tās pašas flīzes,turklāt tu vēl apzinies,ka viltotās-tātad vēl briesmīgāk:)

Autors: soseds2 ()
Datums: 19/12/2011 23:56

Ir gareni plastmasas paneli ar spundi un f;izu imitacijas plastmasas paneli uz preskartona pamatnes. Loti liela klasta pieejamas mitrumizturigas tapetes.

Autors: slēpnis nelog ()
Datums: 20/12/2011 00:06

Es nezinu, vai tas ir tas pats, kas mitrumizturīgas tapetes, bet pastāv arī tāds sienas linolejs. Apmēram tā kā veco laiku galda vaskadrāna. Pirku K-rautā laikam. Uzlīmē un miers.

Datums: 20/12/2011 00:34

Raih, Kass ir Bindo, hidroizolācija?
Flīžu imitācija-vizuāli tās pašas flīzes,turklāt tu vēl apzinies,ka viltotās-tātad vēl briesmīgāk-nekā! man būtu mirīgs un apgarots prāts!
sosed 2 Ir gareni plastmasas paneli ar spundi un f;izu imitacijas plastmasas paneli uz preskartona pamatnes. Loti liela klasta pieejamas mitrumizturigas tapetes.-cik šie varianti var m2 izmaksāt?
Kā to visu savieno ar vannas malu un grīdu? Traps ircaurums grīdā? Vai obligāts? Negribas...

Autors: Rx ()
Datums: 20/12/2011 00:49

Lauku mājas dušas telpā liku plastmasas platos paneļus (ap 30cm). Dušas daļā ar caurspīdīgo silikonu sienā šuves aidzrīvē. Dušas kabīne stūrī, ar pjedestālu. Grīdai: siltās grīdas sendvičs ar DEVI apsildi, visa grīda tika pārklāta ar šķidro hidroizolāciju, bet dizainam virsū tā saucamais gumijas paklājiņš, ko pārdod ruļļos. Milzum daudz toņu un rakstu priecīgākai dzīvei. Izgriež kā vien vēlās. Tam ir šķirbiņas, kas ļauj žūt grīdai, netīrumi arī pie kājām nelīp. Ik pa laikam paceļ, iztīra. Nekas nepūst un ja vēlas, ik pa laikam ieslēdz DEVi apsildi. Dvieļu žāvētāju arī ar elektrību vērts ielikt: vienmēr sausi dviēli.

Autors: raihs ()
Datums: 20/12/2011 10:13

SADOLIN BINDO-ūdens emulsijas krāsa. Laba. Tikai vannasistabām jāņem augstāks skaitlis-(pieejami BINDO- 3,7,10,20,30,varbūt vēl kādi). Jāņem 20 vai 30-tās ir spīdīgākas,bet labāk turas un labāk mazgājas

Datums: 20/12/2011 11:57

Jau apskatījos caur gugli. Izskatās ka tas ir tas,ko doktor propisal
Laikam maniem mērķiemvarētu pietikt ar bindo 20,nākamais ir 40 . Vai apakšā liki parastu špakteli jeb kādu speciālo, vai vajag ar kautko gruntēt?
Ko darīt ar vispārējo hidroizolāciju?

Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **  ********  **     **  **    ** 
 ***   ***  **   **   **        **     **  **   **  
 **** ****  **  **    **        **     **  **  **   
 **     **  **  **    **        **     **  **  **   
 **     **  **   **   **        **     **  **   **  
 **     **  **    **  ********  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727