UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Krāsošana ar šabolnu?
Autors: bubis ()
Datums: 01/03/2012 14:15

Runājot par "knifiņiem".
Gribu piekrist qwe - visādas ārišķībiņas ātri apnīk, sevišķi, ja dienu no dienas uz tām jāskatās. Sen atpakaļ arī aizrāvos ar visādiem efektiem un krāsu kombinācijām. Jāsaka paldies sievai, kura neļāva man izpausties dzīvojamā istabā, manā rīcībā palika vannas istaba un tualete. Sākumā jau baigais lepnums un prieks par sevi, ka varu kaut ko neparastu izveidot, bet ... Apnīk!!!(un ļoti ātri). Tāpat kā Rx bildēs guļamistaba ar pieneņu pūkām - viesnīcā OK, bet sev mājā negribētu!
Bet jaunrades slimība ir jāizslimo - tas sagādā prieku! Es tikai gribēju brīdināt par sekām! :)

Autors: Rx ()
Datums: 01/03/2012 14:21

Tā tas ir un tur neko nevar darīt: Viss jaunais pēc kāda laika apnīk, it sevišķi, ja tam nav mākslinieciska vērtība. Tāpēc var likt lietā izdomu un ik pa laikam savu dzīves vidi atsvaidzināt. Aizkrāso veco, uzkrāso jauno. Pēc laika visu maina. Galvenais: neslinkot.

Autors: qwe ()
Datums: 01/03/2012 14:25

manparchu
Nevajag jau tā pārspīlēt. Es nepieturos pie viena konkrēta stila. Un es izsaku savu viedokli un neturu lozungu virs galvas, ka kādam tas ir jāpieņem. Gribi uzklausi, gribi pasūti. Tāpēc, ka tikai tev nepatīk mans viedoklis, es to nemainīšu. Par ticībam gan piekritīšu. Es nebiju domājis nosaukt konkrēti kādu. Sauksim lietas īstos vārdos - sektas. ;)
Nav bildes pie rokas ko parādīt, bet kopumā viss ir mūsdienīgs, kā jau mineju googlē ir pilns ar mūsdienīgiem dizainiem un to pamatprincips ir jau talu aizgājis no raibā komunisma un vel jo vairāk no krieviem raksturīgā stila. Tos var apskatīt 50% izpārdodamo dzīvokļu iekš ss.lv.
Es arī neesmu pret māksliniekiem. Bet, ja vēlas kaut kādu pēc savas gaumes "smukumu" atstāt, tad ir tomēr jāpašķiro vieta un laiks, lai to darītu. Tak nekrāsos tagad bērnudārzā uz sienas Timuru un viņa komandu sarkanzvaiznes nāģenēs, vai ne? :D
Ja jau tik ļoti ir kaut kāda māksla nepieciešama, tad tak taisa gleznu. Tagad ir moderni apstraktas mākslas karināt pie baltas sienas. Ideāli, lai kaut ko uzliktu uz plikas sienas, ja vien viņa jau nav ar ķeburainām tapetēm izbojāta.
piemēram šie dalītie abstract photo.
[www.google.lv]
Vai kaut kas tāda tipa kā šajā lapā:
[www.oilpaintingboutique.com]

Un atkal, tā ir mana gaume ... tikai uz ŠO brīdi. Pēc gada es domātu savādāk, bet nu nekad nepūstu uz sienas kaut kādu šablonisku marazmu.

Pareizi q saka. Tie ir 60tie gadi, kad pēc desām un vodkas veidojās kvartālu garas rindas un lai palielītos ar marmoru, nācās to ar otu uzzīmēt uz betona. :D

Autors: ruukiitis ()
Datums: 01/03/2012 16:18

aaaa - jebkā piestiprināšana pie sienas bojā sienu.
vienalga, ar superlīmi, nagli'ņām, plastalīnu vai statiku, vietā kur kautkas ir pirekšā dienas gaismai jau gada laikā ap TĀ - kautkā piestiprinātā veidojas izbalējuma līnija. Jautājums principā ir tikai par pamatkrāsas uzņēmību pret balēšanu.
Kā arī cik viegli ir atjaunot/ nomainīt / apslēpt radušos defektu.
p.s.
Pieneņu pūkas riktīgi labais.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   ***  **     **  **    **  **     **  **     ** 
 **** ****  **     **  **        **     **  **     ** 
 **     **  **     **  **         **   **   **        
 **     **  **     **  **    **    ** **    **        
 **     **  ********    ******      ***     **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727