UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Korad radiatori
Autors:
Džo
()
Datums: 29/08/2012 22:51
Ir kādam pieredze ar šamiem? Lieta tāda, ka es šitos Korad paņēmu, jo veikalā man viņus baigi slavēja, noliekot Purmo... Purmo no Polijas, Korad no Čehiem utt.! Nebija ar pamats baigi neticēt, jo ar to pašu cilvēku bija sarunāts viņus uzlikt. Lai nu kā, šodien bija ieradies mājas santehniķis atslēgt stāvvadus un baigi nokritizēja Korad, sakot, ka Purmo cinkoti un kādi tik vēl ne. Tagad es nezinu, ko pasākt - radiatori joprojām ir iepakojumā, ir čeks.
Re: Korad radiatori
Autors:
trx
()
Datums: 29/08/2012 23:34
hā! par radiatoriem ir stasts tāds- es, savulaik, uzliku savai būdai delonghi radzikus, svēti ticēdams, ka šamējie ir no iekšpuses cinkoti....pirku sb veikalā maskavas ielā, rīgā...joprojam nezinu neko par to cinku iekšpusē, neesmu taču izjaucis, tomēr dzirdēju no pašiem pārdevējiem ka fufelis esot ar to cinku...bet lai, tai pat laika man vienā havajā bija purmo radžiks, tam pēc diviem gadiem nolobījās no ārpuses krāsa pleķiem vien, kur nomainot un delongi nekāda vaina jau 5 gadus... es saku ka purmo ir švaks razotājs!
Autors:
uldisj
()
Datums: 30/08/2012 20:28
Sveiki! Ar Korad radiatoriem viss būs kārtībā un nav ko nolikt tādu vai citādu ražotāju, ja nav informācijas, kas un kā. Zinu, kad Korad brāķa procents ir 2 - 3% ražošanā. Galvenais radiatoru pielietot pareizi un jebkuram radiatoram, tēauda, sabojājot aizsargkārtu, paaugstināta mitruma apstākļos būs vāks. No pieredzes saku, kad nepareizi radiatoru izmantojot, pūst visi. Cits stāsts ir par tērauda biezumu, kāds tiek izmantots ražošanā, jo standarts ir pieteikami peldošs. Jautājums ir par nosaukuma precizējumu "Korad" vai "Korado" - ar otro ir interesantāk...
Autors:
soseds2
()
Datums: 31/08/2012 21:54
Piekrītu uldisam j. Visi radiatoru ražotāji ir labi un katrs atgadījums ar šamiem ir viens konkrēts gadījums, kas vērtējams neobjektīvi un nav attiecināms uz šo vai citu firmu! Katrai firmai ir rūpnīcas brāķis, kas nav jāuztver kā pasaules gals. Viens no tūkstoša. Par mitrām telpām(tualetēm, veštelpām un citām ar agresīvas ķīmijas piesātinātu gaisu un mitrumu vietām) jau te forumā tika aprakstīts. Šādās telpās lietojot radiatorus samazinās to kalpošanas laiks un pasliktinās vizuālais izskats laika gaitā. Strādāju ar Korad un Kermi radiatoriem. Tikai labākās atsauksmes!!!
Par cinku, tas varētu būt fufelis, nav dzirdēta tāda štelle. Kālab būtu jācinko radiatoru iekšsienas, ja apkures sistēmas siltumnesējā nav skābekļa(pie normālas ekspluatācijas).
Par cinku, tas varētu būt fufelis, nav dzirdēta tāda štelle. Kālab būtu jācinko radiatoru iekšsienas, ja apkures sistēmas siltumnesējā nav skābekļa(pie normālas ekspluatācijas).
Autors:
rs
()
Datums: 01/09/2012 13:40
Piekrītu sosedam-esmu pilnīgi pārliecināts, ka tērauda radiatori no iekšpuses nav cinkoti NEVIENAM ražotājam. Ja kāds apgalvo pretējo-lai pārzāģē un pierāda.
Autors:
Rx
()
Datums: 01/09/2012 16:57
...normāla ekspluatācija: Daudzdzīvokļu mājās veco vietā liek jaunos, tērauda , presētos. Un katru gadu, sezonas beigās iztukšo sistēmu. Interesanti, cik ilgi tie kalpos. Bet ja sāks tecēt...
Autors:
soseds2
()
Datums: 02/09/2012 15:40
Ja prātīgs mājas siltumtehniķis, tad tiek uz stāvvadiem uzstādīta regulējošā un noslēdzošā armatūra, lai sistēmu nevajadzētu iztukšot. Visu vasaru iztukšotu nav pareizi turēt. Var būt prōblēmas ne tikai ar rūsēšanu bet ar dažādu vārstu un ierīču darbību.
Kad es daudzstāvu ēkās uzstādu vai mainu radiatorus, nolaiž atsevisku stāvvadu remonta laikā.
Kad es daudzstāvu ēkās uzstādu vai mainu radiatorus, nolaiž atsevisku stāvvadu remonta laikā.
Autors:
uldisj
()
Datums: 02/09/2012 17:20
Sveiki! Tukšu apkures sistēmu ilgsotši nedrīkst turēt, tikai remontu laikā un tad pa posmiem tas jādara. Turot tukšu apkures sistēmu ātri tiksiet pie jaunas:)
Autors:
Martinv
()
Datums: 13/09/2012 17:17
Jautājums šoreiz nebūs par Korad vai Purmo, bet gan vai izvēlēties 11 vai 22 radiatoru tipu. Kāda ir atšķirība ņemot pēc izmēriem lielāku, bet jaudas ziņā ekvivalentu 11 tipa radiatoru.
Ceru, ka jautājums ir skaidrs.
Ceru, ka jautājums ir skaidrs.
Autors:
DsKs
()
Datums: 13/09/2012 23:09
Paskaties H&M virziena ( majas lapa www.muhr.net ) ... izplata Sanistal ... uz aci daudz patikamaks vizualais neka Purmo vai Kermi standarta 11,22,33 serijam ( tiesi nosedzosa reste liekas pievilcigaka un masivaka ) ... cenas viena limeni ar Purmo,Kermi ... razots Vacija ... montaza sez uz sliedi,kura ieskauj radiatoru,attiecigi uzmontejot to var bidit pa labi un kreisi,kas reizem noder,nu kaut vai paris mm ...
par Tavu jautajumu nesapratu - 11 jaudas zina pec izmeriem bus pats ' vajakais ' ... ( faktiski 10 ... ir ari tada serija ) ... ja nu vienigi Tu biji domajis sadi -
22*500*1000 nebus divreiz jaudigaks ka 11*500*500 pie vienas udens temperaturas
vel interesants moments ar H&M ... 11 tipam ( jeb 20 pec vinu kataloga ) ir divas sildvirsmas viena aiz otras , bet biezums ir identisks piemeram Purmo 11 serijai , kurai ir viena sildvirsma ... jaudas zina gan identiski pie viena garuma un augstuma,bet nu savadi ... vismaz sobrid,kamer kads nepaskaidros kadel ta :)
par Tavu jautajumu nesapratu - 11 jaudas zina pec izmeriem bus pats ' vajakais ' ... ( faktiski 10 ... ir ari tada serija ) ... ja nu vienigi Tu biji domajis sadi -
22*500*1000 nebus divreiz jaudigaks ka 11*500*500 pie vienas udens temperaturas
vel interesants moments ar H&M ... 11 tipam ( jeb 20 pec vinu kataloga ) ir divas sildvirsmas viena aiz otras , bet biezums ir identisks piemeram Purmo 11 serijai , kurai ir viena sildvirsma ... jaudas zina gan identiski pie viena garuma un augstuma,bet nu savadi ... vismaz sobrid,kamer kads nepaskaidros kadel ta :)