UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Regipša montāža un apdare
Autors: J ()
Datums: 27/09/2012 21:58

Vai reģipsi uz starpsienas karkasa liek uzreiz no grīdas, vai arī pirms pieskrūvēšanas plāksne būtu biki jāpaceļ?

Kā labāk nošpaktelēt reģipsa šuves ar Uniflott kā Knauf iesaka bez papīra lentas vai tomēr ņemt Fugenfüller leicht un mēģināt visās šuvēs un iekšējos stūros iestrādāt papīra lentu?

Re: Regipša montāža un apdare
Autors: lūdzu info ()
Datums: 28/09/2012 09:56

Vaitad knauf rekomendē Uniflotu stūros bez lentas?

Es itkā lentu sēdinu tieši uniflotā.. gan stūros gan savienojuma vietās... bet tikai pāpīra ( vai stiklšķiedras kur šķiedras ir haotiski izkārtotas nevis kā standarta rūtotais)

Itkā jau šur tur rekomendē plāksni mazliet pacelt un visu apakšu ar uniflotu aizķepēt...

Datums: 29/09/2012 22:31

Knauf saka, ka Uniflott visās šuvēs izmantojams bez lentas. Vienīgi grieztajās šuvēs iesaka ar lentu. Plāksnes pacelšanas jēgu īsti neesmu izpratis.

Autors: Džo ()
Datums: 09/10/2012 14:56

Pie šī paša gribēju pajautāt tādu prastu lietu... salīmēju reģipsi gar sienām, bet ar visām atdurēm tās plāksnes nemaz tik ideāli viena otrai nepiegūla, tas ir, ir tā, ka viena par savu milimetru ir vairāk uz āru nā nākamā. Lai nu kā, saliku lentu un ar fugenfulleru sašpaktelēju, tagad kad jāslīpē... vai tiešām var tik idēali izslīpēt, ka no vienas reģipša loksnes uz otru pāreja ir ideāli taisna, gluda? Lai kā slīpēju, man tur paliek pavisam mazliet ar tausti jūtams kāpums. Gribu tikai zināt. vai nopindzelējot pēc tam visu sienu, šīs vietas leks ārā, jeb nav tik traki?

Autors: Rx ()
Datums: 09/10/2012 16:07

Lai nebūtu redzama pāreja, jāšpaktelē ar platu špakteli.

Autors: eildens ()
Datums: 09/10/2012 21:15

reģipsi nedaudz paceļ, lai tajā mitrums nelien iekšā...

Datums: 09/10/2012 22:15

-> Džo - domāju, ka vari neiespringt. Es nokrāsoju ar gruntskrāsu+matētu krāsu un visi nelīdzenumi praktiski izzuda.
Man bija biki cita problema - tad, kas uz paīra lentas uzšpaktelēju Knauf F1, tā lenta vairakās vietas atlipa nost no Uniflota. Kads nezin kas tam par iemeslu varētu būt?

Autors: Džo ()
Datums: 12/10/2012 21:10

J, droši, ka neleks ārā nelīdzenumi. man tur viena siena tieši pretī logiem, otra siena no tiem pašiem logiem uz to pretējo sienu - tātad uz vienu gaisma krīt tieši virsū, no otras sāniski. kamēr reģipsis nošpaktelēts, protams, nelīdzenumus neredz, bet ar tausti minimāli jūt.

man ar tas papīrs leca šur tur nost. nez, knauf pamācībā bija rakstīts, ka jāiesmērē špaktele un tad jāmērc lenta iekšā, nesaslapinot ar špakteli papīra virskārtu, kamēr youtube tieši otrādi - iespieda putrā un putru zieķēja pa virsu. lai nu kā, kad man pieriebās tās vietas, kuras lec ārā, es tiem papīriem tās malas ar nazi apgraizīju un miers :D

Autors: nesaprotu ()
Datums: 28/10/2012 19:21

Meklēju, bet neko neatrodu - kā stiprina ģipškartonu pa koka karkasa mājas perimetru (iekšpusē) ? Varupats.lv ir parādīts, kā stiprināt profilus pie mūra sienām - UD profili pie grīdas un griestiem, CD pa starpām, un tos ar distanceriem - pie sienas. Bet kā karkasa sienas gadījumā? - man taču nav visur pretī statņi, kur distancerus likt.

Autors: eb ()
Datums: 29/10/2012 10:04

ieliec statņus, kur prasās.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********        **  ********  **     **  **    ** 
    **           **  **        **     **  ***   ** 
    **           **  **        **     **  ****  ** 
    **           **  ******    *********  ** ** ** 
    **      ******   ********  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727