UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Špaktelēšana pirms krāsošanas
Autors: Tornis ()
Datums: 05/07/2013 23:13

Šobrīd gatavoju reģipša sienas, griestus un ar MP75 apmestas sienas krāsošanai, krāsošu ar krāsošanas pistoli. Špakteļmasas ir visdažādākās-smalkās, rupjās, gatvās negatavās utt. Cits saka, ka pirms katras špaktelēšanas ir jāpārslīpē ar smilšpapīru, jānogruntē, cits tikai lieko nokasa ar lāpstiņu un bliež tālāk. Varbūt padalaties ar savu pieredzi šajos darbos knifi, lietas, kuras jāievēro utt.

Re: Špaktelēšana pirms krāsošanas
Autors: nu tā ()
Datums: 08/07/2013 22:47

Man arī šis interesē - vai tad nevienam nav komentāru?

Autors: Rx ()
Datums: 08/07/2013 23:00

Mēģiniet arī nokasīt un bliezt tālāk....Un tad mēginiet nokasīt, mazliet paslīpēt un bliezt tālāk. Un tad vēl ...grunti uzklāt. Darbs dara darītāju!

Autors: aaaa ()
Datums: 08/07/2013 23:04

MP75 jau tāds raupjš, tur tomēr prasītos špakteli pa virsu. Cik no paša prakses, man neviena nepatika tik labi kā zaļais Sheetrock spainis - ļoti viegli klājas un labi slīpējas - gan reģipsim, gan MP75. Jāgruntē pēc slīpēšanas un pirms krāsošanas obligāti, es lietoju to pašu Knauf Tiefgrunti, nekāda vaina. Ja slīpē un tad tādam pašam putekļainam izdomā pa virsū vēlreiz špaktelēt, arī tad obligāti jāgruntē un jānožāvē, jo citādi jaunā špakteles kārta nokritīs nost, jo pie tiem smalkās špakteles krīta putekļiem jau nekas tolkom klāt neturas.

Autors: Praktiķis ()
Datums: 09/07/2013 00:12

Jo mazākas darba iemaņas,jo vairāk jāšpaktelē un jāslīpē un lielāks materiālu patēriņš-ar to jārēķinās.Ja doma krāsot ar krāsošanas pistoli radusies reklāmas iespaidā-tad gaidītais rezultāts izpaliks-uz lieliem gludiem laukumiem vienmērīgāk sanāks tradicionāli ar rullīti-mazliet jāpiešaujas un vis sanāks.

Autors: nu tā ()
Datums: 09/07/2013 10:26

Praktiķis, paldies - es tieši domāju, vai nevajadzētu iegādāt krāsošanas pistoli. :) Tad nu skaidrs, ka iztikšu.

Autors: kreativ ()
Datums: 12/07/2013 11:25

ar MP75 ir tā ka es gruntēju ar dārza pumpi, un parasti es redzu apmetumā smalkas plaisas, tad ar finiša špakteli uz nulli nošpaktelēju, tad ņemu stiklašķiedras gludo tapeti līmēju kas saturēs virsmu lai arī pēc 20 gadiem neredzētu nevienu plaisu, un tad divas reizes nokrāsoju un basta. Krāsot ar Airless pistoli var tikai viss smuki jānosedz

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******    *******   **     **  ********        ** 
 **     **  **     **  **     **  **              ** 
 **     **         **  **     **  **              ** 
  ********   *******   *********  ******          ** 
        **         **  **     **  **        **    ** 
 **     **  **     **  **     **  **        **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727