UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Skanas izolacija prieks kino izstabas.
Autors: Eriks A ()
Datums: 26/10/2013 18:35

Sveiki gribeju uzzinat kadi skanas izolacijas materiali butu piemeroti daudzdzivoklu majaa, ja es gribu uztaisit kino izstabu. gribu noklat ar izolejoshiem materialiem sienas, gridu, grieztus. Kaadas durvis lai izmantoju izstabaa? Merkjis ir netraucet kaiminus skatoties kadu filmu ar jaudigu kino skanjas sistemu...

Re: Skanas izolacija prieks kino izstabas.
Autors: Rx ()
Datums: 26/10/2013 19:59

Nav tādu materiālu nosauktajā situācijā. Basa skaņas var apturēt tikai ar masu. Tad skaņas svārstību rezultātā, enerģija paliek šajā masā.....Kā piemēram smiltis. To realizēt ir grūti, dārgi. Bet var jau... Līdz ar to, var droši lietot jaudīgu skaņas sistēmu, bet griežot to klusu, vai noņemot basu līmeni. Vai arī ...ar austiņām. Otrs variants, pietuvināt akustiskās sistēmas tuvu, tuvu, tad ar mazu skaņas līmeni būs skaļš efekts.

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 27/10/2013 18:04

Istaba istabā (iekšējā čaula iekārta, kā Latvijas Radio 7. studijā)

Autors: Jurcix ()
Datums: 27/10/2013 21:49

Manass nodarbojas ar skaņas izolēšanu. Esmu licis tās isolgomma gumijas plāksnes, cik atminos diezgan dārgas bija. Līmējām virsū uz reģipša sienām un griestiem, pēctam pa virsu atkal reģipsi.
kautko sīkāk var pameklēt [manass.lv]

Autors: Cezars ()
Datums: 28/10/2013 08:51

Situācija bija līdzīga, kad veicu kapitālo remontu savā dzīvoklī. Pilnībā noslāpēt basus, kā jau minēja būs pagrūti. Es rīkojos sekojoši. Griesti reģipša un tajos salikta 75mm akmens vate. (kā reiz lai ieliktu spuldzītes). Sienas pa visu perimetru nolīmētas ar laikam 3-4 mm korķi, to kas liekas zem grīdas un pa virsu tapetes. Zem parketa izolācijas plāksnes laikam isoplaat vai kautkā tā (zaļā krāsā). Durvis masīvas finierētas - ļoti labi slāpē skaņu. Faktiski aiz sienām daudz neko nedzird - protams pass kautkur bubina. jebkurā gadījumā aiz sienas dzīvojošais tantuks neliekas traucēts. Jāpiebilst, ka arī kaimiņus es nedzirdu, bet tur laikam neviens kārtīgu iekārtu neklausās.

Autors: Bill ()
Datums: 29/10/2013 21:09

Ļoti laba izolācija: Vibrofix+Tecsound+Green-Glue

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.