UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Hidroizolācija reģipsim zem flīzēm
Autors: nu tā ()
Datums: 07/10/2014 09:50

Palīdziet blondīnei - līdz šim vannasistabās uz reģipša smērējām tādu rozā šķidrumu, kas veido gumijotu slāni, nosaukumu nepiefiksēju. Vakara iebraucu K-rautā nopirkt papildinājumu un man pārdevējs teica, ka nekā rozā neesot, bet tā vietā "iesmērēja" Hidrostop HL 110 (balti zaļs spainītis). Tikai atbraucot mājās sapratu, ka tas ir pulveris, jaucams ar ūdeni. Vai tiešām tas ir pareizais līdzeklis, ko smērēt zem flīzēm? Ja nē, varbūt kāds zina precīzu nosaukumu īstajam šķidrumam?

Re: Hidroizolācija reģipsim zem flīzēm
Autors: DsKs ()
Datums: 07/10/2014 10:21

[www.polyline.lv]

es uzklaju sadu ... jau gatava masa ... samaisa tikai un klaj virsu ... paliek gumijota

Autors: Rx ()
Datums: 07/10/2014 10:55

Ja sen lietoju Knauf hidroizolāciju Knauf Flächendicht (http://www.knauf.lv/www/lv/11_flizesana/2_2/hidroizolacija.html), Video te:[www.youtube.com] Lieliski ir tas, ka aizlīmejot pat lielākas šķirbas viss turās perfekti. Siena "staigā" bet hidroizolācija neplaisā. Perfekti. Hidroplast domāju , der gludām virsmām. Bet stūriem?

Autors: nu tā ()
Datums: 07/10/2014 12:14

Jā, tas knauf veikalā arī bija, bet tas bija dārgāks. Kamēr es minstinājos, pārdevējs teica, lai ņemu to Hidrostop - daudzi pērkot. Ha, ha. Kāpēc es vispār viņam prasīju, pati būtu labāk tikusi galā. :)

Rx, stūros mums jau ir ielīmēta knauf lenta. Man tikai pietrūka otrai kārtai.

Autors: Reinis51 ()
Datums: 07/10/2014 13:13

Sveiki,
Es mitrās telpās ar reģipsi neķēmojos. Izmantoju tikai Fermacell plāksnes. No viņām varētu pat baseinus būvēt. [www.cel.lv]

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **        ***   **  **     **  **    **  
 **     **  **        ****  **  **     **  **        
  **   **   **        **  ****  **         **    **  
   ** **    **        **   ***  **         **    **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727