UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Garāžas grīda
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 01/12/2014 11:49
Vairākās garāžās novērots kaut kāds linolejs uz grīdas. Viegli savākt ja kaut kas iztek.Vizuāli smuki izskatās un arī mitrums samazinās.
Autors:
Rx
()
Datums: 01/12/2014 12:10
Ja uz linoleja izpil eļļa, tad "baigi" slīd.
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 01/12/2014 13:07
Ja kaut ko garāžā grib sildīt, tad tikai mašīnu no iekšpuses. Vienkāršākais ir auto iekšā ielikt eļļas radiatoru, lai silda. Pašu motoru? ... ja jau tu ziemas laikā apstājies pie darba vai kaut vai uz pāris stundām pie lielveikala - kur tad paliek motora siltums? Bet pati garāža nopietni jāvēdina - man liekas te forumā par to visi droši pārliecināti, jo ja mitrumu nedabū ārā, tad sūdi lieli... nu ar laiku.
Garāžas grīda - manuprāt optimālākais ir klinkera bruģis ( man patīk Lodes... bet noteikti ir citi) . Ja vēlme ziemā remontēt autiņu, tad tas papildus siltums no malkas krāsns noteikti der, bet tad.. regulējama vēdināšana, un grīdā zem bruģa un 2cm grants kārtas jābūt 5cm polistirēna DOW siltumizolācijas kārtai.
Garāžas grīda - manuprāt optimālākais ir klinkera bruģis ( man patīk Lodes... bet noteikti ir citi) . Ja vēlme ziemā remontēt autiņu, tad tas papildus siltums no malkas krāsns noteikti der, bet tad.. regulējama vēdināšana, un grīdā zem bruģa un 2cm grants kārtas jābūt 5cm polistirēna DOW siltumizolācijas kārtai.
Autors:
ghgjhgjh
()
Datums: 15/10/2016 21:59
Lasu un brīnos :) Savus auto siltā garāžā turu jau 10 gadus, viens pat stāvēja 2gadus nekustināts un blakus regulāri noliku auto ar kuru braucu ziemā. Protams pirms braucu garāžā cik nu tas ir iespējams sniegu notīru un garažā iekšā. protams peļķes ir kuras regulāri jāizslauka ārā. Neviena mašīna nav sarūsējusi un man nebija 3 gadus vecs auto bet gan tas kurš stāvēja un reti izbraucu bija 10 gadus vecs. Par saviem auto rūpējos un regulāri mazgāju un pieskatu un droši varu pateikt , ka nekas nerūsē turot auto garažā. ja nu vienīgi viss ir noblīvēts kā ledusskapī un nevēdina tad tā verētu būt.
Pašreizējā: 2 no 2