UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Grīdas izlīdzināšana.
Autors: MB200 ()
Datums: 19/09/2015 14:28

Labdien,daudz esmu šeit lasījis un tā.Tagad ir pienākusi kārta arī ko pajautāt.Daudzdzīvokļu mājā taisu sev remontu...ar visu pa lielam esmu ticis galā,bet takā remontēju istabas pa vienai (jo ir arī jādzīvo visu uz reizi nevaru). Noplēsu veco brūno preskartonu no grīdas un situācija ir sekojoša...grīda ir nelīdzena,lielākā ''bedre'' no augstākā punkta ir 15mm zemāk.Ko man darīt?
Iesākumā izklāstīšu savu domu,tad gribētu dzirdēt par un pret,vai arī,ka pilnīgi garām.Sekojoši...nopirktu vadulas kuras liek uz sienām lai izvilktu,tās es saliktu līmeņos uz grīdas (vadulas es pirktu ne vairāk kā 10 mm augstas,varbūt pat mazāk)...protams dziļumgruntis utt...tad ir doma pirkt gatavo beton klonu un visu grīdu vilkt ārā (15m2) Sanāk tad ,ka biezākā vieta būs 25 mm bet plānākā 10mm.
Paziņa man apgalvoja,ka 10mm kārtiņa ar laiku saplaisās,vajagot biezāku...bet biezāku nevaru,augstumi neļauj.Istabā būs lamināts,un tā būs viesistaba.
Tad protams ir otrs variants...ar to pašu beton klonu aizvilkt tikai lielākās bedres.
Vai nu trešais un laikam dārgākais....pašizlīdzinošo masu.
Gribētu dzirdēt kā labāk darīt.
Iepriekš paldies. :)

Re: Grīdas izlīdzināšana.
Autors: Rx ()
Datums: 19/09/2015 15:08

"Betons klons" no Sakret neder: Tam grauda lielums līdz 8mm!

Datums: 19/09/2015 17:17

Es domāju likt Master Line....

Autors: Praktiķis ()
Datums: 19/09/2015 17:19

Drošāks risinājums noteikti būs pašizlīdzinošie maisījumi,turklāt bez visām vadulām,aizpildot tikai zemākās vietas.Ja ģipša pamatne,tad zemākajās vietās pielīmē riģipsi,vēlāk pārlej ar pašizlīdzinošo uz ģipša bāzes-tā var vēl lētāk. Betons-klons ar laiku tik plānā kārtā drups un leks nost.

Datums: 19/09/2015 17:29

Praktiķis Wrote:
-------------------------------------------------------
> Drošāks risinājums noteikti būs
> pašizlīdzinošie maisījumi,turklāt bez visām
> vadulām,aizpildot tikai zemākās vietas.Ja
> ģipša pamatne,tad zemākajās vietās pielīmē
> riģipsi,vēlāk pārlej ar pašizlīdzinošo uz
> ģipša bāzes-tā var vēl lētāk. Betons-klons
> ar laiku tik plānā kārtā drups un leks nost.

Jā,pamatne ir ģipša...bet ir arī plaisas...bailes,ka kaimiņu nenopludinu ar to pašizlīdzinošo....:)

Datums: 20/09/2015 08:28

Ģipša bāzes pašizlīdzinošais maisījums veidojas salīdzinoši biezs (ievērojot proporcijas). Ir ko noņemties kamēr to izlīdzina (pats tas neizplūst). Par spraugām bažas nevietā.

Autors: eb ()
Datums: 22/09/2015 15:35

par spraugām bažas vietā. man kaimiņš līdzinot virtuves grīdu ar pašizlīdzinošo maisījumu diezgan jautri nopludināja apakšā dzīvojošo kaimiņieni. skats bija baiss, kad tie dubļi tecēja pa sienām uz leju :)

Datums: 22/09/2015 17:48

Atkārtošos-ģipša bāzes izlīdzunošais nekur pats netek-tas vairāk atgādina recekli. Ja ir bažas,tad spraugas pirms liešanas aizšpaktelē-tas taču nav nemaz tik sarežģīti.

Autors: de ()
Datums: 27/09/2015 10:43

To MB

Masterlain ir tas pats Sakret tikai ekonomiskā versijā, apskaties ražotāju uz maisa ;)

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **         **      **        **  ********   **    ** 
 **    **   **  **  **        **  **     **  ***   ** 
 **    **   **  **  **        **  **     **  ****  ** 
 **    **   **  **  **        **  ********   ** ** ** 
       **    ***  ***    ******   ********   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727