UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Priedes beicēšana
Autors: arre ()
Datums: 09/11/2016 08:07

Man domāt,ka vecinot - izbirstējot svaiga koka šķiedru, vietām atsedzas tās koksnes vietas, kuras vairāk piesātinātas ar sveķiem. Tādēļ beice uz ūdens bāzes uzsūcas atšķirīgi . Beicei uz linneļlas bāzes, tas nebūtu traucējis. Varbūt uz neliela gabaliņa var paeksperimentēt - noslaucīt ar terpentīnu (pašķīdināt sveķi), pažāvēt un ar to beici vēlreiz pa virsu.

Autors: Praktiķis ()
Datums: 09/11/2016 17:39

Mana pieredze ar toņa piedzīšanu ir tāda,ka ja nav bail uztaisīt par tumšu,tad ņem tumšāku pelēko un laid pa virsu. Vispirms,protams, būtu labi paekspermentēt uz kāda atsevišķa atgriezuma. Bildēs redzamais man šķita gana labs,bet tas katram atšķirīgs. Tādai pietonēšanai mīnus tāds,ka atkārtoti iegūt identisku toni būs nereāli .

Autors: Elmars ()
Datums: 16/11/2016 09:17

Nu es ari Eco paint produktu meginaju un tas ir tonetas linelas ari neaptika reuzltats :(

biju iegajis veikala un paskatijos sarmus tas uztaisa koku gaisu peleku likas loti labs risinajumus jo epc tam var ietonet pelecigu, bet problema ka vinam virsu var likt tikai ka aizsargslani ellu ka rezulatata tas koks ari ietonejas ( ari bezkrasaina ella ietone biku koku dzeltenu) :(

ta ari esmu iesprudis saja, Bilde viss izskatas labak ka dzive, it ipasi ja paraugu skatas veikala, es tapec domaju moch jamaina led siltais apgaismojums majas uz led auksto tas kokam dos labaku krasu??

jo it ka ta pirma beice peleka ko lietoju man loti patik tonis, bet probelma ka sit cauri to dzletenumu un ka ar to cinities nezinu, ja liku balto un pec tam peleko, tad savukart var just ka tas krasas biku samaisas sava starpa un ne sis ne tas :(

Autors: Zodčijs ()
Datums: 16/11/2016 16:30

Laba doma par gaismām!

1) Mūsu virtuvē divu firmu led spuldzes - abas it kā skaitās Warm White. Pie griestiem Osram - ļoti dzeltenīga.
Uz darba virsmām Henske - baltāka (ne iezilgani balta kā dažas dienas gaismas). Henskes gaismā priekšmeti tā kā skaidrāki....

2) Skatoties uz iezilgani balti špahtelētu sienu (iezilais no špahtelei pievienotā vara vitriola) ir diezgan jūtama atšķirība.
Tur kur vairāk gaismas no Osram - siena vairāk tumsnējāka iezaļganāka (zils+dzeltens=zaļš) - bet tur kur no Henskes - gaišāk baltāka....

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **         **    **  ********   **      **  **    ** 
 **    **    **  **   **     **  **  **  **  ***   ** 
 **    **     ****    **     **  **  **  **  ****  ** 
 **    **      **     ********   **  **  **  ** ** ** 
       **      **     **          ***  ***   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727