UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: elektrības kārbas un flīzes
Autors:
Didzisp
()
Datums: 28/11/2016 20:36
Veļmašīna jau arī bez zemējuma ir gana droša un ja vēl papildus pareizi izveidots zemējums, tad pie jaunas sievas būs grūti tikt :) . Es vienalga palikšu pe uzskata, ka zemējums ir primārs un svarīgāks par bezjēgā liktiem noplūdniekiem, jo lūk slinkums sakārtpt zemējuma lietas. Tas pats attiecas uz boileri.Ja boileris sazemēts, tad nekādu noplūdes automātu nevajag. Nu nevar tur nekas boilerim bīstams cilvēkam rasties. Jā, uz kontaktu, kurā regulāri sprauž matu fēnu un bārdas skujam, tur noplūdes automāts noreikti vajadzīgs.
Re: elektrības kārbas un flīzes
Autors:
giga
()
Datums: 28/11/2016 21:06
Paldies, par kārbu montāžu skaidrs, likšu pirms flīzēm. Daudz jau no 220 vannasistabā nebūs, bet kautkas ir - rozete pie durvīm, patālu no vannas, siltā tepiķīša regulators, mitrumdrošs baroklis ar slēdzi sienā led gaismām.
Vai to vai automāts ir noplūdes vai parastais var konstatēt vizuāli pēc marķējuma ? Iepriekšējais saimnieks uz burbuļvannu (izmetu), silto grīdu un vešmašīnu tualetē jau ir pievilcis atsevišķu kabeli ar savu 16A automātu, bet tas ir tāds pats kā pārējie uz citām istabām. Es tikai nedaudz pārvietoju gala iekārtas, kas jau bija vannas istabā, pie korķiem nebija domas ķerties. Jeb noplūdes automāts vienmēr ir atsevišķs agregāts un ja to sadales kastē neredzu, tad nav ?
Vai to vai automāts ir noplūdes vai parastais var konstatēt vizuāli pēc marķējuma ? Iepriekšējais saimnieks uz burbuļvannu (izmetu), silto grīdu un vešmašīnu tualetē jau ir pievilcis atsevišķu kabeli ar savu 16A automātu, bet tas ir tāds pats kā pārējie uz citām istabām. Es tikai nedaudz pārvietoju gala iekārtas, kas jau bija vannas istabā, pie korķiem nebija domas ķerties. Jeb noplūdes automāts vienmēr ir atsevišķs agregāts un ja to sadales kastē neredzu, tad nav ?
Pašreizējā: 2 no 2